rem Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια καλημερα.εχω σπιτι το Nova PVR.Θελω λοιπον σαν 2η τηλεοραση να το βαλω στο PC μου.ειδα οτι ο ανταπτορας για την 2η τηλεοραση(που προσφερει και ελενχο μεσω του 2ου τηλε-control) εχει το βυσμα της κεραιας.Στην καρτα του Η\Υ μου πρεπει να κανω καμια ρυθμιση?Γινεται καταρχην να φερω σημα απο το ΝΟΒΑ στον Η/Υ μου?
parisb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Αν έχεις DVB-S tuner και CI με Irdeto CAM τότε απ το lnb out του δέκτη στέλνεις το σήμα στο dvb-s tuner σου. Το CI με Irdeto cam το χρειάζεσαι για να βάλεις την κάρτα της Nova. Ταυτόχρονα δε μπορείς να βλέπεις και στα 2 γιατί 1ον έχεις μια κάρτα συνδρομής και 2ον ο επιτραπέζιος δέκτης όταν είναι σε λειτουργία δε στέλνει σήμα απ το lnb out.
rem Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μα το PVR δινει σημα σε 2 τηλεορασεις και με διαφορετικο καναλι!
rem Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 λοιπον παιζει μια χαρα το NOVA στο PC μου.Απλα πρεπει να βαλεις την ακριβη συχνοτητα που δινει η NOVA στην 2η τηλεοραση και παιζει μια χαρα με το 2ο τηλεχειριστηριο.
JIMBOAthens Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Στην 2η τηλεόραση το σήμα που βλέπεις είναι κατά κάποιο τρόπο μαγνητοσκοπημένο. Εγγράφεται στον σκληρό του PVR και το βλέπεις με μία χρονοκαθυστέρηση...
Mr V Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Βλακειες ο μαναδικος τροπος να δεις nova σε 2 τηλεωρασεις αξιωπρεπως ειναι να παρεις 2ο dreambox και να κανεις δικτυο...Ρωτα σε καποιον που ασχολειται με δορυφορικα πιατα στην περιοχη σουυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.