subdee Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ παλεύω να χτίσω μια εικόνα στο μυαλό μου για το πώς μπορεί να σε είδαν αλλά αδυνατώ. Πώς γίνεται να σε είδαν οι μπάτσοι να κάνεις σινιάλο αφού συνήθως το κάνεις ΑΦΟΥ τους έχεις περάσει, και είσαι και στο αντίθετο ρεύμα. Πράγμα ολίγον παράδοξον. Ίσως είναι που δεν έχω ξυπνήσει καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
choutos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ παλεύω να χτίσω μια εικόνα στο μυαλό μου για το πώς μπορεί να σε είδαν αλλά αδυνατώ. Πώς γίνεται να σε είδαν οι μπάτσοι να κάνεις σινιάλο αφού συνήθως το κάνεις ΑΦΟΥ τους έχεις περάσει, και είσαι και στο αντίθετο ρεύμα. Πράγμα ολίγον παράδοξον. Ίσως είναι που δεν έχω ξυπνήσει καλά... Αυτό γίνεται, πάνε και στήνουν αυτοκίνητο, συνήθως από αυτά που δεν έχουν ούτε ένδειξη ούτε τίποτα, στο απέναντι ρεύμα και τσεκάρει μόνο αυτό, αν κάποιος κάνει σινιάλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Απλά τραγικό, λες κι εσύ έκανες το μεγάλο πρόβλημα. Αν είναι δυνατόν, φίλες πες μας την εξέλιξη του δικαστηρίου, συμβουλέψου κι έναν δικηγόρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Άρθρο 36 παρ. 3 KOK 3. Mε εξαίρεση τις περιπτώσεις τoυ άρθρoυ 37 παράγραφος 3 τoυ παρόντoςKώδικα απαγoρεύεται, κατά τη συνάντηση με όχημα πoυ έρχεται αντίθετα, τo άναμμα και τo σβήσιμo των φώτων ή η εναλλαγή της χρήσης τoυς κατά μικρά χρoνικά διαστήματα. Άρθρο 36 παρ. 5 KOK 5. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις της περίπτωσης β΄της παραγράφου1 του άρθρου αυτού τιμωρείται με χρηματική ποινή διακοσίων (200,00) έως επτακοσίων (700,00) ευρώ και με αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός, η οποία επιβάλλεται υποχρεωτικά από το δικαστήριο. Αυτός δε που παραβαίνει τις λοιπές διατάξεις του άρθρου αυ- τού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο ογδόντα (80,00) ευρώ. Να'τη η διάταξη του νόμου που απαγορεύει το αναβόσβημα των φώτων σε αντίθετα κινούμενο όχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Άρθρο 36 παρ. 3 KOK Άρθρο 36 παρ. 5 KOK Να'τη η διάταξη του νόμου που απαγορεύει το αναβόσβημα των φώτων σε αντίθετα κινούμενο όχημα. Υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσω με κάποιο τρόπο? Δικηγόρο συμφέρει να πάρω? Δεν θα μου πάρει πάνω από 80? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Άρθρο 36 παρ. 3 KOK Άρθρο 36 παρ. 5 KOK Να'τη η διάταξη του νόμου που απαγορεύει το αναβόσβημα των φώτων σε αντίθετα κινούμενο όχημα. γνωριζω το νομο και συμφωνω...ομως μπορει ευκολα να ισχυριστει οτι δεν απευθυνοταν σε αντιθετα κινουμενο οχημα αλλα σε προπορευομενο του που εκανε επικινδυνο ελιγμο και ηταν αντιδραση ενστικτωδης (ΥΓ. σε περιπτωση βεβαια που δεν προκυπτει κατι που να το αναιρει αυτο στην κληση που του εστειλαν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 γνωριζω το νομο και συμφωνω...ομως μπορει ευκολα να ισχυριστει οτι δεν απευθυνοταν σε αντιθετα κινουμενο οχημα αλλα σε προπορευομενο του που εκανε επικινδυνο ελιγμο και ηταν αντιδραση ενστικτωδης (ΥΓ. σε περιπτωση βεβαια που δεν προκυπτει κατι που να το αναιρει αυτο στην κληση που του εστειλαν) Αν το πω αυτό υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσω ή θα φάω και καμιά άλλη ποινή για το ψέμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ποινή για ψέματα όχι, είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου ως ως κατηγορουμένου να υποστηρίξεις ό,τι θέλεις. Βέβαια δεν πρόκειται να χάψουν εύκολα οτιδήποτε, είναι σίγουρο ότι θα έχουν ακούσει ήδη όλες τις πιθανές δικαιολογίες. Εκτός από αυτή με το παριζάκι, φαντάζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HighT3ch Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Και εγώ την ίδια απορία είχα/έχω με τον subdee. Πώς είναι δυνατόν να σε είδαν που έπαιξες τα φώτα. Εκτός αν το έκανες μπροστά τους. Τώρα για το ότι είχαν στήσει αμάξι στο αντίθετο και τα σχετικά το βρίσκω απίθανο. Επιπλέον δεν μπορεί να αποδείξει ότι εσύ έπαιξες τα φώτα, όπως δεν μπορεί να αποδείξει ότι τρέχεις χωρίς να έχει μέτρηση από το laser. H όλη υπόθεση μου μυρίζει μπανάνα, θα σε τρέξουν τσάμπα στα δικαστήρια, θα ισχυριστείς και θα επιμείνεις ότι εσύ δεν το έκανες, θα σε κρίνει αθώο ο δικαστής και θα φύγεις. Αν δεν μπορεί να το αποδείξει, η υπόθεση δεν στέκει. Το μόνο κακό είναι ότι θα χάσεις μια μέρα από την δουλειά/ζωή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσω με κάποιο τρόπο?Δικηγόρο συμφέρει να πάρω? Δεν θα μου πάρει πάνω από 80? Ένας κανονικός δικηγόρος αποκλείεται να σου πάρει λιγότερα από 250-300 ευρώ. Μόνο το γραμμάτιο και η παράσταση είναι γύρω στα 120 ευρώ. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να πάρεις δικηγόρο. Ο δικηγόρος τι να σου κάνει παραπάνω; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ισχυριστείς αυτό που ανέφερε πιο πάνω το μέλος Alxnks: [...]μπορει ευκολα να ισχυριστει οτι δεν απευθυνοταν σε αντιθετα κινουμενο οχημα αλλα σε προπορευομενο του που εκανε επικινδυνο ελιγμο και ηταν αντιδραση ενστικτωδης (ΥΓ. σε περιπτωση βεβαια που δεν προκυπτει κατι που να το αναιρει αυτο στην κληση που του εστειλαν) Γιατί, μη νομίζεις, τι παραπάνω θα κάνει ο δικηγόρος; Το πολύ-πολύ να προσπαθήσει να στριμώξει τον αστυφύλακα-μάρτυρα - ο οποίος όμως είναι πάρα πολύ πιθανόν να μην έρθει. Προσωπικά θα σε συμβούλευα να πάρεις κι έναν φίλο σου που (και καλά...) ήταν μαζί σου να βεβαιώσει κι αυτός ότι προπορευόταν όχημα που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και ότι τα φώτα ήταν γι'αυτό το όχημα και καθάρισες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 ετσι ακριβως..εμπλουτιστε κιολας το παραπανω μου σεναριο με το φιλο που θα παρεις μαζι λεγοντας οτι εκτος απο το ενστικτωδες αναβόσβημα των φωτων χρησιμοποιησες και την κορνα την οποια μαλιστα 'προφανως η δεν ακουσε το οργανο η δεν το κατεγραψε..για δολιο λογο ισως;' και τελειωσες. (τον τελευταιο ισχυρισμο για δολιο λογο κτλ...τον χρησιμοποιεις μονο αν: 1. δεις οτι σε παιρνει ευκολα με το δικαστη που θα εχεις, 2. σαν υστατο οπλο αν δεις οτι δε βγαζεις ακρη. αν κατα τα αλλα δεις οτι πηγαινει καλα, μην το χρησιμοποιησεις...δεν θελουμε να τσαντισουμε το δικαστη, που θελουμε με το μερος μας, χωρις λογο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Εντάξει αυτό θα κάνω.Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Θα σας ενημερώσω για την έκβαση της υπόθεσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ θα έλεγα στο δικαστήριο τα εξής : Άναψα τα φώτα να ειδοποιήσω τους επερχόμενους οδηγούς να κόψουν την ήδη γελοία ταχύτητά τους και να την περιορίσουν στα εξωφρενικά 60 χλμ/ώρα διότι με τους μπουρδελόδρομους που έχετε φτοιάξει και με τις τρύπες που έχουν , ακόμα και με 30 να πηγαίνει κάποιος είναι επικίνδυνο να σπάσει το αμάξι του και να καταλήξει σε κανένα νοσοκομείο. Τους προειδοποίησα για να μην τους σταματήσει η τροχαία και πληρώσουν χρήματα τα οποία σίγουρα δεν θα πάνε στην ανύπαρκτη συντήρηση των δρόμων. Θα συνεχίσω να ανάβω τα φώτα για να αποτρέπω πολλούς να τρώνε πρόστιμα μέχρι να φτοιάξετε σωστούς δρόμους,μέχρι να πάρετε τα διπλώματα από όλους τους μεθύστακες,μέχρι να πάρετε τα διπλώματα από τους κωλόγερους που δεν βλέπουν ούτε που κατουράνε κι έχουν lisence to kill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ θα έλεγα στο δικαστήριο τα εξής :Άναψα τα φώτα να ειδοποιήσω τους επερχόμενους οδηγούς να κόψουν την ήδη γελοία ταχύτητά τους και να την περιορίσουν στα εξωφρενικά 60 χλμ/ώρα διότι με τους μπουρδελόδρομους που έχετε φτοιάξει και με τις τρύπες που έχουν , ακόμα και με 30 να πηγαίνει κάποιος είναι επικίνδυνο να σπάσει το αμάξι του και να καταλήξει σε κανένα νοσοκομείο. Τους προειδοποίησα για να μην τους σταματήσει η τροχαία και πληρώσουν χρήματα τα οποία σίγουρα δεν θα πάνε στην ανύπαρκτη συντήρηση των δρόμων. Θα συνεχίσω να ανάβω τα φώτα για να αποτρέπω πολλούς να τρώνε πρόστιμα μέχρι να φτοιάξετε σωστούς δρόμους,μέχρι να πάρετε τα διπλώματα από όλους τους μεθύστακες,μέχρι να πάρετε τα διπλώματα από τους κωλόγερους που δεν βλέπουν ούτε που κατουράνε κι έχουν lisence to kill Καλή φάση δεν λέω, αλλά σκοπεύω να συνεχίσω να έχω το δίπλωμα, να πληρώσω λιγότετα απο 800 ευρώ και να μην μπω φυλακή αυτό τον καιρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 λολ και στα δυο προηγουμενα ποστς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα