NT1G Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Κάνει spawn δίπλα του ένας με assault και τον γεμίζει πυρομαχικά.
konstantinos77 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Κάνει spawn δίπλα του ένας με assault και τον γεμίζει πυρομαχικά. Ετσι φανταζεσαι την ιδανικη ομαδα? Εδω χοροπηδαω διπλα στον αλλο οταν ξεμενω και δεν παιρνει χαμπαρι ...
polonos1313 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Παίδες πως γίνεται να βγάλω το γυάλισμα (θολούρα με έντονο φως) όταν ζουμάρω με το sniper σε μακρυνα σημεία ???
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Παίδες πως γίνεται να βγάλω το γυάλισμα (θολούρα με έντονο φως) όταν ζουμάρω με το sniper σε μακρυνα σημεία ??? bloom = false από settings.ini βγάζει γενικά όλες τις θολούρες, ανεμοθύελλες, χιόνια κτλ + σου δίνει κάποια fps
polonos1313 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 bloom = false από settings.ini βγάζει γενικά όλες τις θολούρες, ανεμοθύελλες, χιόνια κτλ + σου δίνει κάποια fps Το οποίο βρίσκεται ???? Εύρηκα!!!! Αν όντως βγάζει και τις ανεμοθύελλες τότε μου έδωσες την απάντηση σε μια ερώτηση που είχα ξεχάσει να κάνω.
konstantinos77 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Eσυ θελεις τις ανεμοθυελλες να βγαλεις τελειως ή να βελτιωσεις την ορατοτητα? Γιατι αλλο αυτο που ρωτησες και αλλο να βγαλεις τελειως settings απο το παιχνιδι . Δοκιμασε παντως και αυτο που σου ειπα μηπως και σε ικανοποιησει .
polonos1313 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Γίνεται να βγάλω τελείως τις ανεμοθύελλες ???
jvgrjohn Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Χθες το βράδυ μου σπασε τα νεύρα και μου χάλασε το παιχνίδι ένας βρωμιάρης με aimbot με όνομα FingerThief.Αν τον είχα εκεί δίπλα μου εκείνη την ώρα θα του έβαζα όλα τα δάχτυλα εκεί που ξέρει.Τέλος πάντων δείτε ένα ωραίο video με aimbot. Καμιά ελληνική clan και κανένας ανοικτός ελληνικός server υπάρχει χωρίς bot και βλακείες να παίξω σαν τον άνθρωπο??? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NYGlWjIKoY4&feature=player_embedded[/ame] *Αν ξαναγοράσω παιχνίδι για να παίξω multiplayer να μου τρυπήσουν την μύτη. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2010 από jvgrjohn
jvgrjohn Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Χθες το βράδυ μου σπασε τα νεύρα και μου χάλασε το παιχνίδι ένας βρωμιάρης με aimbot με όνομα FingerThief.Αν τον είχα εκεί δίπλα μου εκείνη την ώρα θα του έβαζα όλα τα δάχτυλα εκεί που ξέρει.Τέλος πάντων δείτε ένα ωραίο video με aimbot. Καμιά ελληνική clan και κανένας ανοικτός ελληνικός server υπάρχει χωρίς bot και βλακείες να παίξω σαν τον άνθρωπο??? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NYGlWjIKoY4&feature=player_embedded[/ame] *Αν ξαναγοράσω παιχνίδι για να παίξω multiplayer να μου τρυπήσουν την μύτη. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2010 από jvgrjohn
newlynx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Πως κατάλαβες ότι είχε aimbot; Μερικοί παίκτες είναι πραγματικά ικανοί. Δεν φταίνε αυτοί αν είναι καλύτεροί σου. Αν είναι αυτός (http://bfbcs.com/stats_pc/FingerThief) κανονικά μου φαίνονται τα στατιστικά του.
newlynx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Πως κατάλαβες ότι είχε aimbot; Μερικοί παίκτες είναι πραγματικά ικανοί. Δεν φταίνε αυτοί αν είναι καλύτεροί σου. Αν είναι αυτός (http://bfbcs.com/stats_pc/FingerThief) κανονικά μου φαίνονται τα στατιστικά του.
jvgrjohn Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Ναι αυτός ήταν.Με έβγαλε 11 φορές με headshot.Δεν έχασε βολή.Όπου και να γινόμουν spawn. Έχει 11.880 kills και 5.767 deaths.Βαρέθηκε να τις τρώει από ένα σημείο και μετά και έβαλε το botaki ο παπάρας. Μου έχει και 4.076 headshots το νούμερο.
jvgrjohn Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Ναι αυτός ήταν.Με έβγαλε 11 φορές με headshot.Δεν έχασε βολή.Όπου και να γινόμουν spawn. Έχει 11.880 kills και 5.767 deaths.Βαρέθηκε να τις τρώει από ένα σημείο και μετά και έβαλε το botaki ο παπάρας. Μου έχει και 4.076 headshots το νούμερο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 To Accuracy είναι δυνατόν να φτάνει το 160% ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα