Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τσιμπήστε το beta οπωσδήποτε! Το έπαιζα συνεχώς στο PS3 εδώ και 2 μήνες... Ότι καλύτερο έχω παίξει σε online 3d shooter.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1:πολυ lag

2:χαλια server browser, sort απο ping κανεις?

3:τα binds οεο, θελω το δεξι mouse να πηδαει

4:πολυ βαρυ!

αλλα να παιξουμε χωρις lag για αρχη...

Δημοσ.

Οπότε παίδες έχουμε Limited Edition ΚΑΙ beta... δες σας τα'λεγα;;; Ανυπόμονοι εσεις ;)

---------- Προσθήκη στις 23:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:41 ----------

Και ένα super video, να μην ξεχνιόμαστε:

[ame]http://www.gametrailers.com/video/port-valdez-battlefield-bad/61312[/ame]

Αυτό το παιχνίδι έχει απίστευτο ήχο! Προσέξτε τον ήχο της έλικας στο τέλος (από το chopper που πέφτει) !

Δημοσ.

ειπαμε beta .....αλλα οχι και ετσι,

παρα πολυ lag, τα frames που βγαζει ειναι λιγα για αυτα που "βλεπεις" (40-60 αν θυμαμαι καλα)

κανεις ταμα για να μπεις να παιξεις , και παλι οταν το καταφερνεις δεν το ευχαριστιεσαι στην κατασταση που βρισκεται η beta.

waiting.... :-)

Δημοσ.

Δε το πιστεύω ότι έλειψα για 3 ώρες από το σπίτι κ έχασα όλα τα κλειδιά...:(((

Ξενέραααα..........

Αν έχει κανείς κανένα που να του περισσεύει κ μπορεί ας μου στείλει!

Δημοσ.

Για πείτε και τι fps πιάνεται, με τι settings και τι φοράει το PC σας.

Θέλω να πάρω μια εικόνα του πως και αν θα τρέχει ικανοποιητικά στη γερασμένη 8800 μου...

Δημοσ.
Για πείτε και τι fps πιάνεται, με τι settings και τι φοράει το PC σας.

Θέλω να πάρω μια εικόνα του πως και αν θα τρέχει ικανοποιητικά στη γερασμένη 8800 μου...

Λοιπόν, έπαιξα κανένα τεταρτάκι, 2-3 πραγματάκια έχω να πω:

1) Με μία 4870 stock ρολόγια που έχω τώρα, με τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ full (όλα high, 8x, 16x τα φίλτρα) στην 22'' Dell 2209WA (eIPS, 1680x1050) το παιχνίδι κυμαίνεται στα 40 fps! Αν αυτό δεν είναι καλά, τότε είναι... ΤΡΙΚΑΛΑ! Μπορεί οι 5850/70 να μην μπαίνουν καν σε 3D mode δηλαδή :lol:!

2) Υπάρχει ήδη υποστήριξη για G15 (υποθέτω και για G19)... απλώς κοιτάξτε στην οθονούλα :-)

3) Αν πάτε στα όπλα, θα δείτε ότι υπάρχει το M1 (όπλο το WW2 με ξιφολόγχη) που θα το έχουν όλοι οι Bf Veterans! Αν έχετε παίξει BF2, 2142 ή κάποια άλλα παιχνίδια (θα τα δείτε στην σελίδα), τότε μην το χάσετε, 2 click υπόθεση είναι να δηλώσετε ότι είστε veteran --------> http://veteran.battlefield.com/

4) Προβλέπεται ΛΙΩΣΙΜΟ........................ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...