NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Στα κεντρικά που ρώτησα bulk μου είπανε πως είναι... swiftech θα κάνω ότι μπορώ! λογικά δεν παίζει πρόβλημα, αν μπορεί για μένα τι είναι άλλο ένα κομμάτι;
N.I.C Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Πάντως αν ήμουν στην θέση σου δεν θα την έπαιρνα... δεν ξέρω, κάτι μου βρομάει εδώ, δεν έχω ακούσει πότε να παραγγέλνουν κάρτες σκέτες, το bulk σε καινούριες κάρτες γραφικών δεν υφίσταται από τι ξέρω...Αν χτυπα ξύλο, έχει/πάθει κάτι, πως θα την επιστρέψεις χωρίς συσκευασία; Δεν ξέρω man καλύτερα να κάνεις λίγο υπομονή να φέρουν... Για τα κουτιά που αναφέρθηκαν πιο πριν, πρέπει να τα ζητήσεις να στα φέρουν...Ναι μεν μπορεί μερικές φορές να βάζουν h/w που έχουν πρόχειρο/πεταμένο :-D/χρησιμοποιημένο κλπ, αλλά εάν ζητήσεις τα κουτιά, τότε είσαι καλύμμενος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 παρείγγειλε την Palit τελικά από ότι είπε σε προηγούμενο post... εγώ θα περίμενα για new evga πάντως
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 όχι όχι! την EVGA πήρα τελικά Θα πάω πάντως από το plaisio και θα τις δω και τις 2 οπότε θα δω τελικά τι θα κάνω εκεί... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:13 ---------- EDIT: χαχαχαχαχααχαχαχαχαχχα! τηλεφωνώ στο plaisio και τους ρωτάω, ήρθε η EVGA; και μου κάνει το παλικάρι, ήρθαν και οι 2 (EVGA/PALIT) του κάνω, πως σου φαίνεται η EVGA - φιλαράκι εγώ δεν παίζει να την έπαιρνα για κανένα λόγο μόνο μισή τιμή! την έδειξα και στον τεχνικό και γέλαγε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 προφανώς, αλλά είσαι ανυπόμονος...
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 δεν είναι θέμα ανυπομονεσιας αλλά τι θα κάνω; θα μείνω κάνα 2μηνο χωρίς pc; μουφοκάρτα δεν παίρνω πάντως!
N.I.C Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δεν κατάλαβα τι έγινε να σας πω την αλήθεια (τι ακριβώς σου είπε το παιδί από το Πλαίσιο; να μην πάρεις σκέτη κάρτα κλπ; ), εγώ βλέπω πως η Palit είναι άμεσα διαθέσιμη, οπότε τσίμπα την
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 και καλα μου ειπε οτι ειδε την evga και δεν θα την έπαιρνε με τίποτα τους ήρθε σε κάτι σακούλες ότι νάνε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 μουφοκάρτα είναι η Palit GTX295? έλεος, όλες reference είναι...
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 όχι όχι! δεν εννοούσα αυτό... εννοούσα ότι δεν μπορώ να περιμένω 2 μήνες την EVGA και να πάω να πάρω μια άκυρη μόνο για το 2μηνο...
N.I.C Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 και καλα μου ειπε οτι ειδε την evgaκαι δεν θα την έπαιρνε με τίποτα τους ήρθε σε κάτι σακούλες ότι νάνε... είδες; άστο καλύτερα γιατί θα τρέχεις μετά απότι φαίνεται... Palit all the way
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 χαλαρά, εγώ πάντως δεν τους πιστεύω ότι τις πήραν έτσι...
N.I.C Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 χαλαρά, εγώ πάντως δεν τους πιστεύω ότι τις πήραν έτσι... yep... θα τις δοκίμασε κανείς και μετά RMA Δεν νομίζω να στέλνει η EVGA και οποιαδήποτε άλλη εταιρία σκέτες κάρτες
sYn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Με την Diamond τι παίζει; Καλή εταιρία; Κάνα παρακλάδι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 βγαίνουν κάρτες της Diamond στην Ελλάδα? από τις "αρχαίες" που έχουν πέσει σε σχέση με αυτές που βλέπουμε στις μέρες μας... μια χαρά εταιρεία μπορώ να πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.