xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέσα στο παιχνιδι δεν υπάρχει... το καλό το παλικάρι όμως ξέρει και άλλο μονοπάτι και αυτό λέγεται X-Mouse Button Control ...και τότε απλά έρχεται ο θάνατος....ειδικά για το Abakan.Το παραπάνω χρησιμεύει για AN-94 και Μ-16 που δεν έχουν fully-automatic , εγώ το χρησιμοποιώ όμως σε όλα τα όπλα διότι κανονίζοντας τον χρόνο ανάμεσα κάθε βολής το όπλο δεν ''κλοτσά''...έτσι σχεδόν όλες η σφαίρες πάνε ευθεία. Cheat!! :lol: Καλή φάση!
Vasilius Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 χαλαρά ότι απαγορεύεται σε όλα τα leagues αλλα τί να λέμε τώρα...
Vasilius Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 χαλαρά ότι απαγορεύεται σε όλα τα leagues αλλα τί να λέμε τώρα...
DioDouv Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 χαλαρά ότι απαγορεύεται σε όλα τα leagues αλλα τί να λέμε τώρα... Ποιο, το X-Mouse Button Control ??
DioDouv Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 χαλαρά ότι απαγορεύεται σε όλα τα leagues αλλα τί να λέμε τώρα... Ποιο, το X-Mouse Button Control ??
Nik.K Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Παιδες μπορει καποιος να δοκιμασει αν ειναι online το BC2 ? Δεν μου βγαζει κανεναν server.
Nik.K Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Παιδες μπορει καποιος να δοκιμασει αν ειναι online το BC2 ? Δεν μου βγαζει κανεναν server.
Luciddream Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Παιδες μπορει καποιος να δοκιμασει αν ειναι online το BC2 ?Δεν μου βγαζει κανεναν server. κάνε αστεία και περιμένω τον courier αύριο... !!
Luciddream Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Παιδες μπορει καποιος να δοκιμασει αν ειναι online το BC2 ?Δεν μου βγαζει κανεναν server. κάνε αστεία και περιμένω τον courier αύριο... !!
Nik.K Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ακυρο, το χαζο παιχνιδο δεν εκανε το τελευταιο update αυτοματα !
Nik.K Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ακυρο, το χαζο παιχνιδο δεν εκανε το τελευταιο update αυτοματα !
polonos1313 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέσα στο παιχνιδι δεν υπάρχει... το καλό το παλικάρι όμως ξέρει και άλλο μονοπάτι και αυτό λέγεται X-Mouse Button Control ...και τότε απλά έρχεται ο θάνατος....ειδικά για το Abakan.Το παραπάνω χρησιμεύει για AN-94 και Μ-16 που δεν έχουν fully-automatic , εγώ το χρησιμοποιώ όμως σε όλα τα όπλα διότι κανονίζοντας τον χρόνο ανάμεσα κάθε βολής το όπλο δεν ''κλοτσά''...έτσι σχεδόν όλες η σφαίρες πάνε ευθεία. Τι ακριβώς κάνει το X-Mouse Button Control ???
derasto Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Απο καπου να αγορασουμε μονο το serial για online παιζει?
DioDouv Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Τι ακριβώς κάνει το X-Mouse Button Control ??? Καμία σχέση με cheat, είναι πρόγραμμα customize mouse, εισάγεις macros και εκτελούνται με το πάτημα ενός κουμπιού του ποντικιού. Εν συντομία μπορείς - μέσα στις πολλές δυνατότητες του προγράμματος - έχοντας πατημένο ΣΥΝΕΧΕΊΑ το αριστερό κουμπί του ποντικιού, το πρόγραμμα να επαναλαμβάνει το αριστερό κλικ μέχρι να αφήσεις το κουμπί.
polonos1313 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Καμία σχέση με cheat, είναι πρόγραμμα customize mouse, εισάγεις macros και εκτελούνται με το πάτημα ενός κουμπιού του ποντικιού.Εν συντομία μπορείς - μέσα στις πολλές δυνατότητες του προγράμματος - έχοντας πατημένο ΣΥΝΕΧΕΊΑ το αριστερό κουμπί του ποντικιού, το πρόγραμμα να επαναλαμβάνει το αριστερό κλικ μέχρι να αφήσεις το κουμπί. Μήπως είναι bannable αν σε εντοπίσουν ??? Επίσης αν δεν είναι bannable, μπορείς να μου στείλεις με pm ένα link για να το κατεβάσω. ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα