_Drakos_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα παιδιά. Σόρυ αν έχει ξαναπαίξει το θέμα, αλλά ότι αναζήτηση και να έκανα μου έβγαζε άπειρες επιλογές, οπότε αν έχει ξαναπαίξει απλά δώστε μου 2-3 λινκ. Θέλω να φτιάξω ένα particion στο σκληρό μου και να περάσω το linux για να ξεκινήσω σιγά σιγά να μπαίνω στον κόσμο του και στην λογική του. Αν μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς τι διαδικάσια να ακολουθήσω με όσο περισσότερες λεπτομέριες γίνεται, καθώς και από που θα το κατεβάσω Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rge007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Αν βάλεις ubuntu τότε αυτό είναι αυτό που ψάχνεις: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=859 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Drakos_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Αν βάλεις ubuntu τότε αυτό είναι αυτό που ψάχνεις:http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=859 Ευχαριστώ:-) -----Προστέθηκε 5/2/2009 στις 11 : 30 : 14----- Το πρόγραμμα που το βρίσκω, και πως φτιάχνω boot dvd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 εχει βγάλει μαλλιά η γλωσσα μου να το λέω υπάρχει κάτι που λέγεται google τόσο δύσκολο είναι να γίνει μια αναζήτηση νομίζω ότι είναι ευκολότερο από το να ποστάρεις τις απορίες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Drakos_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 εχει βγάλει μαλλιά η γλωσσα μου να το λέω υπάρχει κάτι που λέγεται google τόσο δύσκολο είναι να γίνει μια αναζήτηση νομίζω ότι είναι ευκολότερο από το να ποστάρεις τις απορίες σου. Έγινε αναζήτηση απλά δεν ξέρω αν αυτό που κατεβάζω απλά το γράφω σε ενα dvd και το τρέχω ή πρέπει με κάποιο τρόπο να φτιάξω ένα boot dvd. Όσο για τα μαλλιά στην γλώσσα σου πάρε ενα ψαλίδι και κόψε τα. Όταν έχουμε νεύρα καλό είναι να μην ποστάρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 επειδη βλεπω οτι εχεις σαν πρωταρης μια αγνοια πανω στο θεμα, εχεις διαβασει τι ειναι το linux και ποιες οι διαφορες του με τα windows? Αυτο που ψαχνεις με μια απλη αναζητηση ubuntu σε μια μηχανη αναζητησης θα σου βγει πρωτο αποτελεσμα. Απλα κατεβαζεις το iso και το καις σε dvd Αλλα συμβουλη μου ειναι να διαβασεις καλα τι προκειται να κανεις πριν κανεις αυτο που κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 δεν έχω νεύρα φίλε μου η τεμπελιά μου τη δίνει. θα κατεβάσεις από εδώ http://www.ubuntu.com/getubuntu/download Ubuntu 8.10 Desktop (the latest version) και θα το κάψεις και μετα θα bootάρεις τρέχει και σαν live τα υπόλοιπα βρες τα μόνος σου στο λινκ που έδωσε ο φίλος γιώργος το οποίο και είναι η μόνη βοήθεια που χρειάζεσαι. για όσους πειραματίζονται υπάρχει πάντα η λύση του dual boot κάτι που έκανα και εγώ σε λάπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 επειδη βλεπω οτι εχεις σαν πρωταρης μια αγνοια πανω στο θεμα, εχεις διαβασει τι ειναι το linux και ποιες οι διαφορες του με τα windows? Πάνω σε αυτό, πολύ ωραίο είναι το άρθρο που έχει μεταφραστεί και βρίσκεται στα sticky του forum. Ναι είναι μεγάλο, αλλά και η αλλαγή από windows σε linux είναι μεγάλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Drakos_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Πάνω σε αυτό, πολύ ωραίο είναι το άρθρο που έχει μεταφραστεί και βρίσκεται στα sticky του forum. Ναι είναι μεγάλο, αλλά και η αλλαγή από windows σε linux είναι μεγάλη Το διάβασα πρώτο πρώτο αυτό Το linux θα μπει σε ένα particion του παλιού υπολογιστή, και θα κάτσω να ασχοληθώ με τις ώρες όσο αφορά το λειτουργικό αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leonine Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 εγω λεω να το εγκαταστησεισ με wubi θα σου παρει 40λεπτα και θα ειιναι εγκατεστημενο σαν προγραμμα.ουτε format ουτε partition... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ως νέος χρήστης linux, είναι ευκαιρία να το μάθεις και σωστά. Κάψε ένα iso dvd διανομής slackware, και κατέβασε το slack-book. Εγώ το μετάνιωσα που δεν ξεκίνησα με αυτη την διανομή, έκανα μια απόπειρα βέβαια, αλλά είχα ήδη "κακομάθει" με μια πιό εύκολη. Αν σου αρέσει το computing, μην κολάς, βάλε slackware. Καλή αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rge007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Σοβαρά προτίνεις σε κάποιον αρχάριο να ξεκινήσει με slackware?(Δεν ειρωνεύομαι,πραγματική ερώτηση είναι) Μου κάνει εντύπωση γιατί γενικά έχω ακούσει ότι είναι απο τις δύσκολες διανομές που απαιτούν κάποιες γνώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leonine Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 εμενα γιατι ποτε κανενας δεν μου προτεινε τα slackware? ειναι debian based? εαν ειναι δυσκολο θα ηθελα να δοκιμασω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ να προτινω αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 εμενα γιατι ποτε κανενας δεν μου προτεινε τα slackware? ειναι debian based?εαν ειναι δυσκολο θα ηθελα να δοκιμασω... Αμα διαβαζε το post σου ο Patrick Volkerding θα κτυπαγε τα κεφαλια του http://distrowatch.com/table.php?distribution=slackware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.