IMMORTALFRANK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 pappous_soulis είπε: Για τον server browser ούτε λόγος ε? .......πιο εύκολο θα ήταν να τον έβγαζαν εντελώς παρά να το φτιάξουν !
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Luciddream είπε: ναι το είδα αυτό... εννοώ αν θα κανονίσουμε κάτι... !! O Dfk έχει κανονίσει ήδη. (βάλε την υπογραφή HEAT βρε)
dfk_7677 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 GhostRiderLSOV είπε: O Dfk έχει κανονίσει ήδη. (βάλε την υπογραφή HEAT βρε) Εγώ είμαι admin, δε θα μπορέσω να παίξω Αλλά ψηθείτε να κάνετε καμιά ομάδα να κατεβείτε. LAN>online όπως multy>single.
Luciddream Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 dfk_7677 είπε: Εγώ είμαι admin, δε θα μπορέσω να παίξω Αλλά ψηθείτε να κάνετε καμιά ομάδα να κατεβείτε. LAN>online όπως multy>single. ομάδα για φαί σε ταβέρνα νομίζω θα φτιάξουμε πιο έυκολα... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=405384 :-(
dfk_7677 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Θέλω να ενημερώσω σχετικά με το LAN ότι πλέον, μετά το τελευταίο patch και τις αλλαγές του, απαγορεύονται μόνο το Carl Gustav, το grenade launcher attachment και το mortar strike.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Το πώς φεύγει η φλόγα από το όπλο είναι λίγο bleh. Το τί κάνει όμως, μου αρέσει πολύ.
newlynx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά μπορείτε να προπαραγγείλετε το Vietnam από το EA store για 12,99€. Αλλά αν μπορέσετε να μπείτε στο Αγγλικό EA store (με ip ή proxy) τότε εφαρμόζοντας τα κουπόνια HotUKDeals20% και bnf7yaq9g το αγοράζετε για £6.39 ή 7,5€ περίπου. Ετσι έκανα και το πήρα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Εγώ από το EA Store δεν ξαναπαίρνω τίποτα. Ποτέ δεν μου δίνουν κλειδί στην ώρα του. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση θα περιμένω να δω τί θα πουν οι άλλοι.
dfk_7677 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το νέο map pack 7 θα περιέχει 4 νέα map. Τα 2 (Oasis, Harvest Day) προέρχονται από το Bad Company 1, ενώ τα υπόλοιπα 2 (Cold War, Harvest Day) είναι από το Single player του BFBC2. Η κυκλοφορία του νέου map pack δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα. Πηγή: Battlefiled Blog
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Κανένα newly designed NEW map θέλουμε από τους κάφρους. :/
IPTAMENOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μόλις πριν λίγες μέρες εγκατέστησα στον καινούργιο ssd που πήρα και το bfbc2. Διψασμένος για ταχύτητα, αλλά τελικά πήρα τον π!@#@ο!!! Αυτό που έχω να πω είναι πως ΑΡΓΕΙ πάρα πολύ στο loading του παιχνιδιού, αλλά και από πίστα σε πίστα. Έτσι έβαλα να κάνω boot από τον hdd και πάλι, και ευτυχώς που σκέφτηκα να μη βιαστώ γιατί ήθελα να κάνω τους δύο hdd σε διάταξη raid 0 και να κρατήσω για προγράμματα και os τον ssd. Αυτά ήθελα να γράψω, αν έχετε κάτι να προσθέσετε κάτι σχετικά με τους ssd και το bfbc2 είμαι γεμάτος μάτια!
Bizniz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 IPTAMENOS είπε: Μόλις πριν λίγες μέρες εγκατέστησα στον καινούργιο ssd που πήρα και το bfbc2. Διψασμένος για ταχύτητα, αλλά τελικά πήρα τον π!@#@ο!!! Αυτό που έχω να πω είναι πως ΑΡΓΕΙ πάρα πολύ στο loading του παιχνιδιού, αλλά και από πίστα σε πίστα. Έτσι έβαλα να κάνω boot από τον hdd και πάλι, και ευτυχώς που σκέφτηκα να μη βιαστώ γιατί ήθελα να κάνω τους δύο hdd σε διάταξη raid 0 και να κρατήσω για προγράμματα και os τον ssd. Αυτά ήθελα να γράψω, αν έχετε κάτι να προσθέσετε κάτι σχετικά με τους ssd και το bfbc2 είμαι γεμάτος μάτια! κι εμένα αργούσε να φορτώσει μέχρι που έβαλα τους τελευταίους drivers της κάρτας μου και διορθώθηκε για ssd δε γνωρίζω, δεν απαντώ
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 εγω παντως οταν επαιζα, και πριν μπει το patch που ειχε delay πριν αρχισει το map, με ssd ημουν στο b οταν μπαινανε οι αλλοι στο game
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα