Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το παράτησα κάπου στο 23 lvl.Δυστυχώς οι κονσόλες έχουν κάνει μεγάλη ζημιά.Δεν είναι για τα γούστα μου και πολύ δε περισσότερο δε θα κάτσω να τους πληρώσω σαν add on δυο χάρτες που είναι της πλάκας δουλειά.Πλέον όσα θεωρούσαμε δεδομένα έως τώρα θα τους λέμε κι ευχαριστώ αν θα τα προσφέρουν επί πληρωμή.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

4 χάρτες που πιστεύω θα θυμίζουν την Laguna Presa , τουλάχιστον αυτή του βίντεο, και θα μπορούσαν να είναι σε VIP pack και διαφορετικά γραφικά στους ανθρώπους αξίζουν αγορά; :-(

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο αρχειο που κραταει ολα τα chatlogs? επαιζα σε ενα σερβερ εχθες που γνωρισα κατι παιδια εκει παιζαμε αρκετες ωρες αλλα δεν τον εκανα favorite γιατι δεν θυμαμαι ποιος ηταν αλλα καπου στο chat εκει που λενε τους κανονες κτλπ ειπαν και το ονομα του σερβερ για αυτο ψαχνω τα logs

Δημοσ.

Οχι το παθαινει συχνα δεν τους κραταει ΟΛΟΥΣ οσους παιζω σαν να επιλεγει ποιους κραταει δεν ξερω εσας δεν το κανει?

Δημοσ.

Οχι δεν ηταν ελληνικος αλλα ειχε πολυ καλα παιδια admins οσες ωρες και να επαιζα που εδιωχναν τους ενοχλητικους και γενικα εδειχναν οτι ενδιαφερονται για το σερβερ τους, τελικα κραταει logs η οχι δεν εχω βρει τιποτα ...

edit: το μυνημα του σερβερ ελεγε "admins are silent watchin!!!" σε περιπτωση που καποιος τον ξερει να μου πει :)

Δημοσ.
Οχι δεν ηταν ελληνικος αλλα ειχε πολυ καλα παιδια admins οσες ωρες και να επαιζα που εδιωχναν τους ενοχλητικους και γενικα εδειχναν οτι ενδιαφερονται για το σερβερ τους, τελικα κραταει logs η οχι δεν εχω βρει τιποτα ...

edit: το μυνημα του σερβερ ελεγε admins are silent watchin!!! σε περιπτωση που καποιος τον ξερει να μου πει :)

ο παίχτης δεν κρατάει chat logs, μόνο κάποιοι servers που τρέχουν ανάλογο plugin

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν είναι ελεεινό να πετυχαίνεις με sniper(τα 3 πρώτα που ξεκλειδώνεις γιατί τα άλλα δεν τα έχω ακόμα οπότε δε ξέρω τι παίζει) στην καρδιά και να μην πεθαίνει;

Και μετά να σου σκάει αυτός μια και να ψοφάς:-(

Δημοσ.

Με sniper σημαδεύουμε πάντα κεφάλι και μόνο κεφάλι.Ακόμα και με τα τελευταία sniper που θα ξεκλειδώσεις στο σώμα δεν είναι deadly.Στο σώμα θέλουν 2-3 για να βγουν και είναι λίγο δύσκολο να το κάνεις αυτό με το GOL και το M95 λόγω γεμίσματος.

Δημοσ.

Sniper ή μη, παίξτε hardcore για να μην βλέπετε τέτοια τραγυλαφικά που περιγράφετε :rolleyes:. Αν φας 50αρα σνιπεριά στη καρδιά, όχι μόνο θα πεθάνεις, άλλα θα ψάχνουν να βρουν τα υπόλοιπα μέλη για να σε θάψουν ολόκληρο...

Btw, ο hardcore server μας από σήμερα και στο εξής θα παίζει μόνο Rush με χάρτες: Valparaiso, Isla Innocentes, Nelson Bay, Arica Harbor, Port Valdez

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...