hydro9 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Απο καπου να αγορασουμε μονο το serial για online παιζει? Παιζει! Απο ebay, απο αξιοπιστο πωλητη φυσικα και απο 2-3 μαγαζια εξωτερικου που πουλανε μονο serials των οποιων τα ονοματα δεν θυμαμαι τωρα. Google
derasto Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Παιζει! Απο ebay, απο αξιοπιστο πωλητη φυσικα και απο 2-3 μαγαζια εξωτερικου που πουλανε μονο serials των οποιων τα ονοματα δεν θυμαμαι τωρα. Google Απλα ρωταω μηπως χρειαζεται serial για την εγκατασταση και αλλο για online.Επειδη την πατησα ετσι με το Gta4.Καποιος απο δω ειχε παρει ενα αλλα δεν τον βρισκω.
GamerManiac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο το game γιατι ενδιαφερομαι να το αγορασω.Ειναι καλυτερο απο το Call Of Duty Modern Warfare 2 η καμια πατατα?
derasto Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο το game γιατι ενδιαφερομαι να το αγορασω.Ειναι καλυτερο απο το Call Of Duty Modern Warfare 2 η καμια πατατα? Ξεκινα να διαβαζεις το τοπικ απο την αρχη
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο το game γιατι ενδιαφερομαι να το αγορασω.Ειναι καλυτερο απο το Call Of Duty Modern Warfare 2 η καμια πατατα? Από το χειμώνα, το MW2 θα δίνεται δωρεάν στις λαϊκές με την αγορά 3 κιλών γεώμηλων. Ελπίζω να έπιασες το υπονούμενο..
Insignificant Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο το game γιατι ενδιαφερομαι να το αγορασω.Ειναι καλυτερο απο το Call Of Duty Modern Warfare 2 η καμια πατατα? Έχω την εντύπωση σε κάθε 10η σελίδα γίνεται η ίδια ακριβώς ερώτηση Πήγαινε στην ~140 για την πιο πρόσφατη φορά
inexhale Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Απο καπου να αγορασουμε μονο το serial για online παιζει? Ενας φιλος μου το πηρε απο http://www.g2play.net
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Καμία σχέση με cheat, είναι πρόγραμμα customize mouse, εισάγεις macros και εκτελούνται με το πάτημα ενός κουμπιού του ποντικιού.Εν συντομία μπορείς - μέσα στις πολλές δυνατότητες του προγράμματος - έχοντας πατημένο ΣΥΝΕΧΕΊΑ το αριστερό κουμπί του ποντικιού, το πρόγραμμα να επαναλαμβάνει το αριστερό κλικ μέχρι να αφήσεις το κουμπί. Είναι σαν τα macros σε ΜΜΟs. Not intended/Exploit. Ή το κάνεις manually (κανονικά) ή βάζεις κάτι αυτόματο να το κάνει για σένα. Δεν είναι στα options όμως, οπότε exploit. Δεν μπορώ να παίζω online και να αναρωτιέμαι τι σκ@τά έχει ο καθένας περασμένα σε keyboard/mouse/etc. για να έχει το κάτι παραπάνω. :/
jvgrjohn Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Λοιπόν θεωρώ εξαρχής τον εαυτό μου έναν μέτριο παίχτη, αλλά αυτό που γίνεται μέσα στους servers δε λέγεται. Χωρίς εξαίρεση γίνεται της Πόπης με τα aimbots και το παιχνίδι καταντάει unplayabe.Λυπάμαι πολύ αλλά κατέστρεψαν ένα από τα καλύτερα multiplayer παιχνίδια.Γέμισε ο κόσμος κακομαθημένα παιδάκια που έχουν μάθει στη ζωή τους να τα έχουν όλα έτοιμα. Δεν προσπαθούν για τίποτα. Ξέρω ότι θα μου πείτε ότι είμαι ένας μέτριος παίχτης γιαυτό τα λέω αυτά, αλλά αυτό το ξεκαθάρισα στην αρχή και έχω γνώση των δυνατοτήτων μου.Εδώ μιλάμε για τρελά headshots.Μπαμ και κάτω από την μια μεριά της πίστας στην άλλη εν κινήσει χωρίς να υπερβάλω στην απόσταση.Αμφιβάλω αν με βλέπουν καν στο σκόπευτρο.Αυτό ήταν ένα μικρό παράδειγμα.Ποιά punkbuster και αηδίες. Τίποτα δεν τους πιάνει τους hackers.Κρίμα. Παραθέτω 3 σχετικά video. Τρία headshot τρώει και μαντέψτε την συνέχεια.Τσεκάρετε επίσης στο τέλος που δείχνει πόση ενέργεια έχει αυτός.100% ο άφθαρτος. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=dduLx8GXqAI&feature=related[/ame] Δείτε πως σημαδεύει ο τύπος στο κέντρο. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Z7AO0JrE0bA[/ame] Άντε και ένα τρίτο για τους άπιστους. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=-G4SQufR9Ks&feature=related[/ame] Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2010 από jvgrjohn
Nik.K Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Καλα και εγω κανω πολλα headshots, μερικα επειδη θελω και αλλα απο τυχη, μην το παιρνεις πως ολοι εχουν aimobots.
jvgrjohn Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Μια squad να έχει aimbot τελείωσε το παιχνίδι.Σήμερα με έφαγε ένας με καραμπίνα από 100 μέτρα απόσταση με headshot. Δεν τους εμποδίζει τίποτα να στοχεύσουν κεφάλι. Ούτε καπνοί, ούτε οβίδες αερίου. Δηλαδή μόνο στη δική μου οθόνη δείχνει καπνούς και δεν βλέπω στο ένα μέτρο???Στις δικές τους οθόνες δεν έχει καπνούς???Πως σε πετυχαίνουν στο δόξα πατρί??? Εντάξει πολλά είπα.Το συμπέρασμα είναι ένα.Απογοήτευση. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2010 από jvgrjohn
pappous_soulis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Βασικά στην shotgun αν βάλεις το upgrade που αυξάνει το shooting range είναι εύκολο να ρίξεις headshot αν έχεις καλό σημάδι.
newlynx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Το παιχνίδι δεν είναι εξομοιωτής και τα headshot δεν είναι τόσο δύσκολα. Δεν χρειάζεσαι aimbot για να τα καταφέρεις...... μην υπερβάλλουμε....
jvgrjohn Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Βασικά στην shotgun αν βάλεις το upgrade που αυξάνει το shooting range είναι εύκολο να ρίξεις headshot αν έχεις καλό σημάδι. Αυτό το ΄΄αν έχεις καλό σημάδι΄΄ είναι που με βάζει σε σκέψεις.Έγιναν όλοι άριστοι χειριστές ποντικιού.Άριστοι σκοπευτές.Απίθανα αντανακλαστικά. Όσες φορές και να ξεκινήσεις μια μάχη (σε βλέπω πρώτος και βαράω πρώτος) ο αντίπαλος πάντα σε τρώει γιατί έχει καλύτερο σημάδι και immunity στις σφαίρες. Έχει επίσης παραπάνω από 9 ζωές και δεν πέφτει κάτω άσχετα αν εσύ του αδειάζεις μια γεμιστήρα με magnum ammunition. Του αντιπάλου το handgun χρησιμοποιεί πάντα πυρηνικές κεφαλές και αρκεί πάντα μια σφαιρούλα για να σε στείλει από εκεί που ήρθες. Του αντιπάλου το shotgun δεν κάνει ποτέ spread.Το δικό σου είναι μόνο για τσίχλες. Ο αντίπαλος έχει gps, sonar και επικοινωνία με awacs και πάντα ξέρει που βρίσκεσαι άσχετα αν έχεις κάνει respawn και χωρίς να έχεις πυροβολήσει κανένα έρχεται συστημένος και σου παραδίδει το ραβασάκι. Ο αντίπαλος πάντα σε παρακολουθεί και διασχίζει άτρωτος τον χάρτη χιαστή και έρχετε χωρίς να χάσει από διασταυρούμενα πυρά και σε τρώει με νυχοκόπτη όταν εσύ δεν κοιτάς. Όταν επιχειρήσεις εσύ να κάνεις το ίδιο σε τρώνε τα διασταυρούμενα πυρά. Του αντιπάλου οι χειροβομβίδες είναι θανατηφόρες άσχετα αν σκάνε 2 τετράγωνα πιο κάτω. Ο δικός σου εκρηκτικός εξοπλισμός είναι ληγμένος από το 1940 και κατάλληλος μόνο για την Ανάσταση. Οι δικές σου 40mm grenades είναι κατάλληλες μόνο για κατεδάφιση κτιρίων. Η ζωή σου κρέμεται πάντα από μια κλωστή και όση ενέργεια και αν έχεις με μια τρικλοποδιά χάνεις. Οι αντίπαλοι snipers είναι γενετικά τροποποιημένοι πολεμιστές που έχουν σαν κύρια χαρακτηριστικά το αετίσιο μάτι και την απίστευτη σταθερότητα στο χέρι.Χρησιμοποιούν επίσης το θανατηφόρο WWII M1911 .45 που έχει υποστεί upgrade από γνωστό βελτιωτικό οίκο. Είναι αδύνατον να την γλυτώσεις από την δύναμη πυρός του WWII M1911 .45 διότι ο αντίπαλος σε χτυπάει πάντα με τρόπο και όχι με κόπο. Αυτό το ίδιο όπλο στα χέρια σου μετατρέπεται αυτόματα σε νεροπίστολο. Ο αντίπαλος δεν ανεβαίνει ποτέ τις σκάλες όταν εσύ κοιτάς. Θα ανέβει την μοναδική στιγμή που θα τσεκάρεις το παραθυρό και θα σε καθαρίσει σαν κρεμμύδι. Ο αντίπαλος ποτέ δεν κυκλοφορεί μόνος του στον χάρτη. Πάνε δύο-δύο σαν τους Χιώτες πάντα μα πάντα.Αν καταφέρεις από τύχη και φας τον ένα ο άλλος θα σε καθαρίσει στο λεπτό.Στην απίθανη περίπτωση που καταφέρεις να φας και τους δυο, αυτόματα θα γίνει respawn δίπλα τους ένας τρίτος ο οποίος θα σε κάνει να πληρώσεις για τα εγκλήματα πολέμου που μόλις διέπραξες. Στην τελευταία περίπτωση που καταφέρεις και φας και τον τρίτο τότε θα πέσει ένα mortar strike στο κεφάλι σου μπας και βάλεις μυαλό. Είναι μαθηματικά τεκμηριωμένο ότι μόλις βγεις από τo deployment σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα θα χάσεις.Αν ο server παρατηρήσει ότι δεν έχασες μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο τότε σου στέλνει μια σφαίρα από το πουθενά. Οι δικοί σου recon είναι πάντα άχρηστοι και κάθονται πάνω στα βουνά και τρώνε ελιές και τυρί με ψωμί. Οι δικοί σου recon πάντα βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη. Επειδή οι δικοί σου recon είναι άχρηστοι ο αντίπαλος δεν γίνεται ποτέ αντιληπτός και μπορεί άνετα να σε περιμένει στην έξοδο του deployment απεσταλμένος από τον vito corleone. Όταν πηγαίνεις εκδρομή στην εξοχή με την squad σου πάντα εσύ είσαι αυτός που πεθαίνει πρώτος. Η ιδανική squad για εσένα είναι 3 medics και ένας necromancer. Είναι ανούσιο να ρίξεις smoke grenade αφού ο μόνος που δεν θα βλέπει θα είσαι εσύ. Ο αντίπαλος δεν διστάζει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο απέναντι σου διότι έχει περισσή αυτοπεποίθηση και γνωρίζει πολύ καλά ότι θα δεχτείς να χάσεις. Αν κάνεις το λάθος και χτυπήσεις αντίπαλο τότε ο εχθρός μισθώνει παίχτες από άλλους servers για να έρθουν να σε καθαρίσουν. Αν καταφέρεις και φας αντίπαλο η επόμενη καλύτερη σου κίνηση είναι να κάνεις suicide.Έτσι γλιτώνεις τον εχθρό από κόπο και χρόνο. Ο αντίπαλος γνωρίζει πάντα από που του βαράνε όχι σαν και εσένα που κάνεις σαν ζαλισμένο κοτόπουλο μέχρι να καταλάβεις ποιός σου τις χώνει. Δεν έχει σημασία πόσα body armor φοράς.Ο εχθρός γνωρίζει πάντα ποια είναι η Αχίλλειος πτέρνα σου. Δεν έχει σημασία τι όπλο κρατάς.Το Μ1 Garand του εχθρού είναι καλύτερο. Οι αντίπαλοι medics δεν χάνουν ποτέ από εσένα.Προτιμούν να κάνουν suicide την χρονική στιγμή που θα το επιθυμήσουν αυτοί παρά να χάσουν από.......εσένα. ..................... Συπληρώστε εσείς τα υπόλοιπα. Εδώ τα στατιστικά μου με 2.552 deaths. http://bfbcs.com/stats_pc/jvgrjohn Ευχαριστώ Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2010 από jvgrjohn
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Jvgrjohn, αν αυτά τα αριθμήσεις, νομίζω ότι θα έχουμε λίστα νόμων του Μέρφυ για το BC2. Κι εγώ βλέπω πολλά περίεργα σε αυτό το παιχνίδι που πολλοί κατακρίνουν την ευστοχία των όπλων να τρώω headshots που έχω να δω από CS. Το θέμα είναι πως δεν ξέρεις ποιος είναι πράγματι τόσο καλός (γιατί υπάρχουν) και ποιος είναι "φορτωμένος". Πάντως με έκανες και γέλασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα