Προς το περιεχόμενο

Γνησια windows

steant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Να σου κάνει κάποιος έλεγχο στο σπίτι δεν παίζει! Χρειάζεται άρση Οικογενειακού ασύλου. [...]

Δεν ισχύει αυτό. ;)

Ή μάλλον ισχύει. Στις αμερικάνικες ταινίες. Όχι στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Γιατι θα ερθει η αστυνομια να δει αν εχεις παρανομα windows στο σπιτι, η θα το κανει η εφορία?

μονο αν διακινείς παρανομο υλικό, άλλο αυτό ομως!

η MS κανει και αυτη ντου αλλα σε καταστήματα πληροφορικής, με άλλο τρόπο

Παραγγέλνει ενας τυχαίος καποιο μηχάνημα για σπίτι, το παραλαμβάνει και μέσα στο κατάστημα γίνεται ελεγχος, αν αυτο δεν εχει γνησιο λειτουργικό πανε στην κοντινότερη καφετέρια για πορτοκαλάδα....Έτυχε σε γνωστό μου στον οποιο του έλεγξαν τα παραστατικά 2ετίας για να δούν πόσα pc εχει δώσει και πόσα λειτουργικά (δεν μπορεί στην διετία πάνω απο τους μισούς να έχουν linux η ηδη αγορασμένο λειτουργικό....)

Δημοσ.
[...]Έτυχε σε γνωστό μου στον οποιο του έλεγξαν τα παραστατικά 2ετίας για να δούν πόσα pc εχει δώσει και πόσα λειτουργικά (δεν μπορεί στην διετία πάνω απο τους μισούς να έχουν linux η ηδη αγορασμένο λειτουργικό....)

Και ποιός το λέει αυτό;;;

Δηλαδή όποιος αγοράζει καινούργιο pc πρέπει υποχρεωτικά να είναι και νέος χρήστης; Εγώ έχω αγορασμένη άδεια xp pro retail (γιατί οι ΟΕΜ άδειες είναι μόνο για την ίδια μητρική) και αλλάζω pc κάθε 1 χρόνο με το ίδιο λειτουργικό (και νομίζω και άλλοι το κάνουν).

Επίσης, αυτό δηλώνει τρομοκρατική επιβολή της microsoft να αγοράζουν όλοι, υποχρεωτικά, windows :fear: και σηκώνει πολλές μηνύσεις.

Δημοσ.
Γιατι θα ερθει η αστυνομια να δει αν εχεις παρανομα windows στο σπιτι, η θα το κανει η εφορία?

μονο αν διακινείς παρανομο υλικό, άλλο αυτό ομως!

Ποιος δεν εχει παρανομο υλικο στον υπολογιστη του;

Μην παει το μυαλο σου μονο σε παιδικη πορνογραφια κτλ...

Ακομα και τα mp3s ή ακομα πιο προσφατα οπως μαθαμε ολοι ακομα και οι υποτιτλοι στην Ελλαδα ειναι παρανομο υλικο ....

Και ποιος που εχει internet δεν τα "διακινει" ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...