dkoum Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 το indexing ουσιαστικα σκαναρει με απλα λογια τον σκληρο δισκο και φτιαχνει μια λιστα με το που υπαρχει αποθικευμενο το καθε αρχειο μπορει να το βγαλεις αν πασ δεξι κλικ στον σκληρο δισκο θα δεις μια επιλογη index this drive for fast file search το ξετσεκαρεις πατας εφαρμογη και αυτο ηταν θα ηρεμισει ο δισκος
FallenAngelGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη σε βλεπω ενημερωμενω σε αυτον τον τομεα. Σχετικα με την Sidebar. πως θα κανω το προγραμμα που μου δειχνει τον καιρο να δουλεψει?
dkoum Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 βασικα θα πρεπει να εχεις στα region settings στα αγγλικα για να βρεις την περιοχη σου τουλαχιστον σε μενα ετσι εχει δουλεψει , οταν εβαζα τα ελληνικα μου ελεγε service not found ενας αλλοσ τροποσ ειναι να πεισ στο site των gadgets και να κατεβασεις καποιο αλλο gadget καιρου
ntg1980 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη σε βλεπω ενημερωμενω σε αυτον τον τομεα. Σχετικα με την Sidebar. πως θα κανω το προγραμμα που μου δειχνει τον καιρο να δουλεψει? Σου συνιστώ το weatherbug που σε ενημερώνει με θερμοκρασίες που δίνονται από τα κοντινότερα αεροδρόμια της περιοχής σου! Πχ εμένα με search Katerini Greece μου βγάζει θερμοκρασίες Θεσσαλονίκης! Αρκεί βέβαια να επιλέξεις να στις εμφανίζει σε βαθμούς κελσίου, καθότι οι Αμερικάνοι ούτε στη συγκεκριμένη κλίμακα ακολουθούνε ό,τι σχεδόν όλος ο κόσμος... Πάντως να ξέρεις πως δεν γνωρίζω κατα πόσο θα δουλέψει η συγκεκριμένη εφαρμογή σε 64bit, καθότι η Slidebar εφαρμογή του Norton 360 & του Nero 8 δεν ήταν συμβατή σε Vista 64! Κάνεις κλικ εδώ http://weather.weatherbug.com/desktop-weather/windows-vista.html και κατεβάζεις το WeatherBug Gadget! Είναι official & free! Ίσως χρειαστεί να κάνεις restart για να ξεκινήσει να δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.