jimmyhmhm Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Τα παιχνιδια που κατεβαζω απο το Internet, και δεν ειναι .iso ή .cso, πως μπορς να τα παιξω?? Σημειωνω οτι ειναι σπασμενο το psp μου με τσπαρισμα μπαταριας, τρεχει ολα τα .iso και .cso κοντα ενα χρονο τωρα χωρις κανενα προβλημα. Ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον βοηθεια! Ελπιζς να καταλαβατε το ερωτημα μου. Εννοω πως οπως τα .iso .cso τα βαζουμε στον φακελο ISO της memory card , με τα αλλα παιχνιδια που δεν εχουν αυτη τη μορφη, που στην καρτα μνημης τα βαζουμε??
ntinos19 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δωκιμασε να τα κανεις re-name και να βάλεις στο τέλος .iso
jimmyhmhm Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δωκιμασε να τα κανεις re-name και να βάλεις στο τέλος .iso Το δοκιμασα φιλε μου αλλα τιποτα απολυτως.
ntinos19 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Αν δεν βαριέσαι διάβασε αυτό: about eboot
captainf2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 την απάντηση την έδωσα στο άλλο θλεμα που είχες ανοίξει, δεν πρέπει να το είδες.
panbil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 ναι φιλε μου για πες μας τι καταληξη εχουν για να ξερουμε τι να σου πουμε
katsikoula Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 μηπως ειναι σε συμπιεσμενη μορφη rar??? αν ναι πατας δεξι κλικ--> εξαγωγη εδω (extract here)
tempo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 λογικά είναι σε rar ή zip. Απλά μια αποσυμπίεση φίλε μου όπως είπε και ο/η katsikoula. Αν είναι πολλά αρχεία rar με το ίδιο όνομα άλλα διαοφρετική επέκταση εσύ τρέχεις μόνο το ένα απο αυτά για αποσυμπίεση (διάλεξε αυτό που έχει επέκταση .rar ή .000 ή r00)
jimmyhmhm Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 λογικά είναι σε rar ή zip.Απλά μια αποσυμπίεση φίλε μου όπως είπε και ο/η katsikoula. Αν είναι πολλά αρχεία rar με το ίδιο όνομα άλλα διαοφρετική επέκταση εσύ τρέχεις μόνο το ένα απο αυτά για αποσυμπίεση (διάλεξε αυτό που έχει επέκταση .rar ή .000 ή r00) Πρωτα απ'ολα ενα μεγαλο ευχαριστώ για την φρηγορη σας ανταποκριση. Δεν ειναι .rar παιδες. Ειναι δυο αρχεια, ενα αρχειο που ονομαζεται EBOOT.PBP (αρχειο ΡΒΡ) και ενα αλλο με το ονομα KEYS (αρχειο ΒΙΝ). Σημειωνω οτι το δευτερο πιανει χωρο μολις 1 kb. Δοκιμασα να τα βαλω σε διαφορους φακελουσ στην καρτα μνημης, OTHERS, GAMES, αλλα τιποτα.
dekulinkgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον θα το βαλεις στο \PSP\GAME\FOLDER.Αντι για FOLDER βαλε το ονομα του παιχνιδιου αν θες.Οταν τωρα πας στο psp στο GAMES/MEMORY STICK λογικα θα στο εμφανιζει.Παντως για οποιαδηποτε απορια σχετικα με το psp -->>http://www.pspgr.net/ Εμενα με βοηθησε πολυ,εχει τα παντα.
ktsolkas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Αν δεν βαριέσαι διάβασε αυτό: about eboot διαβασε αυτο που σου λεει ο φιλος.
jimmyhmhm Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 OK παιδες. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Ολα κάλα!!
popay-77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 μπαινεις στον φακελο psp game οτι αφορα αρχεια eboot
katsikoula Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 λογικά είναι σε rar ή zip.Απλά μια αποσυμπίεση φίλε μου όπως είπε και ο/η katsikoula. Αν είναι πολλά αρχεία rar με το ίδιο όνομα άλλα διαοφρετική επέκταση εσύ τρέχεις μόνο το ένα απο αυτά για αποσυμπίεση (διάλεξε αυτό που έχει επέκταση .rar ή .000 ή r00) off topic: ουσιαστικα το ψευδονυμο μου ειναι katsikaki!!! απως επειδη το forum δεν το δεχοταν εβαλα το katsikoula. υποψειν ειναι o katsikoula φιλικα, ο katsikoula
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.