Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον χθες επαιζα σε εναν server και πραγματικα οι αντιπαλοι δεν σε αφηναν να κανεις βημα .Δεν μιλαμε τωρα να προχωρησεις σε ανοιχτο χωρο μακρια απο σπιτια και σε ετρωγαν στο δευτερολεπτο .Η πιστα ηταν η Paraiso .Ειχα το vss και πολλες φορες αδειαζα 2 γεμιστηρες σε αντιπαλο και δεν επεφτε ,ενω αυτοι πετυχαιναν headshots με Μ16 απο τα 500 μετρα στην αλλη ακρη του βουνου .Θελω να πω ειναι δεδομενο οτι υπαρχουν πολλοι cheaters στο παιχνιδι ,ενω το παιχνιδι κακοποιειται απο το γεγονος οτι ερχονται πολλες φορες σε respawn se hardcore mode μαλιστα που δεν τους βλεπεις και σε σκοτωνουν 3-4 φορες μαζεμενες.Παρολο που ο server το λεει ρητα οτι απαγορευεται .

Εγω απορω παντως με τους μ@@κες που καθονται και βαζουν cheats .Να πω οτι κερδιζαν λεφτα ...

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ που είμαι 12 level παίζω με sniper και το 85% των kills που έχω κάνει είναι headshots.

Επίσης για τα aimbots που λέτε δεν εντοπίζονται τις πρώτες μέρες που βγαίνουν, αλλά μετά τα εντοπίζουν αν δεν κάνω λάθος.

THE HACK IARE BEING RECODED AND CURRENTLY ONLY WORK WITH NON PUNKBUSTER SERVERS.

Οπότε να μπαίνετε σε punkbuster servers

• Moderators
Δημοσ.
Οπότε να μπαίνετε σε punkbuster servers

Ήδη το κάνουμε αυτό.

PB sucks as it always has. :P

Κρίμα που το παιχνίδι δεν έχει battlerecorder όπως παλιά που μπορούσες να δεις μετά τον αγώνα ποιος έκανε περίεργα.

Και άλλο το headshot όταν κάποιος είναι ακίνητος ή τρέχει καταπάνω σου και άλλο ενώ πηδάς από γωνία που δεν υπάρχει κοντά κάποιος να σε spot-άρει και ο sniper απέναντι στην φοράει regardless ενώ μόλις εμφανίστηκες και είσαι στον αέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του αντίπαλου οι χειροβομβίδες είναι θανατηφόρες άσχετα αν σκάνε 2 τετράγωνα πιο κάτω.

Ευχαριστώ

Αυτό και αν με τρελαίνει !!!! :devil::devil::devil:

Εγώ τους βαράω με το grenade launcher (όταν δεν παίζω με sniper) και αν δεν σκάσει ακριβώς πάνω τους ή στα πόδια τους δεν πεθαίνουν και αυτό με τρελαίνει !!!

Αν είμαι πίσω από ενα παραθυρο βαράει ο άλλος με grenade launcher τον τείχο και με τρώει ενώ εγώ όταν το κάνω αυτό κάτι φορές ούτε που τον τραυματίζω.

My Stats

http://bfbcs.com/stats_pc/Punisher_GR

Επεξ/σία από polonos1313
Δημοσ.

Ναι γιατι οταν εισαι με το τανκ και ριχνεις μια που σκαει διπλα τους και δεν παθαινουν τπτ ειναι πιο ρεαλιστικο :P

Δημοσ.

Nα προσθεσω εδω και ενα bug το οποιο δεν ξερω αν εχει αναφερθει .Πολλες φορες τρωει kills .Δηλαδη να σκοτωσεις καποιον και να μην στο μετρησει .Το εχω τσεκαρει κανα 2-3 φορες αυτο .

Δημοσ.
Αυτό και αν με τρελαίνει !!!! :devil::devil::devil:

Εγώ τους βαράω με το grenade launcher (όταν δεν παίζω με sniper) και αν δεν σκάσει ακριβώς πάνω τους ή στα πόδια τους δεν πεθαίνουν και αυτό με τρελαίνει !!!

Αν είμαι πίσω από ενα παραθυρο βαράει ο άλλος με grenade launcher τον τείχο και με τρώει ενώ εγώ όταν το κάνω αυτό κάτι φορές ούτε που τον τραυματίζω.

My Stats

http://bfbcs.com/stats_pc/Punisher_GR

Μια χαρά τα πας εσύ. Ίσα βάρκα ίσα νερά.Kills και deaths σε αρμονία.Πολύ καλός.

Δημοσ.
Ψάχνετε τώρα ρεαλισμό σε BF... :P

Καταταγείτε στον στρατό,και πάτε πόλεμο(σε ποιόν στρατό τώρα δεν ξέρω) τότε :P:p:lol: . Και μετά πείτε μας,τις εμπειρίες σας(άμα ζείτε).

Αρκεί να διασκεδάζεις το παιχνίδι,και όλα μια χαρά..Ειδικά μέσα στις clans έχει άπειρο γέλιο όταν παίζουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τα δικά μου stats μιας και λέμε (το k/d ratio κατεβαίνει από το 1.45 που ήταν κάποτε).

http://bfbcs.com/stats_pc/ghost%20rider%20lsov

Μαχαιρώνω αρκετά πάντως. :P

Για όνομα του Θεού!!!!!

Για πόσα σε έχουν επικηρύξει???

Ευτυχώς δεν είμαι μέσα στη λίστα σου.

Το θέλω το dogtag σου.

Δε μου λες τους ναρκώνεις πρώτα ή έτσι ξερά???

Επεξ/σία από jvgrjohn
  • Moderators
Δημοσ.

1) Δεν είναι δύσκολο να το πάρεις. :P

Αρκετές φορές δεν προσέχω/δεν είμαι τόσο γρήγορος όσο θα έπρεπε.

2) Έχω δει άτομα με πολυ περισσότερο knifecount. :P

Θέλω unlockable katana!

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ;

Δουλεύω πρωινά (και είμαι σε PC, γι'αυτό γράφω κι εδώ :P) και δεν παίζω τόσο πολύ BC2.

Αρκετά στην αρχή, αλλά όχι τόσο πια. Έχει 50ρίσει πολύς κόσμος κι εγώ ακόμα πίσω. ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...