Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με xfx 7900GS 512 agp!!!

mikezampas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προφανώς και δεν φταίει το psu αλλά οι μνήμες της κάρτας παρέδωσαν πνεύμα αυτά που βλέπεις είναι artifacts οπότε αν έχεις εγγύηση ακόμα την πας πίσω

Δημοσ.
προφανώς και δεν φταίει το psu αλλά οι μνήμες της κάρτας παρέδωσαν πνεύμα αυτά που βλέπεις είναι artifacts οπότε αν έχεις εγγύηση ακόμα την πας πίσω

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα αρχικά όταν είδα τα screenshots, αλλά μίλησε για freezαρίσματα + οτι έτρεξε Ati Tool για ώρα χωρίς να βγάζει artifacts ή delta.

Δημοσ.

το ati tool έχει άλλο τρόπο που στρεσάρει κάρτες και πέρα από αυτό είναι πολύ παλιό πια

το οτι δεν βγάζει errors η delta δεν έχει να λέει κάτι....

τα freezαρίσματα που λες ίσα ίσα που επιβεβαιώνουν την θεωρία της κάρτας...

ας βάλει την κάρτα και σε ένα άλλο pc και να δει αν κάνει τα ίδια....

αν και κάνει μπαμ τι είναι φαίνεται και από τα ss

Δημοσ.

εν τω μεταξύ μου αρέσει που το e-shop του είπε ότι έτρξε 2 φορές 3d mark και ότι απο αυτό έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν έχει πρόβλημα...και όλα αυτά μέσα σε ένα ολόκληρο μήνα..να την πας πίσω(αν έχει ακόμη εγγύηση) να πεις ότι είπε ο vatos και αν αρχίζουν να λένε βλακείες να επιμείνεις!!!!

Δημοσ.

Ο vatos μιλησε...

Να προσπαθησεις να παρεις πιστωτικο και να πας σε 3850agp.

Η ακομα να βαλεις κατι της ακομα και να πας σε καινουργιο setup με e5200 μητρικη p31 2gb ram και μια 4670(~250 ευρω).Σιγουρα θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα.

Δημοσ.
hiper ειναι αρκετα αξιοπιστα τροφοδοτικα και με μεγαλη βεβαιοτητα αποκλειω το γεγονος να βγαζει μονο 17αμπερ το 500αρη.Το πιθανοτερο ειναι να βγαζει 17 ανα rail.Οποτε ισως το μονο που χρειαστεις ειναι ενα ανταπτορακι για να τα ενωσεις...

Αυτο το 17amp ανα rail με προβληματισε και το δοκιμασα και αυτο,αλλα τζιφος!

το psu ειναι αυτο http://www.e-shopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.700343

και γω στην SAPPHIRE RADEON HD3850 ηλπιζα γιατι μου την ειχαν κρατισει 1 μηνα αλλα μου την γυρισαν οπως ηταν και μου ειπαν οτι δεν παρουσιασε κανενα προβλημα,τωρα τι δοκιμασαν και που, ο θεος και η ψυχη τους!!!ο υπαλληλος μου ειπε να παω ολο το pc να το δουν!σ'αυτο θα κανουν κανα 2μηνο!απο service ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ το e-shop

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο τροφοδοτικο εχει 20amp στην μια 12αρα και 17 στην αλλη.

Οσο για το pc να τους το πας.Και απο το πρωτο τριημερο να αρχισεις να τους ενοχλεις.

Δημοσ.
Μην το λες, δεν είναι απαραίτητο είτε να παίζει για πάντα είτε καθόλου.

Δεν είναι απίθανο να έχει αρχίσει να τα φτύνει...

Προσπάθησε να βρεις από κάπου ένα καλύτερο για να σιγουρευτείς.

Τελικα ειχες δικιο phanispal το τροφοδοτικο ηταν πηγα και αγορασα ενα thermaltake 600w σημερα και ολα μια χαρα.Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!!!

Δημοσ.

Εχω την ιδια κάρτα με εσενα και εξαιτίας της είχα αλλάξει και εγω τροφοδοτικο (το ιδιο με σενα πήρα αλλα στα 750W). Κατα τα λοιπά ειμαι πολύ ευχαριστημένος, τώρα πετάει!

Δημοσ.

Δοκιμασε να ανεβασεις λιγο τα ρευματα απο το bios σε επεξεργαστη, ραμ και καρτα γραφικών. Οταν παλιώσουν καποιες φορες χρειάζονται περισσότερο ρευμα για να λειτουργεισουν. Να ελέγχεις με προσοχή τις θερμοκρασίες. Αν δεν δουλέψει βαφτο μπλέ και πέτα το στη θαλασσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...