S2Katana Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Eγώ πάλι έκανα άνω-κάτω όλο το δωμάτιο για να βρω τα cd, να το παίξω...
Veltiwths Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 BF Vietnam απλα τελειο με τις ροκιες μεσα στο jeep
pappous_soulis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 pappou..., παίζεις ακόμα 2 και μάλιστα με αυτό το nick? Έχω πάρα πολύ καιρό να παίξω. Δύσκολα βρίσκω σέρβερ με ανεκτά επίπεδα ping, και εκτός αυτού το'χα βαρεθεί μετά απο το κάψιμο που είχα ρίξει δυο χρόνια.
Wolfidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Έχω πάρα πολύ καιρό να παίξω. Δύσκολα βρίσκω σέρβερ με ανεκτά επίπεδα ping, και εκτός αυτού το'χα βαρεθεί μετά απο το κάψιμο που είχα ρίξει δυο χρόνια. Servers υπάρχουν αρκετοί με καλό Ping. Αν θέλετε κανονίζουμε να παίξουμε κάποια στιγμή. Εγώ παίζω αραιά και που αν και γω το έχω φάει στην μάπα. Πάντως η αλήθεια είναι ότι τα BTF είχαν ανέκαθεν πανηλίθια Bots και δεν ενδείκνυνται για sp.... Veltiwths BF Vietnam απλα τελειο με τις ροκιες μεσα στο jeep είχαν βγάλει και οφίσιαλ μοντ του 1942....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Πείτε μου κι εμένα που πάτε, να πάρω αεροπλανάκι.
Wolfidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Πείτε μου κι εμένα που πάτε, να πάρω αεροπλανάκι. Πρώτη φορά είδα καμπέρι με αεροπλάνο ........... Να κανονίσουμε να παίξουμε κάποια στιγμή (μετά από 4 χρόνια) έτσι για την εμπειρία
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Πρώτη φορά είδα καμπέρι με αεροπλάνο Που; Εγώ έχω δει μόνο καμπέρια για αεροπλάνο. Εκτός αν λες για F-35 με hover, αλλά διαλύεται πολύ εύκολα αν θέλει να το παίξει ελικόπτερο.
kostacurtas Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Battlefield 1943: $15, 3 Months Late On PC Ruh roh, EA today announced that Battlefield 1943 will arrive this June at a cost of $15. Problem is, the PC build caught the slow train, arriving three months later (September). Additionally, the publisher confirmed that 1943 will be download-only.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Νάτα νάτα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Τουλάχιστον θα είναι φτηνό. Πότε έρχεται το Battlefield 3 πάλι;
john2gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Η επίσημη θέση της DICE σχετικά με την καθυστέρηση του Battlefield 1943 για PC Χθες σας ενημερώσαμε σχετικά με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας (και την αισθητή καθυστέρηση της PC έκδοσης) του Battlefield 1943. Αναμενόμενο ήταν να πάρει φωτιά το forum της ΕΑ από φανατικούς οπαδούς της σειράς που έβραζαν από την οργή τους με την απόφασή της αυτή. Η επίσημη θέση της DICE όμως δεν άργησε καθόλου να έρθει και δείχνει ότι τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν. Σύμφωνα με τον producer του Battlefield 1943, η PC έκδοση θα καθυστερήσει επειδή δεν πρόκειται για απλό port της έκδοσης που θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες. Μπορεί να παρερμηνεύθηκε η κίνησή της αυτή, αλλά η εταιρεία δεσμεύεται να φτιάξει την καλύτερη PC έκδοση για τους οπαδούς της σειράς. “Χωρίς να θέλω να σας κουράσω με τί και πώς, θα σας πω ότι για να τα καταφέρουμε, χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη βασική έκδοση και μην ξεχνάτε ότι κυκλοφορήσαμε στις κονσόλες το Bad Company που χρησιμοποιεί την Frostbite Engine, στα PCs όμως το 1943 θα είναι το πρώτο παιχνίδι με αυτή την μηχανή.” λέει ο Gordon Van Dyke και συνεχίζει: “Τα PCs είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα και απαιτούν έξτρα χαρακτηριστικά, υποστήριξη, τεχνική εξέταση και δεν μπορούμε απλά να κάνουμε ένα copy/paste. Το σκεφτήκαμε πολύ σοβαρά και πιστεύουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Το ξέραμε ότι θα υπήρχαν αρκετές αντιδράσεις αλλά είμαστε σίγουροι ότι μόλις παίξετε το πρώτο παιχνίδι που θα χρησιμοποιεί την Frostbite Engine στα PCs, θα δείτε γιατί χρειαστήκαμε τον επιπλέον αυτό χρόνο“. Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγες μέρες η DICE είχε ανακοινώσει ότι η PC έκδοση της Frostbite Engine θα υποστηρίζει το νέο API της Microsoft, το DX11, με μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά. Οι PC gamers και οπαδοί της σειράς, λοιπόν, θα πρέπει τώρα να ησυχάσουν, γιατί όπως φαίνεται η DICE δεν τους γύρισε την πλάτη και δεν ξέχασε τόσο εύκολα την πλατφόρμα από την οποία αναδείχθηκε.
pete35 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 τουλαχιστον αυτο το battlefield ας εχει καλυτερο στοχο γιατι στα παλια το sniper ηθελε γεμιστηρα για να ψοφησεις καποιον...
pappous_soulis Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 τουλαχιστον αυτο το battlefield ας εχει καλυτερο στοχο γιατι στα παλια το sniper ηθελε γεμιστηρα για να ψοφησεις καποιον... Χαλαρά το χειρότερο όπλο. Όποιο sniper και να έπαιρνες δε παλευόταν. Έπρεπε να κάθεται ακίνητος ο άλλος για να τον φας, και πάλι χάλαγες τρεις σφαίρες για να τον πετύχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.