achilleashormovas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, κατέβασα drivers από το site της nvidia, απεγκατέστησα τους παλιούς και πέρασα τους νέους. Θετικα: 1. Πλέον έχω τη native ανάλυση της οθόνης μου, 1680*1050 2. Το φαινόμενο του τρεμοπαιξίματος που περιέγραψα παραπάνω μειώθηκε, αλλά δεν εξαλήφθηκε (συγκεκριμένα το παρατηρώ πολύ έντονα όταν μπαίνω στο site http://www.sportnews.gr. Πραγματικά θα σκάσω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαινει αυτό) 3. Στην προηγούμενη max ανάλυση μου 1600*900 δεν παρατηρείτε πλέον φαινόμενο του τρεμοπαιξίματος. 4. Η εικόνα πλέον είναι πιο καλή, σε σχέση με πριν Αρνητικά: 1. Συνεχίζει να υπάρχει το τρεμοπαίξιμο, αλλά είναι λιγότερο εντονο και συχνό. 2. Όπως είπε και ο phanispal πιο πάνω, οι περισσότερες αναλύσεις πλην της native δείχνουν ψιλοθολά (μικρό το κακό βέβαια). 3. Μόλις πάω στο control panel της κάρτας γραφικών, μόλις τελειώσω τις ρυθμίσεις και πατήσω apply, συνήθως κολλάει τελείως το πρόγραμμα ή ξεκολλάει μετά από μερικά λεπτά. Άλλες φορές πάλι όταν πατάω σε μία καρτέλα για να δώ τις ρυθμίσεις (συνήθως στο manage 3d settings) μόλις κάνω κλικ, κολλάει ξανά Υ.Γ.: Ευχαριστώ πολύ τους mech5107 και arxagellos (και όλα τα υπόλοιπα παιδιά βέβαια) για την ιδέα με τους drivers. Εξαιτίας παλαιότερης αποτυχίας σωστής εγκατάστασης δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.