Προς το περιεχόμενο

Polaroid TLU-03223B απο SATURN Προβλημα...

k_w_t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την προηγουμενη εβδομαδα αγορασα απο το SATURN την τηλεοραση Polaroid TLU-3223B.

Αντιμετωπιζω 2 προβληματα:

α) Δεν υποστηριζει Ελληνικο Τeletext !!!

β) Ο ηχος δεν ανεβαινει πανω απο το 12.

Για το α ειναι σαφες οτι δεν μπορω να κανω τιποτα αφου δεν υποστηριζει Ελληνικα η τηλεοραση.Για το θεμα του ηχου ομως απο οτι με ενημερωσαν και απο το καταστημα ειναι θεμα μιας ρυθμισης απο καποιο κρυφο μενου (service mode) η οποια εχει παραμεινει σε λειτουργια για ξενοδοχεια (Hotel mode).

Το θεμα ειναι πως μπορω να μπω σε αυτο το κρυφο μενου?

Υποθετω οτι ειναι μεσω ενος 4ψηφιου κωδικου ή με καποιον συνδιασμο πληκτρων διοτι εχω και αλλη LCD-TV και ειχα κανει καποια ρυθμιση απο αυτο το μενου.

Εχω στειλει e-mail και στην Polaroid στο εξωτερικο και στην orbicom που ειναι αντιπροσωπος στην Ελλαδα αλλα δεν εχω παρει ακομα απαντηση...

Αν ξερει κανενας με σωζει...

Κατα τα αλλα για 279€ η τηλεοραση ειναι αψογη

Αψογη εξυπηρετηση και συμπεριφορα απο την αντιπροσωπεια (orbicon) πρωι πρωι ειχα τηλεφωνο και e-mail με οδηγιες για την λυση του προβληματος.

Να σας πω την αληθεια δεν το περιμενα.

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι έλυσες μόνο το πρόβλημα του ήχου και όχι του teletext, ετσι?

Θα μπορούσες ίσως να δώσεις μερικές πληροφορίες, π.χ. ποιότητα εικόνας (χρώματα, καθυστέρηση στην κίνηση κλπ.), αν έχει κανένα κουσούρι το τηλεκοντρόλ, γενικές εντυπώσεις?

Ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη και θα με βοηθούσες πολύ :) (δεν υπάρχουν και πολλά reviews)

Και κάτι ακόμα, απ'ότι διαβάζω τα ηχεία είναι αποσπώμενα, μπορείς να τα βγάλεις τελείως και να τα βάλεις όπου θες? Μου φαίνονται λίγο γκουμούτσες εκεί που τα έχουν βάλει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...