Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 και εγώ ξέρω αρκετά παιδιά που τον έχουν 4ghz με αέρα και δεν κάνει μπουμ...
pscrazy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Για πες τους να τρεξουν ενα orthos, και αν ακουσεις την πυροσβεστικη να ερχεται, παρε κανενα τηλ να μαθεις τι εγινε! Σου λενε 4ερα τον τρεχουν 4ερα ή για να κανουν ενα bench μονο ! Και εγψ σου λεω 4.9 , τον εχω εκει πανω για καθε μερα? Οχι!
HellasVagabond Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ο i7 φτανει και 4.1 αλλα γενικα το 3.9 θεωρειται το maximum ασφαλες με αερα.
pscrazy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ο i7 φτανει και 4.1 αλλα γενικα το 3.9 θεωρειται το maximum ασφαλες με αερα. και εγω τι ειπα! 4.1 με αερα maximum , 3.8 με αερα safe, 4.8-4.9 με cascade! Με 8500 και 8600 ξεκινας με 4.5+ (idl 40- full 75)για πλακα με αερα( εχεις ενα καλο mobo και ενα καλο σετακι μνημες), με νερο τον ειχα 4700 για καθε μερα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Σου λενε 4ερα τον τρεχουν 4ερα ή για να κανουν ενα bench μονο ! 24/7 από ότι γνωρίζω... εγώ πάντως δεν έφερα αντίρρηση στα ghz αλλά στο μπουμ
pscrazy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 24/7 από ότι γνωρίζω... εγώ πάντως δεν έφερα αντίρρηση στα ghz αλλά στο μπουμ Eαν εχεις αντιρρηση για το BOOM , θα πας σπιτι τους και θα τους πεις για τρεχτε ενα orthos 4πλο, με hyper threading μαλλον 8απλο! θελω να εχεις και καμερα μαζι σου να αποθανατησεις αντιδρασεις :-D:-D Φιλικα παντα! Για να τεσταρουνε και τα παιδια για το ποσο σταθερο ειναι το oc τους!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 να πάρω και εισαγγελέα μαζί μου να είμαστε και πιο επίσημα? (το prime σε βολεύει?) μια χαρά σταθερό είναι...άμα θες το πιστεύεις δεν με πολυνοιάζει...το θέμα πάντως είναι ότι ΔΕΝ κάνει μπουμ όπως είπες...
pscrazy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 να πάρω και εισαγγελέα μαζί μου να είμαστε και πιο επίσημα? (το prime σε βολεύει?) μια χαρά σταθερό είναι...άμα θες το πιστεύεις δεν με πολυνοιάζει...το θέμα πάντως είναι ότι ΔΕΝ κάνει μπουμ όπως είπες... καλα δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας!
john2gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Back με επιδόσεις: FEAR2: Project Origin Είναι γεγονός ότι το FEAR2 τρέχει πολύ καλά σε πολλά configurations, οπότε δεν με εξέπληξαν οι επιδόσεις εδώ πέρα. Σε 1920χ1200 + 16χQFSAA + 16xAF (με Clamp στο Negative LOD Bias, high quality στην ποιότητα του filtering και χωρίς Optimizations για το Anisotropic) + Max Details είχα minimum 72fps, ενώ γενικά κυμαινόταν στα 80-90. Ήταν απόλαυση ομολογώ το παιχνίδι! Splinter Cell: Double Agent Εδώ και καιρό πίστευα ότι δεν υπήρχε λύση για ένα πρόβλημα φωτισμού που αντιμετώπιζα τόσο καιρό. Στο thread μου όμως στο forum της Ubisoft ένα παλικάρι μου είπε την λύση (την οποία την είδα πριν λίγες μέρες τυχαία ). Το Double Agent δεν εκμεταλλεύεται τους Dual Cores, κάτι που κάνει μπαμ μιας και το minimum framerate σε 1920x1440 + 16xAF + Max Details είναι περίπου το ίδιο με αυτό σε 1920x1440 + 16xAF + 16xQFSAA + Max Details (τα 43fps). Στα Max Details συμπεριλαμβάνονται οι έξτρα επιλογές που δίνονται μέσω του .INI αρχείου όπως τα UltraHigh textures, το HDR συγχρόνως με το FSAA και ο SpecularLighting. Τέλος σε κάποιο σημείο που έβρεχε πρέπει να χτύπησα το limit της vRam μου αφού το παιχνίδι σερνόταν (23fps) όταν κοιτούσα σε συγκεκριμένο σημείο. Assassin's Creed Μιας και δεν έχω τελειώσει το Creed, είπα να το βάλω και να το συνεχίσω. Η διαφορά εδώ πέρα (σε σχέση με την 8800) είναι αισθητή. Ενώ πριν έπαιζα σε 1280x960 + 4xFSAA + 16xAF + Max Details, τώρα παίζω με καλύτερο framerate σε 1920x1440 + 16xQFSAA + 16xAF + Max Details. Επίσης το Assassin's είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια όπου η ποιότητα του FSAA έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά, ειδικά στις ταράτσες των κτιρίων.
chek2fire Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Για το assasin Creed πάντως στις μετακινήσεις ανάμεσα στις πόλεις πρέπει να παίζει και κακογραμμένος κώδικας γιατί εκεί υπήρχε ανεξήγητο πτώση στα frames
john2gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Σειρά σήμερα είχε το Fallout3. Σε "vanilla" καταστάσεις το παιχνίδι έτρεχε απροβλημάτιστα (κοινώς με minimum 60fps) σε 1920x1440 + 4xFSAA + 16xAF + Ultra Settings. Το θέμα είναι όμως ότι ο κόσμος του είναι γεμάτος με low-res textures, οπότε κατέβασα αρκετά HD textures packs. Οπτικά το παιχνίδι κυριολεκτικά μεταμορφώνεται αλλά η vRam της GTX295 τα... φτύνει . Αναγκάστικα να απενεργοποιήσω εντελώς το FSAA για να τρέχει κανονικά... και προτιμώ να υπάρχουν λίγα jaggies παρά τα low-res textures. Για του λόγου το αληθές, ορίστε και μια εικονούλα με τα βράχια (8192x8192 παρακαλώ):
pappous_soulis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως στην εικόνα δε παρατηρώ jaggies. Είναι τραβηγμένη με AA? Ή χωρίς, όπως το παίζεις?
john2gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 . Ναι με 4xAA ήταν που είχα τραβήξει προτού τα παίξει εντελώς η vRam μου. Εδώ είναι οι εικόνες χωρίς FSAA:
kantaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 υπαρχει και backplate για την evga,αλλα ειναι μονο για αισθητικους λογους και οχι για πτωση θερμοτητας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.