Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Το είδα κι εγώ απόψε... Κάποιος μπήκε στον server μας και έκανε κόλπα, ευτυχώς τον βρήκαμε και έφαγε σουτ. Όμως μετά από αυτό, εγώ έχω παραξενερώσει. Δηλαδή, από την μια τί παραπάνω θα κάνουν οι losers, από την άλλη πότε θα υπάρχει καλό anti-hack;
JERONIMO888 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Υπαρχει κανεις που εχει παρει το all bronze stars for weapons να μου πει αν χρειαζεται και το VIP Μ1 Garand για να το παρεις το μεταλλιο?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 ..πότε θα υπάρχει καλό anti-hack; Καλό anti-hack είναι η παρουσία admin.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Καλό anti-hack είναι η παρουσία admin. Ναι, αλλά και πάλι θέλει ψάξιμο να δεις ποιος κάνει κάτι που δεν έχει σχέση με τον ίδιο (teleport την αντίπαλη ομάδα). Αν και στην συγκεκριμένη φάση, αποκαλύφτηκε εύκολα ευτυχώς γιατί ήταν απρόσεκτος.
Insignificant Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Καλό anti-hack είναι η παρουσία admin. Δεν παίζει και τόσο ρόλο αν ο hacker κάνει hijack τα admin tools. Δεν είναι μόνο το teleport που βγήκε στην επιφάνεια τελευταία. Μπορούν να kickaroun, να βάλουν τον server σε συνεχή αλλαγή χάρτη, να βάλουν τους παίχτες να κάνουν suicide όλη την ώρα κτλ.
konstantinos77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Σημερα επαιζα στον Κillercreation.co.uk .Πρεπει να χτυπησα καμια 20 βολες με CG και μαλιστα με ακριβεια πανω στον αντιπαλο και δεν σκοτωνονταν κανεις . Μετα ειπα να δοκιμασω με Μ95 εκανα headshot σε καποιον που κρυβοταν σε ενα κιοσκι που μονο το κεφαλι του φαινονταν απο τα 10 μετρα και παρολο που αναψε ο σταυρος αυτος αθανατος.:lol: Καποιοι δε με σκοτωναν απο του διαολου την μανα με shotgun... Κριμα παντως που χαλανε καποιοι το παιχνιδι ετσι με cheats .Ετσι και αλλιως πολυ κρατησε τωρα που βγαινουν τα καλα...
Apoll Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Σημερα επαιζα στον Κillercreation.co.uk .Πρεπει να χτυπησα καμια 20 βολες με CG και μαλιστα με ακριβεια πανω στον αντιπαλο και δεν σκοτωνονταν κανεις . Μετα ειπα να δοκιμασω με Μ95 εκανα headshot σε καποιον που κρυβοταν σε ενα κιοσκι που μονο το κεφαλι του φαινονταν απο τα 10 μετρα και παρολο που αναψε ο σταυρος αυτος αθανατος.:lol: Καποιοι δε με σκοτωναν απο του διαολου την μανα με shotgun... Κριμα παντως που χαλανε καποιοι το παιχνιδι ετσι με cheats .Ετσι και αλλιως πολυ κρατησε τωρα που βγαινουν τα καλα... Μου συνέβει αυτό σήμερα. Headshots με το Μ16 και δεν πέφτανε Επίσης ένα μέλος της squad μου με έκανε πολλές φορές res από τα 500 μέτρα, πίσω από κτήρια!!!, ενώ ήταν μέσα σε τανκ!!!! Φυσικά και εγκατέλειψα τον server μαζί με άλλους. Είναι θέμα server κυρίως, αν έχει τα τελευταία updates για hacks.
tifosi21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 κατι ειδα για 25 ευρω το vietnam.... Αν ισχύει νομίζω πως είναι λιγάκι ακριβούτσικο για expansion...
konstantinos77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Αν ισχύει νομίζω πως είναι λιγάκι ακριβούτσικο για expansion... Ποσο ?25 ευρω το expansion? Kαλα εγω θα τους δωσω απο τα 3 το μακρυτερο .Ακου 25 ευρω το εχουν ξεφτιλισει εντελως οι μαλακες.
polonos1313 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Τι 25 ευρώ.....Εδώ εγώ πήρα το game 19,90 από τον γερμανό.
Apoll Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Που είδατε τιμές για το Vietnam; Γιατί ούτε καν το Amazon δεν το έχει!
dinodxr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ποσο ?25 ευρω το expansion? Kαλα εγω θα τους δωσω απο τα 3 το μακρυτερο .Ακου 25 ευρω το εχουν ξεφτιλισει εντελως οι μαλακες. δεν το καταλαβαινω γιατι σας κακοφαινεται..? εδω μονο το πακετο που εβγαλαν τελευταια με ολα τα οπλα..κανει 17.99..πφφ..
Insignificant Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 http://www.g2play.net/store/Battlefield-Bad-Company-2-Vietnam-EA-Download-Manager-Pre-Order.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα