GiorGhino Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Εχω αγοράσει το MX Revolution εδω και 2 χρόνια και τις τελευταίες μέρες παρατήρησα κατι. Η ρόδελα όταν την γυρναω προς τα πανω (σπαστά και οχι σε ελευθερη κυληση) συχνα δεν ανταποκρινεται αλλα κανει 3-4 κρακ μεχρι να προχωρησει ενα βημα η μπαρα κυλισης! (μερικες φορες και 10 οταν το κανω γρηγορα ) Ξέρετε το χω ρυθμισει να παει παντα σπαστα εκτος οταν το κανω αποτομα οπου απελευεθερωνεται, μεχρι να σταματησει να γυρανει οπου και ξανα επιστρεφει στην σπαστη κίνηση. Τι εγινε?! Αυτό ηταν! Το διαστημικό σύστημα κύλησης αρχισε να τα παίζει?!
ArisG88 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Κλασικο προβλημα του ποντικιου, μετα απο ενα μεγαλο διαστημα μου εβγαλε ακριβως το ιδιο κι εμενα. Βαλε να ειναι ελευθερη τελειως, εγω το εχω συνηθισει πλεον
GiorGhino Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Υποψιαζόμουν ότι αυτό το υπερ-πολύπλοκο σύστημα κύλησης κάμια στιγμή θα τα παίξει αλλα ευχόμουν πως ήμουν απλά καχύποπτος. Δηλαδή αμα το βάλω στην ελευθερη κύληση θα ναι οκ? edit: Α καλα! Το έβαλα και είναι χειρότερο! Κανει τοιδιο μονο που το κανει και προς τα κατω τωρα και για μεγαλυτερο διαστημα βασικα συμβαινει οταν το πας πολυ αργα. αμα το πας μετρια η γρηγορα δεν υπαρχει προβλημα αλλα ειναι πως το πιασει μερικές φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.