polonos1313 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μια χαρά τα πας εσύ. Ίσα βάρκα ίσα νερά.Kills και deaths σε αρμονία.Πολύ καλός. Να μπαίνεις σε servers με Noobs. Πολύ καλός είναι ο "NOOBS LIKE TO PARTY"
Alejandro Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με τις καραμπίνες και το βεληνεκές τους. Σημαδεύω τον άλλο από απόσταση στην οποία η φιγούρα του είναι όσο το red dot μου και μου ρίχνει με την καραμπίνα μια φορά και με σκοτώνει;
Insignificant Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Λέγονται slugs. IRL υπάρχουν και εκρηκτικά slugs/scopes/και άλλα πολλά. -offtopic- Στο development έβαλαν και στο παιχνίδι εκρηκτικά slugs αλλά τα βγάλαν τελείως από το multiplayer (σε κάποιους modded/cracked servers μπορούσες να τα βρεις όμως). Νομίζω υπάρχουν στο single player σε μερικά levels ακόμα. Μιας και είμαστε και στο θέμα, αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι iron sights και όχι το στόχο που έχει τώρα. -offtopic- Δεν το βρίσκω καθόλου απαράδεκτο αν σκεφτείς το recoil και το rate of fire που έχουν. Για να σε σκοτώσει με μια πρέπει να είναι pump και να είναι και headshot. Υπολόγισε και το χρόνο που έκανε να σημαδέψει το κεφάλι σου από τέτοια απόσταση δείχνει ότι ήσουν εκτεθειμένος αρκετή ώρα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αν και το ψιλό παράτησα το sport... http://bfbcs.com/stats_pc/Skull...
Vasilius Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Λέγονται slugs. IRL υπάρχουν και εκρηκτικά slugs/scopes/και άλλα πολλά. -offtopic- Στο development έβαλαν και στο παιχνίδι εκρηκτικά slugs αλλά τα βγάλαν τελείως από το multiplayer (σε κάποιους modded/cracked servers μπορούσες να τα βρεις όμως). Νομίζω υπάρχουν στο single player σε μερικά levels ακόμα. Μιας και είμαστε και στο θέμα, αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι iron sights και όχι το στόχο που έχει τώρα. -offtopic- Δεν το βρίσκω καθόλου απαράδεκτο αν σκεφτείς το recoil και το rate of fire που έχουν. Για να σε σκοτώσει με μια πρέπει να είναι pump και να είναι και headshot. Υπολόγισε και το χρόνο που έκανε να σημαδέψει το κεφάλι σου από τέτοια απόσταση δείχνει ότι ήσουν εκτεθειμένος αρκετή ώρα. θες να πεις οτι μία shotgun διασποράς στα 400 μέτρα σκοτώνει hs με τη μία και είναι cool ενώ το g3 που κανονικά σου ανοίγει το κεφάλι σα καρπούζι με απλές σφαίρες , θές καμιά δεσμίδα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 θες να πεις οτι μία shotgun διασποράς στα 400 μέτρα σκοτώνει hs με τη μία και είναι cool ενώ το g3 που κανονικά σου ανοίγει το κεφάλι σα καρπούζι με απλές σφαίρες , θές καμιά δεσμίδα... Slug, όταν δεν είναι buckshot/διασποράς. Σκοτώνει από πιο μακριά ναι. Άλλωστε Battlefield != realism. Τα περίστροφα σκοτώνουν με λιγότερες σφαίρες από LMGs.
Luciddream Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 παιδες σε τι server παίζετε?? το πήρα προχτές το game και παίζω σε κάτι γερμανικούς... βρήκα και έναν ελληνικό αλλα ήταν ψιλοάδειος..
Insignificant Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 θες να πεις οτι μία shotgun διασποράς στα 400 μέτρα σκοτώνει hs με τη μία και είναι cool ενώ το g3 που κανονικά σου ανοίγει το κεφάλι σα καρπούζι με απλές σφαίρες , θές καμιά δεσμίδα... Το ποστ μου το διάβασες? Και ένα slug σου ανοίγει το κεφάλι IRL. Ακόμα και από μια ημιαυτόματη καραμπίνα που πέρνει ίδιες βολές να ρίξεις κάποιον όπως και το g3 στο παιχνίδι. Και αυτό λέγεται balance. Μέχρι να ρίξεις 1 με την pump έχεις ρίξει 4-5 με την ημιαυτόματη και παραπάνω με το g3 καθώς έχει μεγαλύτερο rate of fire. Slug [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NysWFLPPV2s[/ame] και exlosive shells γύρω στην μέση του video [ame]http://www.youtube.com/watch?v=xNPGvPa9NeQ[/ame]
jakegate7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 παιδες σε τι server παίζετε?? το πήρα προχτές το game και παίζω σε κάτι γερμανικούς... βρήκα και έναν ελληνικό αλλα ήταν ψιλοάδειος.. και εσύ βρούτε??? όσο για την ερώτηση,από προηγούμενα post: "Βάλε στο search τα παρακάτω: HEL-PX HeSC GROF Hellenic" αλλά και πάλι hostarontai από γερμανίες/ολλανδίες και δε θα δεις τρομερή διαφορά στο ping
Vasilius Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Το ποστ μου το διάβασες? Και ένα slug σου ανοίγει το κεφάλι IRL. Ακόμα και από μια ημιαυτόματη καραμπίνα που πέρνει ίδιες βολές να ρίξεις κάποιον όπως και το g3 στο παιχνίδι. Και αυτό λέγεται balance. Μέχρι να ρίξεις 1 με την pump έχεις ρίξει 4-5 με την ημιαυτόματη και παραπάνω με το g3 καθώς έχει μεγαλύτερο rate of fire. Πας να μου συγκρίνεις το Real Life με την ακυρότητα του game? Αν ρίξεις με τη καραμπίνα απο τέτοια απόσταση τα σκάγια = διασποράς το πιθανότερο είναι να μη πετύχεις καν το στόχο κ ας τον σημαδέψεις , οι καραμπίνες είναι για close combat . Τώρα δε το ότι ρίχνεις 1 με την Pump ενω με την ημιαυτόματη 4-5 που κολλάει; το G3 είναι ένα semi automatic combat Rifle και δεν έχει καμία σχέση δύναμη πυρός σε απόσταση 300-400 μέτρων με την οποιαδήποτε καραμπίνα (accuracy) . Άσε που το G3 στο παιχνίδι είναι gtp , όπως κ άλλα όπλα overpowered. οποτε άτοπο το balance στο BF .
Insignificant Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δεν έχει ακυρότητα το game σε αυτό το θέμα, εσύ δεν ξέρεις τι είναι slug και αρνείσαι να το ψάξεις ή να δεις τα βίντεο καν. (που μπορείς να βρεις και άλλα πολλά) Στο είπε και άλλος slug δεν είναι buckshot. Και εσύ σύγκρινες RL με το παιχνίδι. Κάτι μου λέει κιόλας πως δεν έχεις ξεκλειδώσει καν τα slugs στο παιχνίδι και νομίζεις πως έχουν μόνο buckshot οι καραμπίνες ακόμα και μέσα στο παιχνίδι Για το balance γενικά τα έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν κάνουν καλή δουλειά και φαίνεται αφού σε κάθε patch αλλάζουν και τα στατιστικά όχι μόνο στα όπλα αλλά και στα modes του παιχνιδιού
Vasilius Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δεν έχει ακυρότητα το game σε αυτό το θέμα, εσύ δεν ξέρεις τι είναι slug και αρνείσαι να το ψάξεις ή να δεις τα βίντεο καν. (που μπορείς να βρεις και άλλα πολλά)Στο είπε και άλλος slug δεν είναι buckshot. Και εσύ σύγκρινες RL με το παιχνίδι. Κάτι μου λέει κιόλας πως δεν έχεις ξεκλειδώσει καν τα slugs στο παιχνίδι και νομίζεις πως έχουν μόνο buckshot οι καραμπίνες ακόμα και μέσα στο παιχνίδι Για το balance γενικά τα έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν κάνουν καλή δουλειά και φαίνεται αφού σε κάθε patch αλλάζουν και τα στατιστικά όχι μόνο στα όπλα αλλά και στα modes του παιχνιδιού Παρόλο που εισαι ειρωνικός, σε συγχωρω και για το καλό του κόσμου , επειδή μάλλον έχεις "μπερδέψει τις έννοιες" σου εξηγώ πως το να φτάσει το βλήμα απο καραμπίνα στα 300 μέτρα είτε backshot είτε slug δεν είναι οχι εφικτό αλλα σίγουρα ΟΧΙ effective range, slug διασποράς υπάρχει όπως και μη διασποράς . Δε καταλαβαίνεις ότι σε οποιοδήποτε όπλο , αν αλλάξεις το ammo type η διαφορά στο effective range θα ναι ελάχιστη εως μηδαμινή. Ειδικά στη περίπτωση των shotgun , όπου η ευστοχία απτη φύση τους μεγαλώνει όσο μεγαλώνει η απόσταση απτον στόχο . Έχεις δει πολλές καραμπίνες να πετυχαίνουν τον στόχο τους με ευστοχία στα 300 μέτρα; και να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στα 300 μέτρα έστω και με slug αδερφέ απο ένα g3? Υπόψην όσο μεγαλώνει η απόσταση μικραίνει η διείσδηση του βλήματος λόγο της πτώσης της ταχύτητας αυτού. Πληροφοριακά το effective range με slugs απο καραμπίνα δε ξεπερνά τα 100 μέτρα , μετά η πτώση της δύναμης πυρός και η ευστοχία πέφτει δραματικά. Κοινώς τα 300 μέτρα που αναφέρω σίγουρα δεν είναι ρεαλιστικά για το ingame slug&shotgun combination σε μακρυνές αποστάσεις (λες και είναι sniper) . Υ.Γ έχω ξεκλειδώσει στο game τα slugs και τα θεωρώ overpowered, απλα δεν το παίζω ξερόλας ούτε είμαι κομπλεξικός. Φιλικη συμβουλή όταν θα προκαλείς δημόσια και θα ειρωνεύεσαι κάντο με σύνεση για να μην εκτίθεσαι.
Alejandro Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Είναι αδύνατο η καραμπίνα, ότι βλήμα και να ρίχνει, να πίανει το βεληνεκές οποιουδήποτε τυφέκιου. Αν αποδέχεσαι ότι είναι φυσιολογικό με μια βολή από μεγάλη απόσταση να σε σκοτώνει η καραμπίνα, τότε θα έπρεπε τουλάχιστον από την ίδια απόσταση να σε σκοτώνει με μια βολή και το Μ16 ή το Μ413 για παράδειγμα...
Insignificant Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν αλλάζουν μόνο ammo type αλλά τροποποιούν όλο το όπλο (για αυτό λέγεται slug gun). Το ότι δεν φάινεται στο παιχνίδι η τροποποίηση αφορά το modelling που τεμπέλιασαν να κάνουν. Όπως για παράδειγμα το Μ93r μέσα στο παιχνίδι είναι ένα απλό Μ9 σε διαφορετικό χρώμα Πληροφοριακά το effective range με slugs απο καραμπίνα δε ξεπερνά τα 100 μέτρα Δεν θα κάτσω να ποστάρω ότι βίντεο/πληροφορία υπάρχει, όπως προείπα πήγαινε δες μόνος σου. Όσο για μέσα στο παιχνίδι έχεις μπερδέψει τις αποστάσεις. Πάρε ένα sniper, και μόλις κάνεις Marksman headshot +1 ισούται με +1 μέτρο από τα 100. Οπότε βλέπεις με άλλο όπλο σπάνια τα ξεπερνάς, πόσο μάλλον τα 300 που θες. Και πολύ απλά με slug πάλι δεν γίνεται με το στόχαστρο που έχει, και να 'θελες. ΥΓ ούτε συγχωρέσεις ούτε συμβουλές χρειάζομαι. Για να τα λες μάλλον τα "πήρες" που δεν υπάρχει λόγος, όλοι φιλικά μιλάμε εδώ σιγά μην τσακωθούμε κιόλας Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2010 από Insignificant
Vasilius Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Εγω ξέρω πως ότι σου έγραψα ισχύει , αν επιμένεις ότι με καραμπίνα βαράς στα 300 μέτρα εύστοχα τότε δεν έχεις πάει ποτέ σου για κυνήγι-στρατό κτλ. και είναι φυσικό να μη γνωρίζεις, είναι σπαστικό δε να επιμένεις. Στο BF ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ κάπου ότι έχεις modified gun, απλά slug σκάγια έχεις Δεν θα κάτσω να ποστάρω ότι βίντεο/πληροφορία υπάρχει, όπως προείπα πήγαινε δες μόνος σου. Σίγουρα για αυτό έκατσες κ πόσταρες tube video μουστακαλήδων που πάνε για duck hunting και σου διαφιμίζουν σκάγια... παρέχοντας καμία πληροφορία πάνω στο θέμα τεκμηριωμένη. Μάλλον δε το κάνεις διότι δε θα βρείς φίλε μου.Παραδαύτα επειδή μπορει να έκανα εγώ λάθος που σου εξηγώ και 2 πράγματα φυσικής , και εσύ εν τέλη να χες δίκιο , έκατσα κ έψαξα να δω αν είναι να σου ζητήσω και συγνώμη . Αλλά έλα να δεις που τελικά πέφτω πάνω σε αυτά που σου έχω πεί .... και αναρωτιέμαι αν έκανες ένα απλό google search θα το βλεπες κ μοναχός σου. Αλλα μάλλον υποθέτω πως είσαι φίλος του youtube. Δε πειράζει , επειδή θέλω να γνωρίζεις - σε παρακαλώ διάβασε λίγο αυτό: http://www.starsandstripesammo.com/education/about_shotgun_slugs.pdf όσο αφορά τις αποστάσεις δες και αυτό εδώ μπας κ σταματήσεις να ειρωνεύεσαι/προκαλείς διότι σου είπα, εκτίθεσε . [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ej9Cb02SJpA&feature=related[/ame] Υ.Γ Battlefield 3 Beta Added to Medal of Honor Limited Edition
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα