Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εντάξει, μετά από κάτι τέτοια δεν έχω λόγο για να κρατήσω στον δίσκο το Bad Company 2. Στο δεύτερο video όταν πυροβολάει αυτούς που πέφτουν με το αλεξίπτωτο, αυτό ακριβώς το έπαθα στην πίστα με τα χιόνια. Και έλεγα πως σκατά γίνεται να με σκοτώνει ο κερατάς ενώ πέφτω. Μάθαμε λοιπόν τώρα πως. Μακάρι να έχει ακόμα 100+ άτομα το GRAW2 και χάρισμά σας το BC2 :devil:
  • Moderators
Δημοσ.

Με προσεκτικές βολές, σε ρίχνει ο οποιοσδήποτε όταν πέφτεις με αλεξίπτωτο εκεί. ;)

Οι snipers πιο εύκολα βέβαια.

Δεν πέφτεις τόσο γρήγορα με το αλεξίπτωτο ξέρεις. :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν εχω 24αρα connx και την γύρισα από interleaved σε fast path... όταν pingaro otenet.gr από 32ms που είχα πήγε στα 18ms. In game στο server browse οι servers αρχίζουν από 50ms περίπου. Μόλις πάω όμως να μπω στο game καταρχήν αργεί πολύ και έχω πάνω απο 180 ping . Έχω ανοίξει και τις ports του game στο router μου. Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να εχω τόσο χαμηλό ping στο server browse και τόσο υψηλό in game. Καμιά ιδέα κανείς;

Δημοσ.

Μέσα στο παιχνίδι δεν είναι ping αλλά η τελική καθυστέρηση που λαμβάνεις. Δεν θα μπορούσε να 'ναι και αλλιώς καθώς σε αυτό το παιχνίδι βασικά στοιχεία όπως hit detection και πρωτεύοντα physics γίνονται από την μεριά του server.

Πάνω από 180ms όμως είναι αρκετά για 50ms ping (~150 θα ήταν "φυσιολογικό"). Όταν λες αργεί εννοείς κάνει πολύ ώρα loading ή χάνει πολλά frames μέσα στο παιχνίδι;

Δημοσ.
Μέσα στο παιχνίδι δεν είναι ping αλλά η τελική καθυστέρηση που λαμβάνεις. Δεν θα μπορούσε να 'ναι και αλλιώς καθώς σε αυτό το παιχνίδι βασικά στοιχεία όπως hit detection και πρωτεύοντα physics γίνονται από την μεριά του server.

Πάνω από 180ms όμως είναι αρκετά για 50ms ping (~150 θα ήταν "φυσιολογικό"). Όταν λες αργεί εννοείς κάνει πολύ ώρα loading ή χάνει πολλά frames μέσα στο παιχνίδι;

Αργεί αρκετά στο loading.

Δημοσ.
Αργεί αρκετά στο loading.

με update στους drivers της κάρτας γραφικών θα φτιάξει

σε μένα τουλάχιστον έτσι έγινε

Δημοσ.
Λοιπόν εχω 24αρα connx και την γύρισα από interleaved σε fast path... όταν pingaro otenet.gr από 32ms που είχα πήγε στα 18ms. In game στο server browse οι servers αρχίζουν από 50ms περίπου. Μόλις πάω όμως να μπω στο game καταρχήν αργεί πολύ και έχω πάνω απο 180 ping . Έχω ανοίξει και τις ports του game στο router μου. Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να εχω τόσο χαμηλό ping στο server browse και τόσο υψηλό in game. Καμιά ιδέα κανείς;

Ποιές είναι οι ports του; Δεν έχω ανοίξει τίποτα εγώ...

Δημοσ.

Το Electronic Sports League Greece σε συνεργασία με την Electronic Arts Hellas και την Reload Entertainment ως διοργανώτρια εταιρεία ανακοινώνει σήμερα το EA Challenge, το πρώτο επίσημο tournament της ΕΑ για την ελληνική αγορά.

Το τουρνουά θα περιλαμβάνει το FIFA 11 και το Battlefield Bad Company 2.

Πηγή: ESL Greece

EA Challenge Official Page

Δημοσ.

Το Electronic Sports League Greece σε συνεργασία με την Electronic Arts Hellas και την Reload Entertainment ως διοργανώτρια εταιρεία ανακοινώνει σήμερα το EA Challenge, το πρώτο επίσημο tournament της ΕΑ για την ελληνική αγορά.

Το τουρνουά θα περιλαμβάνει το FIFA 11 και το Battlefield Bad Company 2.

Πηγή: ESL Greece

EA Challenge Official Page

Δημοσ.

Εχω την creative x-fi xtreme gamer, sto κοντρολ πανελ οταν κανω enable to cmss-3D οι ηχοι μου φενονται σαν να εχουν αντιλαλο καπως ενω κλειστο μου ερχονται πιο focused σε ενα σημειο δεν ξερω, εχει κανεις αλλος πειραματιστει με τις επιλογες αυτες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...