Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την creative x-fi xtreme gamer, sto κοντρολ πανελ οταν κανω enable to cmss-3D οι ηχοι μου φενονται σαν να εχουν αντιλαλο καπως ενω κλειστο μου ερχονται πιο focused σε ενα σημειο δεν ξερω, εχει κανεις αλλος πειραματιστει με τις επιλογες αυτες?

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ το έχω ανοιχτό το CMSS-3D, στο BC2 πάντως θα ακούσεις διαφορά όταν βάλεις war tapes αν δεν έχεις βάλει ήδη από τον ήχο. (στα sound settings του BC2, όχι της κάρτας)

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ το έχω ανοιχτό το CMSS-3D, στο BC2 πάντως θα ακούσεις διαφορά όταν βάλεις war tapes αν δεν έχεις βάλει ήδη από τον ήχο. (στα sound settings του BC2, όχι της κάρτας)

Δημοσ.

war tapes μου ματωσαν τα τυμπανα ρε ειναι πολυ δυνατα με headset παιζω.

Δημοσ.

war tapes μου ματωσαν τα τυμπανα ρε ειναι πολυ δυνατα με headset παιζω.

Δημοσ.

Ειδικά στο τέλος που ακούγονται οι ήχοι των αεροσκαφών, βιάζομαι να βγάλω τα ακουστικά! λολ

Χθες το βράδυ οι ελληνικοί servers ήταν όλοι down?

Δημοσ.

Ειδικά στο τέλος που ακούγονται οι ήχοι των αεροσκαφών, βιάζομαι να βγάλω τα ακουστικά! λολ

Χθες το βράδυ οι ελληνικοί servers ήταν όλοι down?

Δημοσ.
Some fixes are coming for Bad Company 2 for PC' date=' people!

Now.. we want to announce these first fixes we have made and let you know that [u']these are just one part of a bigger list of updates that we are going to release very soon. This update will also require server downtime[/u]

This is what we can confirm for now:

One of the Insignia's requiring an unobtainable Bronze star for the tracer dart – requirement removed.

- One of the Insignia's requiring an unobtainable Bronze star for the tracer dart – requirement removed.

- Hit registration changes brought over from MOH to BC2; several bugfixes, the client<->server send rates have been increased, some of the hitboxes themselves have been changed. This will increase the accuracy of guns, but will not make much of a difference to the knife.

Removed the blue box behind the chat window.

- The 2-second immunity when spawning/being revived can will now be immediately remove either by firing, zooming, or any movement (move, crouch, jump). Merely looking around will not remove the invulnerability. In essence: If a person moves, he is never invulnerable.

- 3D vision fixed.

Πηγή: Battlefield Bad Company 2 PC Official Forum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...