outlaw star Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 βγαίνουν κάρτες της Diamond στην Ελλάδα? από τις "αρχαίες" που έχουν πέσει σε σχέση με αυτές που βλέπουμε στις μέρες μας... μια χαρά εταιρεία μπορώ να πω... μωρε μια χαρά είναι αλλά το πλαίσιο τη χτυπάει 299 ευρά τη 4890 οπότε δεν....
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 0xa0xa0xax0ax0a0xa0x0a0xa00xa0x0ax0ax0a!!!!!!! ακούστε τι έγινε! παω στο plaisio και με το που πατάω το πόδι μου μου κάνει το παιδί στις φέρνω και δες πρώτα την EVGA να σκασεισ στα γελια! την φέρνει και τι να δω; σε ενα κουτάκι μια σακούλα που γράφει πάνω Core2Duo και μέσα η EVGA χάλια κλεισμένη με κάποια μέρη έξω από την σακούλα το σίδερο που βιδώνει στο πίσω μέρος του κουτιού στραβωμένο και το μεγαλύτερο μέρος της ψήκτρας καλυμμένο από πάστα για cpu... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα! χαλαρά είχανε βάλει την κάρτα να φυσάει επεξεργαστή!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!! Πήρα την Palit πληροφοριακά έχει ακριβώς το ίδιο σύστημα ψύξης!!! Σε λίγες ώρες θα επιστρέψω με κάποια benches!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 προφανώς έχει το ίδιο σύστημα ψύξης, οι κάρτες "sandwich" της Nvidia δεν έχουν άλλη δυνατότητα αερόψυξης... όταν σου λέγαμε ότι δεν είναι δυνατόν να τις παίρνουν έτσι από EVGA είχες και αμφιβολίες
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Υπόσχομαι αιώνια πίστη και εμπιστοσύνη στα μέλη του Insomnia!
sYn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 βγαίνουν κάρτες της Diamond στην Ελλάδα? από τις "αρχαίες" που έχουν πέσει σε σχέση με αυτές που βλέπουμε στις μέρες μας... μια χαρά εταιρεία μπορώ να πω... Επειδή συνεργάζομαι με μια εταιρία που έχει, Diamond για τις ATi και PNY για τις Nvidia.
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Την έβαλα και πάω να τρέξω μερικά benches να ρωτησω κάτι, κανονικά μέσα στο κουτί δεν θα έπρεπε να έχει SLI Bridge;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 όχι, για SLI το bridge το έχουν οι μητρικές όχι οι κάρτες γραφικών για Crossfire ισχύει το αντίθετο
sYn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Με τη μητρική δε παρέχεται αυτό; Δε νομίζω να δίνεται με κάρτα γραφικών.. *Με πρόλαβε ο συνήθης..
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ααα οκ! ευχαριστώ! για 3dmark 06 τι να βάλω στο control center; τα έβαλα όλα στο off εκτός του mipmap που το έβαλα full Για αρχή, ATI vs nVIDIA : Video Playback ATI/nVIDIA=1/0
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Να ρωτησω κάτι έχω το Riva Tuner 2.24 + το configuration file + V1165 αλλά δεν μου αναγνωρίζει ακριβώς την κάρτα δηλαδή όταν πάω να clockάρω μου βγάζει αυτό...
Heatspreader Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς αυτό που υπόθηκε περί EVGA, οι κάρτες γραφικών και οι μητρικές της, είναι σε κουτί και σφραγισμένες. Όσον αφορά το OC, γιατί δεν κατεβάζεις τα EVGA Precision και EVGA GVT?
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ok θα το δοκιμάσω αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αναγνωρίζει την κάρτα το riva
Heatspreader Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εγώ το Riva το έχω πετάξει στα σκουπίδια από εποχές 8800GTX... Μου την έσπαγε πάντα. Τα προγράμματα που σου λέω είναι πιο Official και πιο σοβαρά κατά τη γνώμη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.