IPTAMENOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Πήρα καινούργιο tower και σπλάχνα,όλα καινούρια i7 3,07ghz, asus EAH5830, asus P6TD deluxe, 6gb ram κλπ, από ταχύτητα συστήματος αρκετά καλή, με τα drivers όλα κανονικά, αλλά ο ssd στο bfbc2 τελευταίος και κατά ιδρωμένος. Δε κατάλαβα όμως τι εννοείς ότι είσαι στο "b" όταν οι άλλοι μπαίνουν.
Achilleas007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδιά πείτε κανένα ελληνικό bfbc2 server στον οποίο μαζεύεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μετά απο τόσο καιρό στο playstation 3 το αγόρασα και για PC [το nickname μου είναι AchilleasGhost για το PC και για το PS3 δείτε την υπογραφή] , Μπήκα νομίζω προχθές το μεσημεράκι σε έναν ελληνικό server ο οποίος λεγόταν karpathos LOK και κατι άλλο , αλλά χθες και σήμερα που κοίταξα τίποτα , δεν ήταν κανείς στο κατάστημα.......... *edit: ακυρο , αυτή τη στιγμή υπάρχει αρκετός κόσμος στο League of Karpathos απ'οτι είδα στο site , θα μπω και εγώ ποιο μετά.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Βάλε για search αυτούς: HEL-PX HeSC Kastro GR [GROF] HELLAS WARRIORS FROM HELL
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Πήρα καινούργιο tower και σπλάχνα,όλα καινούρια i7 3,07ghz, asus EAH5830, asus P6TD deluxe, 6gb ram κλπ, από ταχύτητα συστήματος αρκετά καλή, με τα drivers όλα κανονικά, αλλά ο ssd στο bfbc2 τελευταίος και κατά ιδρωμένος. Δε κατάλαβα όμως τι εννοείς ότι είσαι στο "b" όταν οι άλλοι μπαίνουν. τα points στα conquest map λεω
Achilleas007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Βάλε για search αυτούς:HEL-PX HeSC Kastro GR [GROF] HELLAS WARRIORS FROM HELL thanks αδερφέ
Alejandro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει κανένας ελληνικός hardcore server χωρίς sniper?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Βάλε για search αυτούς:HEL-PX HeSC Kastro GR [GROF] HELLAS WARRIORS FROM HELL Που είναι το Hellenic Armed Team; (αν και τελευταία έχουμε λίγο θέμα στο γέμισμα)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Αυτός και μερικοί άλλοι μου είναι σβησμένοι, γι'αυτό δεν τους συμπεριέλαβα. Χθες έπαιξα πρώτη φορά στον League of Karpathos και είχε το πιο χαμηλό ping από όλους που παίζω συνήθως.
Hector__21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Παίδες επειδή σκέφτομαι αν κ κάπως καθυστερημένα να πάρω το παιχνίδι αναρωτιόμουν αν εχουν πει τπτ για κανά πακέτο, τώρα που θα βγει και το βιετναμ, που θα έχει κ τα 2 μαζί. Έχει ακούσει κανείς τπτ? Το βιετνάμ ακόμα επίσημα δεν εχουν ανακοινώσει σωστα?
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει κανένας ελληνικός hardcore server χωρίς sniper? στον δικό μας (he-px) έχομε "max 4 snipers / team"
Alejandro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 στον δικό μας (he-px) έχομε "max 4 snipers / team" Έχω μπει και εδώ που λες, απλά έχω βρει ξένους hardcore χωρίς καθόλου snipers και έλεγα μήπως υπάρχει και αντίστοιχος ελληνικός.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ναι, το κακό είναι όμως πως αποτρέπουν το recon γενικά, και όχι το sniper ειδικά. Προσπαθούσα να μπω με καραμπίνα και πέθαινα..
Alejandro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ναι, το κακό είναι όμως πως αποτρέπουν το recon γενικά, και όχι το sniper ειδικά.Προσπαθούσα να μπω με καραμπίνα και πέθαινα.. Έχει ορισμένους που απαγορεύουν μόνο τα sniper rifles και σε αφήνουν να μπεις με άλλο όπλο...
Luciddream Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ναι, το κακό είναι όμως πως αποτρέπουν το recon γενικά, και όχι το sniper ειδικά.Προσπαθούσα να μπω με καραμπίνα και πέθαινα.. τι το κακό έχουν τα sniper? δηλαδή η καραμπίνα που ρίχνει στο μισό χιλίομετρο είναι καλύτερη..?? ποτέ δεν τους κατάλαβα αυτούς τους κανόνες...
Alejandro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Τα sniper με χαλάνε γιατί το παιχνίδι μετά από λίγο καταντά "Εχθρός προ των πυλών". Εντελώς υποκειμενική βέβαια η άποψή μου, δεν κατηγορώ κανέναν, απλά δεν μου αρέσει μόλις μείνω πάνω από 2'' ακίνητος να με καθαρίζουν. Προτιμώ να έχει περισσότερη ένταση. Οι καραμπίνες που σε σκοτώνουν με μια βολή, ενώ έχεις κάποια κάλυψη και από απόσταση που με το 4Χ scope βλέπεις τον άλλο σαν κουκίδα, συμφωνώ και εγώ, είναι μεγάλο fail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα