Προς το περιεχόμενο

Κόλλησε το Openoffice και δεν κλείνει

elenpi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας!

Άνοιξα το openoffice για να κάνω μια έργασία, και είχε πάνω δεξιά (δίπλα από το εικονίδιο του time machine) ένα κάθετο πράσινο βελάκι το οποίο έγραφε "check here for update". Το πάτησα και βγήκε το extinsion manager το οποίο έκανε update. Εγώ πάτησα Cancel και πήγα να συνεχίσω την εργασία μου αλλά δεν μπορούσα να γράψω τίποτα. Αυτό το παραθυράκι, έγινε άσπρο (δν γράφει δλδ τίποτα) και έχει κολλήσει και δν κλείνει όλο το openoffice!! Πατάω το Quit αλλά τίποτα! Μου βγάζει αυτό το παραθυράκι που ακόμα και με το χ δεν κλέινει! Πώς φριζάρουν τα προγράμματα των Windows?? Κάπως έτσι...:-( Και έχω τρομοκρατηθεί! Στα windows άνοιγα το task manager, αλλά τώρα δν ξέρω τι να κάνω...:shock:

Καμιά βοήθεια??:o

Ευχαριστώ...:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σας!

Άνοιξα το openoffice για να κάνω μια έργασία, και είχε πάνω δεξιά (δίπλα από το εικονίδιο του time machine) ένα κάθετο πράσινο βελάκι το οποίο έγραφε "check here for update". Το πάτησα και βγήκε το extinsion manager το οποίο έκανε update. Εγώ πάτησα Cancel και πήγα να συνεχίσω την εργασία μου αλλά δεν μπορούσα να γράψω τίποτα. Αυτό το παραθυράκι, έγινε άσπρο (δν γράφει δλδ τίποτα) και έχει κολλήσει και δν κλείνει όλο το openoffice!! Πατάω το Quit αλλά τίποτα! Μου βγάζει αυτό το παραθυράκι που ακόμα και με το χ δεν κλέινει! Πώς φριζάρουν τα προγράμματα των Windows?? Κάπως έτσι...:-( Και έχω τρομοκρατηθεί! Στα windows άνοιγα το task manager, αλλά τώρα δν ξέρω τι να κάνω...:shock:

Καμιά βοήθεια??:o

Ευχαριστώ...:-)

Ακριβώς το ίδιο έκανε το δικό μου αλλα μετα απο ώρα αφου είδε οτι δεν του δίνω σημασία έστρωσε.

Πάνω αριστερά πάτα στο μηλαράκι, μετά force quit (εναλλακτικά πάτα option+cmd+esc) επίλεξε το openoffice και πάτα force quit...λογικά έτσι θα κλείσει

Ευχαριστώ πολύ! Έκλεισε :-)! Ελπίζω να μην έχει τώρα κανένα πρόβλημα και μου μπλοκάρουν κι άλλες λειτουργίες...:shock:

Ναι, το Openoffice από την αρχή δν με ήθελε! Όλο νερά μου κάνει... Τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα :o.

@elenpi

λοιπόν, πέτα το το openoffice και βάλε πολύ καλό iwork '09...στη συνέχεια βάλε cocoAspell για να έχεις και ελληνικό ορθογράφο...

@elenpi

λοιπόν, πέτα το το openoffice και βάλε πολύ καλό iwork '09...στη συνέχεια βάλε cocoAspell για να έχεις και ελληνικό ορθογράφο...

Ευχαριστώ για το tip!:-) Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω, γιατί είχα και τη σουίτα της Microsoft για Mac, αλλά και βαριά ήταν και όχι και τόσο καλή, το openoffice συνεχώς μου δημιουργεί πρόβλημα, το ΝeoOffice θέλει κάποια βελτίωση και το iwork δν το έχω δοκιμάσει... Θα το δω κι αυτό.

Για μένα το word είναι απαραίτητο καθώς αποτελεί μέρος της δουλειάς μου, και το χρησιμοποιώ συνεχώς...

Θα δω και το iwork! Ευχαριστώ πολύ!;)

@elenpi

Και εγω καταργησα το OpenOffice και δουλευω το MsOffice2008.

Μια χαρα μου φενετε, θα ηθελα ομως να δοκιμασω το iWork2009

Αλλα με προβληματιζει το θεμα συμβατοτιτας με τα αρχεια MsOffice.

Δουλευω Excel κυριως και λιγο word. Θα εχω προβληματα συμβατοτιτας??

Τα αρχειά μου Excel περιλαμβανουν αρκετους τυπους και αυτοματισμους.

Open office στα windows, σε linux και σε mac... τέλος. Το iwork αν δεν ήταν apple κανείς δεν θα γυρνούσε να το κοιτάξει ενώ το ms office είναι πανβαρύ

Open office στα windows, σε linux και σε mac... τέλος. Το iwork αν δεν ήταν apple κανείς δεν θα γυρνούσε να το κοιτάξει ενώ το ms office είναι πανβαρύ

Εδώ δεν συμφωνώ.... Εγώ πάνω από 10 χρόνια χρήστης Ms Office τώρα δουλεύω μόνο Pages και Keynote και θεωρώ ότι είναι πολύ ανώτερα των Word και Powerpoint. Το Open Office το είχα δοκιμάσει πριν κάτι χρόνια αλλά δεν μου άρεσε και από τότε δεν το ξανακούμπισα...

Εδώ δεν συμφωνώ.... Εγώ πάνω από 10 χρόνια χρήστης Ms Office τώρα δουλεύω μόνο Pages και Keynote και θεωρώ ότι είναι πολύ ανώτερα των Word και Powerpoint. Το Open Office το είχα δοκιμάσει πριν κάτι χρόνια αλλά δεν μου άρεσε και από τότε δεν το ξανακούμπισα...

Εγώ πάλι τόσα χρόνια χρήστης ms office, μετά το τετράβαρυ περσινό έβαλα open office και το κράτησα όταν είδα το λειψό iwork

εξαρτάται από τη χρήση...αν γράφεις τεχνικές αναφορές και ακολουθείς συγκεκριμένο πρότυπο που έχεις γράψει σε word, μπορεί στο Pages να έχεις τελικά προβλήματα...σίγουρα σε κάποια πράγματα υπολείπεται το Pages, αλλά εχει το καλό οτι είναι εύχρηστο και αποτελεσματικό...για καθημερινή χρήση είναι μια χαρά...τελευταία, όλες τις αναφορές για εργασίες και τέτοια στο Pages τις γράφω και δεν έχω δει να είναι λειψό όπως λες...α, κ πανάλαφρο στο mbp μου...δε ξερω, το office ψιλοσέρνεται...τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα όταν είχα δοκιμάσει το office 2004 for mac σε macbook με intel cpu...

Γενικότερα όταν δεν κλείνει μια εφαρμογή σε OSX ανοίγουμε terminal και δίνουμε (παράδειγμα για OpenOffice):

>killall OpenOffice

και αν δεν κάνει δουλειά

> killall -9 OpenOffice

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...