Erwdios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ωχ, βγαίνει και expansion το Δεκέμβρη? Και βγαίνει και το cataclysm το Δεκέμβρη? Καλά, πάμε χαμένοι από χέρι...
john2gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εντάξει, μετά από κάτι τέτοια δεν έχω λόγο για να κρατήσω στον δίσκο το Bad Company 2. Στο δεύτερο video όταν πυροβολάει αυτούς που πέφτουν με το αλεξίπτωτο, αυτό ακριβώς το έπαθα στην πίστα με τα χιόνια. Και έλεγα πως σκατά γίνεται να με σκοτώνει ο κερατάς ενώ πέφτω. Μάθαμε λοιπόν τώρα πως. Μακάρι να έχει ακόμα 100+ άτομα το GRAW2 και χάρισμά σας το BC2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Με προσεκτικές βολές, σε ρίχνει ο οποιοσδήποτε όταν πέφτεις με αλεξίπτωτο εκεί. Οι snipers πιο εύκολα βέβαια. Δεν πέφτεις τόσο γρήγορα με το αλεξίπτωτο ξέρεις.
newlynx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Έχω πετύχει και εγώ αλεξίπτωτο χωρίς να είμαι και sniper. Δεν είναι και τόσο δύσκολο....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Έλεος ρε, μην κάνετε post τέτοια βίντεο..
dinodxr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 in Nelson Bay μπορεις να τους κρατησεις σκοτωνοντας τους στον αερα...! without bot..
diamalan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν εχω 24αρα connx και την γύρισα από interleaved σε fast path... όταν pingaro otenet.gr από 32ms που είχα πήγε στα 18ms. In game στο server browse οι servers αρχίζουν από 50ms περίπου. Μόλις πάω όμως να μπω στο game καταρχήν αργεί πολύ και έχω πάνω απο 180 ping . Έχω ανοίξει και τις ports του game στο router μου. Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να εχω τόσο χαμηλό ping στο server browse και τόσο υψηλό in game. Καμιά ιδέα κανείς;
Insignificant Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέσα στο παιχνίδι δεν είναι ping αλλά η τελική καθυστέρηση που λαμβάνεις. Δεν θα μπορούσε να 'ναι και αλλιώς καθώς σε αυτό το παιχνίδι βασικά στοιχεία όπως hit detection και πρωτεύοντα physics γίνονται από την μεριά του server. Πάνω από 180ms όμως είναι αρκετά για 50ms ping (~150 θα ήταν "φυσιολογικό"). Όταν λες αργεί εννοείς κάνει πολύ ώρα loading ή χάνει πολλά frames μέσα στο παιχνίδι;
diamalan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέσα στο παιχνίδι δεν είναι ping αλλά η τελική καθυστέρηση που λαμβάνεις. Δεν θα μπορούσε να 'ναι και αλλιώς καθώς σε αυτό το παιχνίδι βασικά στοιχεία όπως hit detection και πρωτεύοντα physics γίνονται από την μεριά του server. Πάνω από 180ms όμως είναι αρκετά για 50ms ping (~150 θα ήταν "φυσιολογικό"). Όταν λες αργεί εννοείς κάνει πολύ ώρα loading ή χάνει πολλά frames μέσα στο παιχνίδι; Αργεί αρκετά στο loading.
Bizniz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Αργεί αρκετά στο loading. με update στους drivers της κάρτας γραφικών θα φτιάξει σε μένα τουλάχιστον έτσι έγινε
dfk_7677 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δείτε εικόνες από ένα map του Vietnam, την Phu Bai.
Alejandro Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν εχω 24αρα connx και την γύρισα από interleaved σε fast path... όταν pingaro otenet.gr από 32ms που είχα πήγε στα 18ms. In game στο server browse οι servers αρχίζουν από 50ms περίπου. Μόλις πάω όμως να μπω στο game καταρχήν αργεί πολύ και έχω πάνω απο 180 ping . Έχω ανοίξει και τις ports του game στο router μου. Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να εχω τόσο χαμηλό ping στο server browse και τόσο υψηλό in game. Καμιά ιδέα κανείς; Ποιές είναι οι ports του; Δεν έχω ανοίξει τίποτα εγώ...
dfk_7677 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Το Electronic Sports League Greece σε συνεργασία με την Electronic Arts Hellas και την Reload Entertainment ως διοργανώτρια εταιρεία ανακοινώνει σήμερα το EA Challenge, το πρώτο επίσημο tournament της ΕΑ για την ελληνική αγορά. Το τουρνουά θα περιλαμβάνει το FIFA 11 και το Battlefield Bad Company 2. Πηγή: ESL Greece EA Challenge Official Page
dfk_7677 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Το Electronic Sports League Greece σε συνεργασία με την Electronic Arts Hellas και την Reload Entertainment ως διοργανώτρια εταιρεία ανακοινώνει σήμερα το EA Challenge, το πρώτο επίσημο tournament της ΕΑ για την ελληνική αγορά. Το τουρνουά θα περιλαμβάνει το FIFA 11 και το Battlefield Bad Company 2. Πηγή: ESL Greece EA Challenge Official Page
JERONIMO888 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Εχω την creative x-fi xtreme gamer, sto κοντρολ πανελ οταν κανω enable to cmss-3D οι ηχοι μου φενονται σαν να εχουν αντιλαλο καπως ενω κλειστο μου ερχονται πιο focused σε ενα σημειο δεν ξερω, εχει κανεις αλλος πειραματιστει με τις επιλογες αυτες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα