Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μέσα στο παιχνιδι δεν υπάρχει... το καλό το παλικάρι όμως ξέρει και άλλο μονοπάτι και αυτό λέγεται X-Mouse Button Control ...και τότε απλά έρχεται ο θάνατος....ειδικά για το Abakan.

Το παραπάνω χρησιμεύει για AN-94 και Μ-16 που δεν έχουν fully-automatic , εγώ το χρησιμοποιώ όμως σε όλα τα όπλα διότι κανονίζοντας τον χρόνο ανάμεσα κάθε βολής το όπλο δεν ''κλοτσά''...έτσι σχεδόν όλες η σφαίρες πάνε ευθεία.

Cheat!! :lol::lol: Καλή φάση!

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
χαλαρά ότι απαγορεύεται σε όλα τα leagues αλλα τί να λέμε τώρα...

Ποιο, το X-Mouse Button Control ??

Δημοσ.
χαλαρά ότι απαγορεύεται σε όλα τα leagues αλλα τί να λέμε τώρα...

Ποιο, το X-Mouse Button Control ??

Δημοσ.
Παιδες μπορει καποιος να δοκιμασει αν ειναι online το BC2 ?

Δεν μου βγαζει κανεναν server.

κάνε αστεία και περιμένω τον courier αύριο... !! :-D

Δημοσ.
Παιδες μπορει καποιος να δοκιμασει αν ειναι online το BC2 ?

Δεν μου βγαζει κανεναν server.

κάνε αστεία και περιμένω τον courier αύριο... !! :-D

Δημοσ.
Μέσα στο παιχνιδι δεν υπάρχει... το καλό το παλικάρι όμως ξέρει και άλλο μονοπάτι και αυτό λέγεται X-Mouse Button Control ...και τότε απλά έρχεται ο θάνατος....ειδικά για το Abakan.

Το παραπάνω χρησιμεύει για AN-94 και Μ-16 που δεν έχουν fully-automatic , εγώ το χρησιμοποιώ όμως σε όλα τα όπλα διότι κανονίζοντας τον χρόνο ανάμεσα κάθε βολής το όπλο δεν ''κλοτσά''...έτσι σχεδόν όλες η σφαίρες πάνε ευθεία.

Τι ακριβώς κάνει το X-Mouse Button Control ???

Δημοσ.
Τι ακριβώς κάνει το X-Mouse Button Control ???

Καμία σχέση με cheat, είναι πρόγραμμα customize mouse, εισάγεις macros και εκτελούνται με το πάτημα ενός κουμπιού του ποντικιού.

Εν συντομία μπορείς - μέσα στις πολλές δυνατότητες του προγράμματος - έχοντας πατημένο ΣΥΝΕΧΕΊΑ το αριστερό κουμπί του ποντικιού, το πρόγραμμα να επαναλαμβάνει το αριστερό κλικ μέχρι να αφήσεις το κουμπί.

Δημοσ.
Καμία σχέση με cheat, είναι πρόγραμμα customize mouse, εισάγεις macros και εκτελούνται με το πάτημα ενός κουμπιού του ποντικιού.

Εν συντομία μπορείς - μέσα στις πολλές δυνατότητες του προγράμματος - έχοντας πατημένο ΣΥΝΕΧΕΊΑ το αριστερό κουμπί του ποντικιού, το πρόγραμμα να επαναλαμβάνει το αριστερό κλικ μέχρι να αφήσεις το κουμπί.

Μήπως είναι bannable αν σε εντοπίσουν ???

Επίσης αν δεν είναι bannable, μπορείς να μου στείλεις με pm ένα link για να το κατεβάσω. ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...