johnyb98 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να διαγράφει αρχεία χωρίς επιβεβαιώσεις και τέτοια. Αν έχεις έναν κατάλογο με αρχεία read only, system volyme information ή κάτι σχετικό, να μη σταματάει κατά τη διαγραφή με μηνύματα του τύπου "Access denied" ή επιβεβαιώσεις του τύπου "Yes, Yes to all, No, No to all", κ.τ.λ. Να είναι πραγματική "σκούπα"!!! Έχετε να προτείνετε κάνα-δυό; Ρωτάω για περισσότερα από ένα ώστε να έχω εναλλακτική. Ευχαριστώ!
nidiser Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ένας άλλος φίλος του forum μου είχε προτείνει το unlocker το οποίο νομίζω κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς.
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Βάλε το παρακάτω στο σημειωματάριο και αποθήκευσε σαν delall.bat @echo off@del /F /S /Q *.* Αντέγραψέ το όπου θέλεις και τρέξτο. ΠΡΟΣΟΧΗ. Σβήνει τα πάντα χωρίς να ρωτάει. Δεν ξέρω για αρχεία που χρησιμοποιούνται, αλλά δεν το νομίζω να τα σβήνει.
johnyb98 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ok. Με το unlocker έκανα μιά χαρά τη δουλειά μου. Ευχαριστώ!
jtsc21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ένας άλλος φίλος του forum μου είχε προτείνει το unlocker το οποίο νομίζω κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ απο τα καλύτερα
micos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε micos000 το site αυτό το WOT (το add on που έχω) στο mozilla μου το βγάζει κόκκινο δηλαδή ότι δεν είναι ασφαλής!!!Μήπως κρύβει κανένα trojans??? Δεν ξέρω, σε αναζήτηση από το google το βρήκα. Το Commodo δεν έδειξε ύποπτα σημάδια. Δεν ξέρω τι να πω. Αν θεωρείτε επισφαλές site αγνοήστε το. EDIT: Όντως, εγκατέστησα το addon και το δηλώσαν ως malware distributor. Το αφαιρώ από το μήνυμα. Thnx Antwni για την πληροφορία. Αφαίρεσε κι εσύ από το quote το link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.