flyinmycoffee Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια, θα τρελλαθω. Παρουσιαζει σε κανεναν καθυστερηση στο ανοιγμα σελιδων ο browser? Εχω δοκιμασει τα παντα και δε γινεται τπτ. Δεν ειναι προβλημα στην ταχυτητα της μεταφορας δεδομενων. Απλα μεχρι να παρει μπρος κανει μια ωρα (που λεει ο λογος). Το παρατηρω και στο λαμπακι του router. Με το που παταω enter δεν αρχιζει αμεσως να αναβοσβηνει. Εχω δοκιμασει ολους τους browsers. Safari, mozilla, Opera, το ιδιο πραμα. Τι να φταιει? P. S. εχω TELLAS.
than_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Same here... Κι εμενα με TELLAS το ιδιο προβλημα εχω εδω και 2 μερες..
VitamineQ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 και εγώ με tellas το ίδιο . στο ένα γραφείο με hol και στο άλλο με forthnet κανένα πρόβλημα @#!@ tellas
flyinmycoffee Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Xexe Σορρυ. Θεωρησα οτι ηταν προβλημα του OS. Τελικα ειναι μαλλον θεμα DNS.Ψαξτε σε forums για λυση στο προβλημα. Με το να προσθεσετε καποιες διευθυνσεις στο DNS της ethernet που χρησιμοποιειτε μπορει και να λυσει το προβλημα. Εμενα το ελυσε. Δε θα μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες διοτι δεν το πολυκατεχω. Μην παρω και κανεναν στο λαιμο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.