konstantinos77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Συμφωνω ...Θα εχεις προσεξει δε οτι μετα απο 5-10 λεπτα που ξεκιναει το παιχνιδι σε καποιους server αρχιζει και κατεβαινει λιστα με kicks μαζεμενα .... Δεν διαφωνω οτι υπαρχουν παντως και πολυ καλοι παιχτες αλλα δυστυχως αυτοι που κλεβουν ανηκουν στην κατηγορια αυτων που βγαζουν πολλα kills προφανως. Το παινχιδι οφειλε να δινει camera στον αντιπαλο οπως γινοταν στο cs:source ...
konstantinos77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Συμφωνω ...Θα εχεις προσεξει δε οτι μετα απο 5-10 λεπτα που ξεκιναει το παιχνιδι σε καποιους server αρχιζει και κατεβαινει λιστα με kicks μαζεμενα .... Δεν διαφωνω οτι υπαρχουν παντως και πολυ καλοι παιχτες αλλα δυστυχως αυτοι που κλεβουν ανηκουν στην κατηγορια αυτων που βγαζουν πολλα kills προφανως. Το παινχιδι οφειλε να δινει camera στον αντιπαλο οπως γινοταν στο cs:source ...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Εννοεί τα δευτερόλεπτα πριν το kill, όπως στο cod 2. Οπότε, αν ο άλλος έχει wh θα φανεί.
Insignificant Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ούτε με τα δευτερόλεπτα μπορείς να δεις αν έχει wh, αλλά σίγουρα μπορείς με spectating που ούτε αυτό έχει. Η "killcam" που δίνει μόνο κακό κάνει, αφού δείχνει στον αντίπαλο όχι μόνο που βρίσκεσαι, αλλά και πού πας
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Όταν σε ακολουθεί με το στόχαστρο πίσω από τοίχο, ειδικά αν <<χορεύεις>>, τότε είναι απόδειξη πως έχει wh (οk, χωρίς να είσαι μαρκαρισμένος με το Q) Βέβαια οι έμπειροι, δεν προδίδονται τόσο εύκολα.
konstantinos77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 αλλά σίγουρα μπορείς με spectating που ούτε αυτό έχει. Ακριβως αυτο εννοουσα λεγοντας να εχει camera. Δεν εννοουσα να σου δινει record το kill ,αλλα camera να τον βλεπεις οταν θα εισαι εκτος game oπως γινοταν στο source και γενικα στα counter strike.
Nik.K Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Εγω το καλυτερο μου ειναι 25/10 ,αλλα αυτο φιλε δεν λεει κατι .29/2 δεν κανεις οταν κυκλοφορεις μεσα στο πεδιο της μαχης τον κωλο σου κατω να χτυπας.Αν κρυφτεις με m95 recon και ειδικα σε hardcore που δεν φαινεσαι τοτε ναι παω πασο . Eσυ μπορει να εισαι πραγματι καλος παιχτης αλλα ο καθενας μιλαει με τις εμπειριες του οτι και να λες εσυ .Εγω εχω δει αμετρητες φορες παιχτες που βαζω το χερι μου στην φωτια οτι παιζουν με cheats .Οπως λες και εσυ ενα παιχνιδι ειναι ,αλλα πρεπει να παιζεται με κανονες ...Οσο για την γκρινια ,ναι θα γκρινιαξω μεσα στο παιχνιδι ειναι .Εσυ οταν πχ βλεπεις μπαλα δεν εχεις βρισει ? Και εγω Recon παιζω αλλα δεν το λες ευκολο....Ενας οποιοσδηποτε και να ειναι κοντα σου εχεις πολυ λιγες ελπιδες να την βγαλεις καθαρη και δεν ειναι λιγες φορες που μενεις μονος πισω και οι δικοι σου τρεχουν στις αλλες βασεις. Το καθε Class εχει τα καλα και τα κακα του.
Insignificant Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Όταν σε ακολουθεί με το στόχαστρο πίσω από τοίχο, ειδικά αν <<χορεύεις>>, τότε είναι απόδειξη πως έχει wh (οk, χωρίς να είσαι μαρκαρισμένος με το Q)Βέβαια οι έμπειροι, δεν προδίδονται τόσο εύκολα. Έχω ακολουθήσει πολλούς πίσω από τοίχους στο cod που ανέφερες που δεν έχει και spot, πολύ απλά έχοντας ακούσει ή δει την κατεύθυνση που κινείται πιο πριν, υπολογίζοντας την ταχύτητα που τρέχει και περιμένοντας να περάσει σε τοίχο με bullet penetration. Μόνο που με τα δευτερόλεπτα δεν βλέπει πολλές φορές ο άλλος ότι τον είδα και από πριν. Επίσης ρίχνοντας σε γωνίες και σημεία (στην τύχη) που μπορεί να camperονεται κάποιος και άλλες πολλές καταστάσεις που δεν είναι αποδείξεις για wh
konstantinos77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Και εγω Recon παιζω αλλα δεν το λες ευκολο....Ενας οποιοσδηποτε και να ειναι κοντα σου εχεις πολυ λιγες ελπιδες να την βγαλεις καθαρη και δεν ειναι λιγες φορες που μενεις μονος πισω και οι δικοι σου τρεχουν στις αλλες βασεις. Το καθε Class εχει τα καλα και τα κακα του. Δεν ειπα οτι ειναι ευκολο ,απλα σε hardcore οταν (αναγκαστικα) μεινεις πισω σε rush ,η σε flags oπου προστατευεις σημαια ,εχεις το συγκριτικο πλεονεκτημα οτι δεν σε βλεπουν απο καποιο spot και μπορεις να παρεις πολλα κεφαλια .Παιζει ρολο και απο τον αντιπαλο ,αν ψαχνει και το κατα ποσο παιζει για την ομαδα ή για τον εαυτο του .Απο την αλλη εχεις το δευτερο μεγαλο πλεονεκτημα που εχει να κανει με το ping .Πολλες μαχες οταν βρεθεις φατσα-φατσα με τον αντιπαλο τις χανεις γιατι ο αντιπαλος σου εχει καλυτερο ping .Με sniper αυτο το μειονεκτημα εξαλειφεται ,εκτος αν τυχει να βρεθουν τα σκοπευτρα αντικρυστα ,το οποιο ομως οκ εχει και πλακα . Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο οτι σε πολλους servers hardcore εχει απαγορευτει το sniper οπως επισης και το m2 με τα οποια πολλοι χτιζουν stats.
Nik.K Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Αυτο που λες δεν ισχυει, το Ping ειναι το ιδιο. Οσο για το να απαγορευτει ενα class απο ενα παιχνιδι το βρισκω το λιγοτερο χαζο.
konstantinos77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Το να απαγορευεται το m95 ή οχι δεν ειναι δικο μου θεμα .Ουτε εμενα μου αρεσει .Προφανως ομως γινεται για τους λογους που σου ανεφερα. Οσο για το ping δεν ειναι το ιδιο . Σε οσα online παιχνιδια εχω παιξει παντα μα παντα καποιος εβλεπε <<χρονικα>> πιο μπροστα απο τον αλλο...
Nik.K Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Το Ping εχει να κανει με το τι συνδεση εχει ο καθενας στο ιντερνετ, την ταχυτητα του server και την τοποθεσια του. Αν αυτος απεναντι σου σερνεται φυσικα και θα τον χανεις και θα σε χανει, το ιδιο αν σερνεσαι εσυ. Απο εκει και περα αν σερνεται ο σερβερ εχουν ολοι lag. Σιγουρα δεν μπορεις να πεις πως εχει να κανει με το ποσο κοντα εισαι με καποιον. Με αυτη την λογικη ενας sniper που εχει 20 ατομα στο στοχαστρο του θα επρεπε να εχει πολυ περισσοτερο lag.
konstantinos77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ναι που διαφωνεις για να καταλαβω? Ειπες οτι εχουμε ολοι το ιδιο Ping και σου λεω οτι δεν ισχυει αυτο ...Ο χρονος μεταδοσης του σηματος μεταξυ εμενα και του host δεν ειναι ο ιδιος οπως ειναι πχ σε καποιον που ειναι στην Γερμανια .Φυσικα και εχει να κανει με το παιχνιδι και το ποιος βλεπει πρωτα τον αλλο ...
Nik.K Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Διαφωνω στο οτι νομιζεις πως το Ping σου ανεβαινει οταν βλεπεις καποιον απο κοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα