Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μην περιμένετε ρεαλισμό από BF games. Αν θέλετε ρεαλισμό, ArmA.
DJ_Duker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Btw, ο hardcore server μας από σήμερα και στο εξής θα παίζει μόνο Rush με χάρτες: Valparaiso, Isla Innocentes, Nelson Bay, Arica Harbor, Port Valdez Πώς και πού τον βρίσκω;
john2gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτές τις μέρες θα επιστρέψω κι εγώ για λίγο στο BC2 mayhem
Merdock Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Sniper ή μη, παίξτε hardcore για να μην βλέπετε τέτοια τραγυλαφικά που περιγράφετε . Αν φας 50αρα σνιπεριά στη καρδιά, όχι μόνο θα πεθάνεις, άλλα θα ψάχνουν να βρουν τα υπόλοιπα μέλη για να σε θάψουν ολόκληρο... Μόνο hardcore παίζω σε όλα τα fps:p
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Mια και πιάσατε τα των όπλων (αυτών που κουβαλάμε) έχω δυσκολία να πετύχω ελικόπτερο με οτιδήποτε εκτός από snipers. Δεν υπάρχει assault rifle ή light machine gun που να πετυχαίνει τα ρημαδοελικόπτερα;
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Πώς και πού τον βρίσκω; search για HEL-PX, greek, hardcore και θα στο βγάλει
Luciddream Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Με sniper σημαδεύουμε πάντα κεφάλι και μόνο κεφάλι.Ακόμα και με τα τελευταία sniper που θα ξεκλειδώσεις στο σώμα δεν είναι deadly.Στο σώμα θέλουν 2-3 για να βγουν και είναι λίγο δύσκολο να το κάνεις αυτό με το GOL και το M95 λόγω γεμίσματος. το GOL γεμίζει πολύ γρήγορα... :) αλλα με λίγο practice σημαδεύεις μόνο κεφάλι ... και καμπερωνόμαστε όσο δεν πάει στο bc2.. ! χτές έκανα το πρώτο μου 30/3 kill/death με αυτό.. :-) ---------- Προσθήκη στις 16:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:14 ---------- Mια και πιάσατε τα των όπλων (αυτών που κουβαλάμε) έχω δυσκολία να πετύχω ελικόπτερο με οτιδήποτε εκτός από snipers.Δεν υπάρχει assault rifle ή light machine gun που να πετυχαίνει τα ρημαδοελικόπτερα; εγώ πάλι μόνο με tracer και gustav...
konstantinos77 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μόνο hardcore παίζω σε όλα τα fps:p To hardcore στο bc2 ειναι ενα εντελως διαφορετικο παιχνιδι απο οτι το απλο . Χθες επαιζα rush και ειχα πιασει σερι με το sniper λιγο πριν το τελος θυμηθηκε το pb να με πεταξει εξω γιατι δεν μπορεσε λεει να κανει αυτοματο update.Πως δεν εφυγε το παιχνιδι εξω απο το παραθυρο ακομα να το πιστεψω...Εκανα το update μετα μονος μου.Αυτες οι μαλακιες μου την σπανε.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει κάποιο patch στα σκαριά; ή ότι έβγαλαν έβγαλαν,τότε που ήταν στο προσκήνιο το παιχνίδι ; Θέλει λίγη ακόμα βελτίωση .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Υποτίθεται ότι κάτι υπάρχει να βγει πριν το Vietnam. Μετά ποιος ξέρει.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Άντε να δούμε!Γιατί ξαναέπιασα τα όπλα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Τι να τα κάνεις τα όπλα, αν δεν έχει αεροπλάνα...
Insignificant Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μια γεύση από τα hacking tools που κυκλοφορούν τελευταία [ame]http://www.youtube.com/watch?v=dwc9H5sDHKM[/ame] και από την οπτική γωνία ενός θύματος http://www.youtube.com/watch?v=3sGKKHav5bw#t=00m50s Έχουν ξεπεράσει τα κλασικά WH/nametag/aimbot κτλ και έχουν φτάσει σε επίπεδο να σε τηλεμεταφέρουν όπου και όποτε θέλουν,να σε κάνουν revive, να έχουν admin powers κτλ
Dangor Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μια γεύση από τα hacking tools που κυκλοφορούν τελευταία http://www.youtube.com/watch?v=dwc9H5sDHKM και από την οπτική γωνία ενός θύματος http://www.youtube.com/watch?v=3sGKKHav5bw#t=00m50s Έχουν ξεπεράσει τα κλασικά WH/nametag/aimbot κτλ και έχουν φτάσει σε επίπεδο να σε τηλεμεταφέρουν όπου και όποτε θέλουν,να σε κάνουν revive, να έχουν admin powers κτλ Μολις τωρα που παιξα μου τυχε και μενα εκει που ειμουνα στο εδαφος ξαφνικα βρισκομουνα στον ουρανο και επεφτα.. ευτυχως ηταν υπερ μου πολλες φορες αυτο με τα "teleport" και εκανα πολλα kills.. . το χουν καταστρεψει το παιχνιδι με τις μ*ιες τους
jvgrjohn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Τουλάχιστον στο bad company σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις τον server που θέλεις.Έχει και καθαρούς servers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα