Προς το περιεχόμενο

Διαδικασία εγκατάστασης linux!!!!!

_Drakos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά. Σόρυ αν έχει ξαναπαίξει το θέμα, αλλά ότι αναζήτηση και να έκανα μου έβγαζε άπειρες επιλογές, οπότε αν έχει ξαναπαίξει απλά δώστε μου 2-3 λινκ. Θέλω να φτιάξω ένα particion στο σκληρό μου και να περάσω το linux για να ξεκινήσω σιγά σιγά να μπαίνω στον κόσμο του και στην λογική του. Αν μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς τι διαδικάσια να ακολουθήσω με όσο περισσότερες λεπτομέριες γίνεται, καθώς και από που θα το κατεβάσω:-) Ευχαριστώ εκ τον προτέρων:o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν βάλεις ubuntu τότε αυτό είναι αυτό που ψάχνεις:

http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=859

Ευχαριστώ:-):-)

-----Προστέθηκε 5/2/2009 στις 11 : 30 : 14-----

Το πρόγραμμα που το βρίσκω, και πως φτιάχνω boot dvd?

εχει βγάλει μαλλιά η γλωσσα μου να το λέω

υπάρχει κάτι που λέγεται google τόσο δύσκολο είναι να γίνει μια αναζήτηση

νομίζω ότι είναι ευκολότερο από το να ποστάρεις τις απορίες σου.

εχει βγάλει μαλλιά η γλωσσα μου να το λέω

υπάρχει κάτι που λέγεται google τόσο δύσκολο είναι να γίνει μια αναζήτηση

νομίζω ότι είναι ευκολότερο από το να ποστάρεις τις απορίες σου.

Έγινε αναζήτηση απλά δεν ξέρω αν αυτό που κατεβάζω απλά το γράφω σε ενα dvd και το τρέχω ή πρέπει με κάποιο τρόπο να φτιάξω ένα boot dvd.

Όσο για τα μαλλιά στην γλώσσα σου πάρε ενα ψαλίδι και κόψε τα. Όταν έχουμε νεύρα καλό είναι να μην ποστάρουμε:rolleyes:

επειδη βλεπω οτι εχεις σαν πρωταρης μια αγνοια πανω στο θεμα, εχεις διαβασει τι ειναι το linux και ποιες οι διαφορες του με τα windows?

Αυτο που ψαχνεις με μια απλη αναζητηση ubuntu σε μια μηχανη αναζητησης θα σου βγει πρωτο αποτελεσμα.

Απλα κατεβαζεις το iso και το καις σε dvd

Αλλα συμβουλη μου ειναι να διαβασεις καλα τι προκειται να κανεις πριν κανεις αυτο που κανεις

δεν έχω νεύρα φίλε μου η τεμπελιά μου τη δίνει.

θα κατεβάσεις από εδώ

http://www.ubuntu.com/getubuntu/download

Ubuntu 8.10 Desktop (the latest version)

και θα το κάψεις

και μετα θα bootάρεις

τρέχει και σαν live

τα υπόλοιπα βρες τα μόνος σου στο λινκ που έδωσε ο φίλος γιώργος το οποίο και είναι η μόνη βοήθεια που χρειάζεσαι.

για όσους πειραματίζονται υπάρχει πάντα η λύση του dual boot κάτι που έκανα και εγώ σε λάπτοπ

επειδη βλεπω οτι εχεις σαν πρωταρης μια αγνοια πανω στο θεμα, εχεις διαβασει τι ειναι το linux και ποιες οι διαφορες του με τα windows?

Πάνω σε αυτό, πολύ ωραίο είναι το άρθρο που έχει μεταφραστεί και βρίσκεται στα sticky του forum. Ναι είναι μεγάλο, αλλά και η αλλαγή από windows σε linux είναι μεγάλη :-)

Πάνω σε αυτό, πολύ ωραίο είναι το άρθρο που έχει μεταφραστεί και βρίσκεται στα sticky του forum. Ναι είναι μεγάλο, αλλά και η αλλαγή από windows σε linux είναι μεγάλη :-)

Το διάβασα πρώτο πρώτο αυτό:-D Το linux θα μπει σε ένα particion του παλιού υπολογιστή, και θα κάτσω να ασχοληθώ με τις ώρες όσο αφορά το λειτουργικό αυτό. :-)

Ως νέος χρήστης linux, είναι ευκαιρία να το μάθεις και σωστά. Κάψε ένα iso dvd διανομής slackware, και κατέβασε το slack-book. Εγώ το μετάνιωσα που δεν ξεκίνησα με αυτη την διανομή, έκανα μια απόπειρα βέβαια, αλλά είχα ήδη "κακομάθει" με μια πιό εύκολη.

Αν σου αρέσει το computing, μην κολάς, βάλε slackware.

Καλή αρχή.

Σοβαρά προτίνεις σε κάποιον αρχάριο να ξεκινήσει με slackware?(Δεν ειρωνεύομαι,πραγματική ερώτηση είναι)

Μου κάνει εντύπωση γιατί γενικά έχω ακούσει ότι είναι απο τις δύσκολες διανομές που απαιτούν κάποιες γνώσεις.

εμενα γιατι ποτε κανενας δεν μου προτεινε τα slackware? ειναι debian based?

εαν ειναι δυσκολο θα ηθελα να δοκιμασω...

Αμα διαβαζε το post σου ο Patrick Volkerding θα κτυπαγε τα κεφαλια του:-D

http://distrowatch.com/table.php?distribution=slackware

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...