chill Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 καλά τα λες δωρεάν είναι..απλά υπάρχει ένα θέμα με το ποσό που σου επιτρέπει εδώ στην ελλάδα μιας και αν δεν είσαι κάποιος ΄΄γνωστός΄΄ πελάτης συνήθως δε σε αφήνει να αγοράσεις κάτι το οποίο ξεπερνάει τα 30 ευρώ αν θυμάμαι καλά Δωρεάν δεν τα λες. Τρίκ είναι για να πέφτουμε στην παγίδα. Απλά τσέκαρε τις τιμές σε ukp και μετά σε euro. Καμία μα καμία σχέση. Ξεκολλάτε από το play.com, είναι μακράν το πιο ακριβό και το πιο αργό στις παραδόσεις κατάστημα. Μόνο για τις εκπληκτικές κατά καιρούς προσφορές αξίζει με την προϋπόθεση ότι δεν σε πειράζει να περιμένεις και κανένα μήνα μέχρι να σου παραδοθεί ,
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δωρεάν δεν τα λες. Τρίκ είναι για να πέφτουμε στην παγίδα. Απλά τσέκαρε τις τιμές σε ukp και μετά σε euro. Καμία μα καμία σχέση. Ξεκολλάτε από το play.com, είναι μακράν το πιο ακριβό και το πιο αργό στις παραδόσεις κατάστημα. Μόνο για τις εκπληκτικές κατά καιρούς προσφορές αξίζει με την προϋπόθεση ότι δεν σε πειράζει να περιμένεις και κανένα μήνα μέχρι να σου παραδοθεί , Έχω παραγγείλει 2-3 φορές ως τώρα, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την παραγγελία, μέσα σε 10 μέρες έφτασε. Άλλα εξ αφορμής του BC2 LE που το πήρα από Game.co.uk, είδα ότι όντως είναι πιο φτηνό και πολύ πιο γρήγορη παράδοση. Σου βάζει 3 λίρες μεταφορικά, άλλα και πάλι βγαίνει πιο φτηνά από Play.com (το οποίο παρεπιμπτόντως εφαρμόζει δική του ισοτιμία ~1.35 και βάλε ). Στο εξής θα προτιμώ το Game.co.uk, χωρίς βέβαια να παραβλέπω ένα checkup και στο Play. Άσχετώς με τα παραπάνω, η λίστα με τους retailers που δίνουν early access beta codes: We have seen a lot of really good feedback on released details of BFBC2 PC and have been gathering these and sharing them with the PC Dev team. We also want as much feedback as possible after you have played the Beta to really give us the most solid feedback possible to look into addressing. Your participation in this Beta really counts and we'll have another update soon with the official location to give your feedback! I also wanted to share an updated global retailers list supporting the BFBC2 PC Beta Key access coming this month. US - GameStop.com (US Only), Direct2Drive, Austria - Gamesonly.at Czech Republic - xzone.cz and jrc.cz Germany - amazon.de Poland - gramer.pl, ultima.pl, EMPIK PC and sklep.gry-online.pl UK - play.com and Direct2Drive Australia - EB Games Russia - DirectCOD, igromagaz.ru, Turbodom and TotalBF Hungary - CD Galaxis and 576 Switzerland - wog.ch Italy - Multiplayer.itSweden - Webhallen, GAME, CDON, GameStop and SIBA Denmark - Blockbuster, GameStop, CDON and GAME Norway - Platekompaniet, Spaceworld, GameStop, GAME, and Absoluttspill Finland - GameStop and CDON New Zealand - EB Games and Mighty Ape Singapore - Selected Retailers World Wide Option - EA Store and Steam (if your country is not listed above, please check if the EA Store and Steam is supported there) Heads Up: PC Beta Players will secure their gamer alias (Soldier Name) for retail. Please check back on http://www.battlefieldbadcompany2.com/beta on the 28th Jan for more details on how to download the Beta. http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/01/22/update-bfbc2-pc-beta-update-fr-229-n-dice.aspx
Mourgolikos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Στο game.co.uk βγαίνει πιο φθηνά από όλους (συνυπολογίζοντας μεταφορικά), αλλά no beta...
pappous_soulis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Όντως, από εκεί βγαίνει 32€ ενώ από play.com είναι 35€. Πιστεύω 3 ευρώ δεν είναι σημαντική διαφορά, όταν πρόκειται να πάρεις key για την beta.
Mourgolikos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Εχμ... εμένα σύνολο μου βγαίνει 28€ (καθώς το προ-παρήγγειλα αρκετά πιο πριν), οπότε το beta-key θα μου στοιχίσει 7€.. Θα βασιστώ στην τύχη μου για beta invite
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Όντως, από εκεί βγαίνει 32€ ενώ από play.com είναι 35€.Πιστεύω 3 ευρώ δεν είναι σημαντική διαφορά, όταν πρόκειται να πάρεις key για την beta. Είναι απλή version στο Play.com, όχι Limited Edition. Εγώ έχω ήδη προπαραγγείλει 10 κομμάτια από Game.co.uk και για την beta ποιος νιάζεται...τόσο χρόνο θα το λιώσουμε το παιχνίδι άλλωστε ---------- Προσθήκη στις 15:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:13 ---------- 7 γεμάτα και χορταστικά λεπτά single player campaign BC2!!! Απολαύστε! http://www.dailymotion.com/video/xbzl98_battlefield-bad-company-2-gameplay_videogames (αν το link σας πάει στη αρχική σελίδα του dailymotion, κάντε search για "bad company 2 - gameplay solo")
Vagolas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ο ηχος του game ειναι απλα τελειος τι να πω!
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 ενώ έκανα προπαραγγελία απο το Play δεν μου ήρθε ακόμα το beta key:rolleyes:... Στην σελίδα λέει ότι 26 θα τα στέλνανε
PraetorianGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Νέα ανάρτηση στο blog της ea,αναφέροντας τα πάντα για την pc beta http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/01/26/big-battfield-bad-company-2-pc-beta-blog-of-epic-goodness.aspx
akpe Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) ενώ έκανα προπαραγγελία απο το Play δεν μου ήρθε ακόμα το beta key:rolleyes:...Στην σελίδα λέει ότι 26 θα τα στέλνανε Μια από τα ίδια, φαίνεται πως δεν τα έχουν στείλει ακόμα σε όλους. I puarchsed from EA store New Zealand by credit card at 20, January, but haven't got my beta code yet. I contact EA support this morning, they told me beta code will send by email on 28th, January. Υπομονή, μια ημέρα έμεινε Ακόμα σύμφωνα με αρκετά post στα fora του παιχνιδιού, η beta θα κυκλοφορήσει αύριο κατά τις 19:00 ώρα Ελλάδος, ενώ τα keys θα αρχίσουν να τα στέλνουν κατά τις 4 το πρωϊ (τουλάχιστον από ea store). Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2010 από akpe
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ήρθε πριν απο λίγες ώρες το Beta key από το Play αλλά η EA δεν έχει ανοίξει ακόμα τους server της για το download της beta κάτι το οποίο θα γίνει μέχρι άυριο. Δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω
pban Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Στο play.com πηγα να παραγγειλω το bad company και στην εγγραφη που εκανα, στο σημειο που ζηταει κωδικο καρτας κτλ λεει και ενα issue number που παει απο το 1-99. Ξερει κανεις τι ακριβως ειναι αυτο;
akpe Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μόλις παρέλαβα το key μου από EAstore! Αύριο στις 19:00 η μπέτα
radeon9700 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Yeap σε όλους μας έστειλαν το key από το eastore
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Στο play.com πηγα να παραγγειλω το bad company και στην εγγραφη που εκανα,στο σημειο που ζηταει κωδικο καρτας κτλ λεει και ενα issue number που παει απο το 1-99. Ξερει κανεις τι ακριβως ειναι αυτο; δεν βαζεις τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα