swiftech Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 φιλε mihalakis μιας και ειμαστε και απο το ιδιο νησι (το καλυτερο) χαλαρα η nvidia εχει καλυτερη εικονα.. εγω ετσι ξερω και επειδη ειχα κατα σειρα τον τελευταιο χρονο 3870χ2-gtx280-4870x2 χαλαρα η 280 ειχε καλυτερα γραφικα.. και πιο ωραια χρωματα.. δεν ξερω γιατι σου φαινεται περιεργο...
mits@kos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ήμαρτον, το παραπάνω ποστ, ειδικά περί χρωμάτων, το λες σοβαρά??
swiftech Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 και μονο απο τα physics να αρχισουμε θα κρυφτουνε οι ατι... παντως την 4870χ2 εχω:-D http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/xfx_gtx295_pcie_graphics_card/2 σε αυτο το λινκ με τεστ η gtx295 σε μερικα χανει απο την 4870χ2.. φιλε εσυ που την εχεις ειναι οντως ετσι? αμα ειναι να μην την παρω.. για 10 φρειμς.. και στο 3dmark06 να τα τρωει απο την 4870x2...
konstantinos77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 και μονο απο τα physics να αρχισουμε θα κρυφτουνε οι ατι... παντως την 4870χ2 εχω:-Dhttp://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/xfx_gtx295_pcie_graphics_card/2 σε αυτο το λινκ με τεστ η gtx295 σε μερικα χανει απο την 4870χ2.. φιλε εσυ που την εχεις ειναι οντως ετσι? αμα ειναι να μην την παρω.. για 10 φρειμς.. και στο 3dmark06 να τα τρωει απο την 4870x2... αν θες την γνωμη μου παντως φιλε η 4870χ2 ειναι πολυ δυνατη καρτα ,αλλα με την 295 παιζοντας cod5 και dead space (αφου τα ειχα παιξει πριν με την ΑΤΙ) πραγματικα φυσαει .απλα θελει full hHD monitor 24 για να καταλαβεις την διαφορα.με μικροτερη οθονη πρεπει να κατσεις το ψυρισεις πολυ για να βρεις διαφορες.στα physics δεν το κουβεντιαζω καν για συγκριση ...
swiftech Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 fullHD παντα τρεχω και με την ατι.. τι σκορ βγαζεις στο 3dmark06 γιατι περιπου τα ιδια εχουμε απο οτι βλεπω.. οι μνημες σου με τι βολτ παιζουν?
Heatspreader Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 dead space (αφου τα ειχα παιξει πριν με την ΑΤΙ) πραγματικα φυσαει .απλα θελει full hHD monitor 24 για να καταλαβεις την διαφορα. Στο Dead Space με ενεργοποιημένο το Vsync, έχεις 30FPS κολλημένα. Χωρίς το Vsync το παιχνίδι δεν είναι Playable πέρα από το Tearing και λόγω του mouse lag, άρα για πια διαφορά στη πράξη μιλάμε? Επίσης τέτοιες κάρτες θηρία όπως η 4870x2 και η GTX295, το λιγότερο που πρέπει να έχει κάποιος για να πει ότι αξιοποιεί τη κάρτα του είναι 24monitor ή τ Full HD TV. Επίσης στο 3Dmark βγάζει αρκετά μεγαλύτερα η 4870x2, αλλά δεν έχει να λέει κάτι αυτό. Θεωρώ ότι κάποιος Games και όχι Benchas που σέβεται τον εαυτό του, ποτέ δεν δίνει βάσει σε τέτοιου είδους Benches που καμία σχέση δεν έχουν στη πράξη. Δεν με δυσαρέστησε σαν κάρτα η 4870x2. Και να μη τη πούλαγα, πάλι ok θα ήμουν, απλά με τη GTX295, είμαι λίγο καλύτερα.
Ailuros Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή αυτές τις έννοιες δεν τις ξέρω, πες μου πως μπορώ να μην έχω Tearing στο Crysis πέρα από το να μην έχω ενεργοποιημένο το V-Sync. Δεν ξέρω τι λέει η θεωρία, αλλά σε ότι παιχνίδι έχω ενεργοποιήσει το V-Sync, δεν έχω Tearing.Με Tearing δεν μπορώ να παίξω ούτε για πλάκα. Στο 24αρι monitor, ας πούμε ότι το τρώω, παίζοντας σε 40" Full HD TV, δεν παλεύεται, ούτε αν είσαι τυφλός! Σαν σημαία σπάει η οθόνη!!! Σου έδωσε μια λύση για το triple buffering o john2gr. Δεν είπα ότι δεν βελτιώνει το vsync από μόνο του, αλλά για να ξεφορτωθείς αποτελεσματικά το tearing πρέπει να το συνδυάσεις με triple buffering. Το vsync το μόνο που κάνει είναι να μην επιτρέπει στην κάρτα γραφικών να ξεπεράσει σε ανώτατες επιδόσεις τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης. Αν αυτός είναι 60Hz τότε με vsync οι ανώτερες επιδόσεις σου δεν θα ξεπεράσουν ποτέ τα 60fps. Google is your friend. Απλά βάλε triple buffering και διάβασε κάνα 2 άρθρα. Οπότε έχουμε και λέμε: 24FPS με τέλεια ποιότητα απεικόνισης, ή 60FPS με την εικόνα να μη βλέπεται? Δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση στο ερώτημά σου, γιατί απλά εξαρτάται από τις διακυμάνσεις του framerate. ΄Οσο πιο ομαλό το καρδιογράφημα του fps κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού τόσο πιο ομαλό το gameplay. Μπορείς κάλλιστα να έχεις μέσο όρο 24fps σε ένα παιχνίδι και να κυμαίνεται από τα 3fps μέχρι τα 60fps και μπορείς επίσης κάλλιστα να έχεις μέσο όρο 60fps να κυμαίνεται ανάμεσα στα 30fps ελάχιστο και 80fps ανώτατο. Vsync on or off, η δεύτερη περίπτωση είναι ομαλότερη συνολικά. Μήπως οι κύριοι που έφτιαξαν το συγκεκριμένο παιχνίδι έκαναν πολύ φασαρία για το τίποτα? Το φόρτωσαν με υφές με ένα σωρό Details και και και, και τελικά όλα αυτά δεν μπορείς να τα δεις αν δεν παίξεις με 24FPS? Επαναλαμβάνω ότι η στείρα χρήση του motion blur και των υποκατάστατών του για όλη τη σκηνή δεν έχει καμία σχέση με πραγματικό ρεαλισμό. Σίγουρα έκανες παραπάνω θόρυβο από μία BMW... Eυχαριστώ κατ' αρχήν που επιβεβαιώνεις ότι το προηγούμενο παράδειγμά σου ήταν ατυχές LOL Πέρα απ΄τα αστεία, σε αμφότερες εταιρίες εξαρτάται για ποιό μοντέλο ακριβώς μιλάμε. Αν όταν πρωτοπαίρνεις μια μοτοσυκλέτα στο πρώτο κόκκινο φανάρι αναρωτιέσαι αν σου έσβησε ή όχι (μέχρι να την συνηθίσεις) μέσα είσαι
Heatspreader Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση στο ερώτημά σου, γιατί απλά εξαρτάται από τις διακυμάνσεις του framerate Όταν λέω 24FPS, κολλημένα 24. Όταν λέμε 60 στο Crysis είναι από 24-45 και 60 όταν κοιτάμε τον ουρανό. Επαναλαμβάνω ότι η στείρα χρήση του motion blur και των υποκατάστατών του για όλη τη σκηνή δεν έχει καμία σχέση με πραγματικό ρεαλισμό. Άρα τα έχουν κάνει χάλια έτσι? Αν αυτός είναι 60Hz τότε με vsync οι ανώτερες επιδόσεις σου δεν θα ξεπεράσουν ποτέ τα 60fps. Αν η TV μου δηλαδή ήταν 100Hz, θα έπαιζα με 100FPS αν μπορούσε να τα βγάλει και η κάρτα βεβαίως.
littlelouievegos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Με γειες Johny μου να την χαιρεσαι.. Τι λενε τωρα; Καλοκλοκιστη και καλοπαιχτη;
konstantinos77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 βασικα μια ερωτηση θελω να κανω.στην gtx295 στην ρυθμιση που λεει επιταχυνση πολλων οθονων/μεικτων gpu σε τι πρεπει να το εχω επιλεγμενο?γιατι default ειναι στο χρηση πολλων οθονων .δεν το ειχα πειραξει δηλαδη εγω.και κατι αλλο ...το ΑΑ και το ΑF ειναι καλυτερο να το πειραζω απο το game ή απο το setup της καρτας?
pscrazy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Θελεις συνολικη αναβαθμιση φιλαρακο, Εχεις παρει ενα κινιτηρα 1000 ιππων σε ενα mini! τι να κανεις, πρωτη στροφη και εξω ! gtx295 καρτα και cpu 8500 στα 4.5 ghz ddr2 1200 cl5 και το voltage tuner EVGA δουλευει σε ολες τις καρτες, το hackarane! Δουλευει μονο για 295, 280, 260 οχι για 285 γιατι εχει διαφορετικο voltage manager controller! Λοιπον παρε ενα farcry 2 1920x1200+x8AA+X16AF = 69 fps average!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 η 2η photo no koukou μου φαίνεται
pscrazy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μην ειστε τοσο αφελεις ρε παιδια! Ξερω ατομο που απο Q6600 αγορασε τον 8500. Eγω ειμαι ενας....τι να κανει ο quad οταν με τον 8500 με αερα του σκαω 1.45 ταση και εχω τα 4500 και δεν καταλαβαινει!:-) Mε τον Q6600 ημουν ενα 1ghz κατω απο τον 8500 με temps στον θεο! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** εγω που τους ειχα και τους δυο και το q9550 οι i7 τους ριχνουν στα αυτια απο παντου και παντου Με τιποτα δεν δικαιολογουν τα χρηματα που θελουν στα παιχνιδια τουλαχιστον. Εαν κανεις encoding, premier και αλλα τετοια τοτε ναι! Αλλα ενας 8500 με 8600 που εχουν τα ghz σαν σταφιλια, ασε που ο i7 αντε να παει 3.7 με αερα για καθε μερα , πιο πανω ΜΠΟΥΜ! Ο μονος λογος αγορας i7 ειναι το χ58 και το ΚΟΡΥΦΑΙΟ SLI που κανουνν που πραγματικα ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ το SLI!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ασε που ο i7 αντε να παει 3.7 με αερα για καθε μερα , πιο πανω ΜΠΟΥΜ! sorry αλλά αυτό δεν ισχύει...
pscrazy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 sorry αλλά αυτό δεν ισχύει... Δεν ειμαι καποιος νεος στο oc! Ο i7 παει με αερα και 4.1 οριακα! Εαν θες ενα σταθερο oc και μην πανε οι θερμοκρασιες πανω απο 90 τοτε θα πας 3.8 Ghz! Με νερακι πας 4.1 για καθε μερα! Φιλος μου με cascade τον τρεχει τον 965 που εχει στα 4.9 !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.