Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω αυθεντικο το εχω δεν ειχα καποιο προβλημα(αν και δεν παιζω πλεον single player),αλλα πριν μπεις ονλινε να παιξεις κλεισε και ξανανοιξε το παιχνιδι,εχω δει κατι ban για multihacking.:-D

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mια διευκρινηση. Τερματισα το assault αλλα δεν μου δειχνει να μπορω να ξεκλειδωσω αλλα οπλα,αργοτερα με μπονους και medals βγαζει και αλλα;

Δημοσ.

Θελω διπλα uzi ^^.

Απλα ειδα assault και να κραταει ενα καραμπινοειδες(δεν-θυμαμαι-ονομα) χραπα χρουπα :P

Tη βρηκα Spas12 Combat.

Δημοσ.
Θελω διπλα uzi ^^.

Απλα ειδα assault και να κραταει ενα καραμπινοειδες(δεν-θυμαμαι-ονομα) χραπα χρουπα :P

Tη βρηκα Spas12 Combat.

αυτά ξεκλιδώνουν καθώς θα πέρνεις λεβελ, και ξεκινάν από τα 10 μέχρι τα 20-22 νομίζω ξεκλειδώνεις και από ένα κάθε φορά. Αλλά τι να το κάνεις, BF παίζεις όχι deer hunder! :D

Δημοσ.
αυτά ξεκλιδώνουν καθώς θα πέρνεις λεβελ, και ξεκινάν από τα 10 μέχρι τα 20-22 νομίζω ξεκλειδώνεις και από ένα κάθε φορά. Αλλά τι να το κάνεις, BF παίζεις όχι deer hunder! :D

Εχω κρατησει ενα τετοιο και μου εχει κατσει.:lol:

Δημοσ.

Παίδες ερώτηση....

Από το level 25 και μετά ποιες είναι οι διαφορές στα level μιας και μέχρι το 25 τα έχεις ξεκλειδώσει όλα??? Τι να είσαι 25 level και τι 50....

Επίσης τα χρυσά αστέρια στα όπλα παίχουν κανένα ρόλο ???

Δημοσ.
Παίδες ερώτηση....

Από το level 25 και μετά ποιες είναι οι διαφορές στα level μιας και μέχρι το 25 τα έχεις ξεκλειδώσει όλα??? Τι να είσαι 25 level και τι 50....

Επίσης τα χρυσά αστέρια στα όπλα παίχουν κανένα ρόλο ???

Γίνεσαι λιγότερο noob και πιο πολύ pro :lol::lol: .

Δημοσ.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=q8Ng0l2YlZU&feature=related[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=7r5FfPvq-c0&feature=related[/ame]

Παιδιά καλημέρα,

Έχει ανέβει κανένας σας εκεί πάνω να μου πει αν γίνεται spotting από αυτή την τοποθεσία???Αν δηλαδή από αυτή την απόσταση μπορείς να κάνεις pin τους αντιπάλους???

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

Έχει ανέβει κανένας σας εκεί πάνω να μου πει αν γίνεται spotting από αυτή την τοποθεσία???Αν δηλαδή από αυτή την απόσταση μπορείς να κάνεις pin τους αντιπάλους???

Ευχαριστώ.

χεχε, απίστευτοι, τι άλλο θα βρούνε :-D ! Ήξερα ότι το apc πάνω πάνω από τον καταρράκτη, άλλα όχι και εκεί που το ανέβασε ο τύπος!

Κρίνοντας από τα zoom που κάνει, το spotting πρέπει να δουλέυει κανονικά. Βάλε bloom = off παρεπιμπτόντως να είσαι 100% εντάξει με το line of sight.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...