Land_Of_Banania Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά γνωρίζει κανείς κάποιο link να διαβάσω τι παίζει στον χώρο των τηλεοράσεων γιατί σύντομα θα χρειαστεί να αγοράσω? Το θέμα είναι πως δεν έχω ιδέα τι πρέπει να προσέξω (από οθόνες για Pc ξέρω 2-3 πράγματα που είχα διαβάσει εδώ). Ίντσες δεν ξέρω ακόμα τι θα επιλέξω. Το δωμάτιο πάντως που θα μπει είναι 5χ5μ. Το μόνο που έχω καταλάβει είναι πως αξίζει να είναι full hd αλλά κι εκεί είδα έχει διάφορες κατηγορίες (i ή p) κλπ. Αν μπορεί κάποιος να μου κάνει μια μίνι ενημέρωση ή να μου δώσει κάποιο link θα ήμουν ευγνώμων. Tnx
million_voices Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=10
fabio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 1080i > 1080p σε γενικες γραμμες. Το θεμα ειναι ομως οτι η tv μπορει να κανει παπαδες αλλα αν δεν εχει και το αντιστοιχο σημα τζαμπα θα παει. 1080ι για να βλεπεις star ,ant1 και nova δεν λεει ! Οσο για διαστασεις μην πας με τιποτα σε κατω απο 42".
million_voices Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 μην δινετε τοση μεγαλη σημασια στα specs, δειτε live την τηλεοραση που σας ενδιαφερει και κυριως οχι μονο κατα το παιξιμο dvd η blu-ray αλλα και σε τηλεοπτικα προγραμματα αν το ψαξετε δε λιγο θα διαπιστωσετε οτι 720p η 1080p δεν εχουν τοση μεγαλη σημασια οσο η πραγματικη αντιθεση και η ποιοτητα της εικονας γενικοτερα
disqualified Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 1080i > 1080p σε γενικες γραμμες. Το θεμα ειναι ομως οτι η tv μπορει να κανει παπαδες αλλα αν δεν εχει και το αντιστοιχο σημα τζαμπα θα παει. 1080ι για να βλεπεις star ,ant1 και nova δεν λεει ! Οσο για διαστασεις μην πας με τιποτα σε κατω απο 42". Σε γενικες γραμμες αυτο φυσικα δεν ισχυει . Το progressive scan ειναι σαφως ανωτερο απο το interlaced. Εκτος κι αν εννοεις κατι αλλο που δεν καταλαβα
Land_Of_Banania Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δεν είχα χρόνο να τσεκάρω ακόμα topics από το λινκ million_voices. Θα το ψάξω και για ότι νέο θα ξαναρωτήσω. Tnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.