Bigi444444 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ το παράτησα κάπου στο 23 lvl.Δυστυχώς οι κονσόλες έχουν κάνει μεγάλη ζημιά.Δεν είναι για τα γούστα μου και πολύ δε περισσότερο δε θα κάτσω να τους πληρώσω σαν add on δυο χάρτες που είναι της πλάκας δουλειά.Πλέον όσα θεωρούσαμε δεδομένα έως τώρα θα τους λέμε κι ευχαριστώ αν θα τα προσφέρουν επί πληρωμή.
NT1G Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 4 χάρτες που πιστεύω θα θυμίζουν την Laguna Presa , τουλάχιστον αυτή του βίντεο, και θα μπορούσαν να είναι σε VIP pack και διαφορετικά γραφικά στους ανθρώπους αξίζουν αγορά;
Insignificant Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ---------- Προσθήκη στις 23:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:13 ---------- http://www.ign.com/videos/2010/09/16/battlefield-bad-company-2-vietnam-chopper http://www.ign.com/videos/2010/09/16/battlefield-bad-company-2-vietnam-versus-tank
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι το "console aim".
Insignificant Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 http://g4tv.com/videos/48727/TGS-2010-Battlefield-Bad-Company-2-Vietnam-Interview/?quality=hd Συνέντευξη και in-game footage
privateer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=1trQ5NWDmr4[/ame]
JERONIMO888 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο αρχειο που κραταει ολα τα chatlogs? επαιζα σε ενα σερβερ εχθες που γνωρισα κατι παιδια εκει παιζαμε αρκετες ωρες αλλα δεν τον εκανα favorite γιατι δεν θυμαμαι ποιος ηταν αλλα καπου στο chat εκει που λενε τους κανονες κτλπ ειπαν και το ονομα του σερβερ για αυτο ψαχνω τα logs
JERONIMO888 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι το παθαινει συχνα δεν τους κραταει ΟΛΟΥΣ οσους παιζω σαν να επιλεγει ποιους κραταει δεν ξερω εσας δεν το κανει?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν το έχω παρατηρήσει.. Kαλά ο browser στο game μαλακίζεται, αυτό είναι γνωστό. Ελληνικός ήταν ο server?
JERONIMO888 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι δεν ηταν ελληνικος αλλα ειχε πολυ καλα παιδια admins οσες ωρες και να επαιζα που εδιωχναν τους ενοχλητικους και γενικα εδειχναν οτι ενδιαφερονται για το σερβερ τους, τελικα κραταει logs η οχι δεν εχω βρει τιποτα ... edit: το μυνημα του σερβερ ελεγε "admins are silent watchin!!!" σε περιπτωση που καποιος τον ξερει να μου πει
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι δεν ηταν ελληνικος αλλα ειχε πολυ καλα παιδια admins οσες ωρες και να επαιζα που εδιωχναν τους ενοχλητικους και γενικα εδειχναν οτι ενδιαφερονται για το σερβερ τους, τελικα κραταει logs η οχι δεν εχω βρει τιποτα ... edit: το μυνημα του σερβερ ελεγε admins are silent watchin!!! σε περιπτωση που καποιος τον ξερει να μου πει ο παίχτης δεν κρατάει chat logs, μόνο κάποιοι servers που τρέχουν ανάλογο plugin
Merdock Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά δεν είναι ελεεινό να πετυχαίνεις με sniper(τα 3 πρώτα που ξεκλειδώνεις γιατί τα άλλα δεν τα έχω ακόμα οπότε δε ξέρω τι παίζει) στην καρδιά και να μην πεθαίνει; Και μετά να σου σκάει αυτός μια και να ψοφάς
jvgrjohn Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Με sniper σημαδεύουμε πάντα κεφάλι και μόνο κεφάλι.Ακόμα και με τα τελευταία sniper που θα ξεκλειδώσεις στο σώμα δεν είναι deadly.Στο σώμα θέλουν 2-3 για να βγουν και είναι λίγο δύσκολο να το κάνεις αυτό με το GOL και το M95 λόγω γεμίσματος.
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Sniper ή μη, παίξτε hardcore για να μην βλέπετε τέτοια τραγυλαφικά που περιγράφετε . Αν φας 50αρα σνιπεριά στη καρδιά, όχι μόνο θα πεθάνεις, άλλα θα ψάχνουν να βρουν τα υπόλοιπα μέλη για να σε θάψουν ολόκληρο... Btw, ο hardcore server μας από σήμερα και στο εξής θα παίζει μόνο Rush με χάρτες: Valparaiso, Isla Innocentes, Nelson Bay, Arica Harbor, Port Valdez
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα