dvp_32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες για να κάνω εγκατάσταση linux σε laptop; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rge007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 1)Είναι σε λάθος μέρος... 2)Δώσε μας λίγα στοιχεία ακόμα...Ποια διανομή θα βάλεις και σε laptop ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Έγινε μεταφορά στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν τη δημιουργία νέου θέματος συζήτησης, να ελέγχετε στην κεντρική σελίδα του forum τις μίνι περιγραφές κάθε ενότητας, ώστε να επιλέγετε την κατάλληλη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_t Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες για να κάνω εγκατάσταση linux σε laptop; Ευχαριστώ. Ουαουυ... απίστευτα γενική ερώτηση. Πες μας λίγα πράγματα παραπάνω. Θες να έχεις dual boot (δηλαδή windows και linux μαζί)? Έχεις αποφασίσει για τη διανομή? Αν όχι, σου προτείνω ubuntu. Δώσε μας λίγα στοιχεία ακόμα για να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvp_32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά είμαι εντελώς άσχετος με το linux. Τι εννοείται διανομή; Τώρα δεν ξέρω πόσο απλό είναι να εγκαταστήσω και windows & linux μαζί. Εσείς τι προτείνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά είμαι εντελώς άσχετος με το linux. Τι εννοείται διανομή; Τώρα δεν ξέρω πόσο απλό είναι να εγκαταστήσω και windows & linux μαζί. Εσείς τι προτείνεται; δυστυχως θα πρεπει να κανεις λιγο διαβασμα πρωτα γιατι ετσι δεν προκειται να κανεις δουλεια. Υπαρχουν καποια sticky στο forum να διαβασεις ωστε να παρεις μια γευση απο τη φιλοσοφια του linux, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά είμαι εντελώς άσχετος με το linux. Τι εννοείται διανομή; Τώρα δεν ξέρω πόσο απλό είναι να εγκαταστήσω και windows & linux μαζί. Εσείς τι προτείνεται; http://foss.ntua.gr/wiki/index.php/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE%CF%82_Linux Ξεκινα απο εδω και εδω ειναι ολες μαζεμενες http://distrowatch.com/ Tωρα δεν χρειαζεται να κανεις εγκατασταση για να βρεθεις σε περιβαλον linux αλλα κατεβαζεις το iso μιας διανομης το καις σε ενα cd και boot-αρεις απο το cdrom drive xωρις να πειραχτουν τα αρχεια σου αντε καλη αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ωχ...σκουρα τα πραγματα.Καλη αρχη παντως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.