swiftech Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ετσι κι αλλιως ολες τις ιδιες επιδοσεις εχουνε ακριβως.. δεν αλλαζει παρα το αυτοκολητο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ε η EVGA έχει και 10 χρόνια εγγύηση καθώς και το step up program
swiftech Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 το step up ειναι για 90 ημερες νομιζω γιατι εχω κανει register την classified για τα 10χρονακια..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ναι το ξέρω, απλά βαριόμουν να το γράψω... δεν νομίζω να τον χαλάσει να πάρει πχ προς το τέλος του μήνα την GTX295 και να κάνει step up στην GT300 τέλη Σεπτεμβρίου...
swiftech Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 step up με χυμα καρτα μαλλον δυσκολο.. χωρις κουτια και λοιπα.. η evga παντως σκιζει δεν ξερω γιατι τρωει θαψιμο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 λέγοντας στο τέλος του μήνα εννοούσα να περιμένει να φέρουν άλλες EVGA... όλα πρέπει να τα γράφω οεο?
NOPSTRIM Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 παιδιά πείτε με χαζό, αλλά τελικά δεν άντεξα, την πήρα... ρώτησα έναν γνωστό, γνωστού που δουλεύει στο plaisio μου είπε τα εξής... Έχουν μείνει 2 κομμάτια στην αποθήκη δεν έχει να λέει όμως επειδή δεν έχουν συσκευασία... είναι ολοκαίνουργιες απλά το plaisio παίρνει κάποιες χωρίς συσκευασία διότι είναι αυτές που βάζει στα pc που θα ζητήσεις να σου φτιάξουν από εκεί... πχ: θες ένα rig i7 με evga gtx 295 ε, δεν βάζουν αυτές με τα κουτιά αλλά αυτές που παραγγέλνουν χωρίς κουτιά! τις μεταχειρισμένες τις πάνε κατευθείαν stock οπότε την πήρα και βλέπουμε έτσι και αλλιώς και σκατά να βγει έχω και την Lifetime εγγύηση από evga αν κάνω register! δεν νομίζω ότι έχω να χάσω τίποτα... άσχετο: το backplate το πουλάνε πουθενά εδώ Ελλάδα;
phanispal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Zomg, τι λένε τα παλικάρια... αυτά απλά δεν υφίστανται. Δηλαδή αν παραγγείλεις μηχανάκι και στο στήσουν στο Πλαίσιο, δε θα σου δώσουν όλες τις συσκευασίες των υποσυστημάτων; Επίσης, οι εταιρίες διανέμουν σκέτες vga σε αντιστατικά σακουλάκια και όχι στα κουτιά τους;
NOPSTRIM Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Σημασία έχει ότι δεν έχω να χάσω τίποτα η που θα μου βγει καλό κομμάτι η που θα βγει χάλια και πάει για RMA... οπότε; και τα λεφτά; σιγά λίγα ευρώ πάνω από το πιστωτικό! Πάντως αν το σκεφτείς, εγώ ποτέ δεν είδα από φίλο μου να του στέλνουν το pc με 10 κουτιά μαζί... ένα κουτί που έχει τον πύργο στέλνουν και ένα σακουλάκι με drivers...
swiftech Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 αμα σου χαλασει σου δωσαν εγγυηση πλαισιου? το back plate και η red edition δεν ερχονται Ελλαδα ουτε καν απο το amazom για καποιο λογο ειναι restricted area
NOPSTRIM Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ναι κανονικά εγγύηση 3 χρόνια... αύριο θα πάρω την κάρτα από κατάστημα! επίσης ο ξάδελφος της κοπέλας μου έρχεται από Αμερική σε μια εβδομάδα και κάτι θα του πω να το πάρει από εκεί και να μου το φέρει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 εγώ πάντως χωρίς κουτί απλά δεν αγοράζω κάτι...εκτός αν είναι bulk ασφαλώς αλλά και πάλι σφραγισμένο...πχ δίσκοι
john2gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα κάνεις register. Το support της EVGA είναι από τα καλύτερα. Τολμώ να πω ότι είναι το καλύτερο για τους hardcore PC-άδες αφού αλλάζουν τις κάρτες/μητρικές ακόμα κι αν τις κάψεις από OC ή από δικό σου λάθος στο flash-άρισμα. Είναι απλά RESPECT!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.