Tomahawk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Η μάνα μου έγραψε κάτι τραγούδια απο κασσέτες σε CD (μέσω CD-Recorder Hi-Fi) αλλα κολλάει όταν πάει να κάνει Finalize... Μπορώ με το Nero να κάνω κάτι? Τα βάζω στο PC και τα διαβάζει σαν κενά CD (λογικό) αλλα δε μπορώ να βρω κάποια λειτουργία στο Nero να τα κάνω finalize. Τι κάνουμε τώρα (εκτός απο το σταυρό μας)? Τα CD τα θέλει για μια παράσταση οπότε μας επείγουν λίγο! Thanks!
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Με το IsoBuster ίσως να κάνεις δουλειά. Και δεν εννοώ να γίνει finalize των CDs αλλά να κάνεις extract στο σκληρό δίσκο τα κομμάτια ως WAV, ώστε να τα ξαναγράψεις από την αρχή σε σωστά Audio CD δισκάκια με το CDRW/DVDRW του PC σου...
100 010 00 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 το nero στη καρτελλα burn........ εχει check για finalize
Tomahawk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ναι όμως όταν βάζω το CD και πάω να κάνω εγγραφή (1 επιπλέον κομμάτι αναγκαστικά γιατί δε γράφει αλλιώς) μου λέει "ο δίσκος δεν είναι άδειος, παρακαλώ τοποθετήστε έναν άδειο δίσκο" Καιγόμαστε... -----Προστέθηκε 4/2/2009 στις 10 : 58 : 31----- Βρήκα λύση! Το Nero στις "Πληροφορίες Δίσκου" διαβάζει τα γραμμένα tracks και έτσι πήγα "Πρόσθετα -> Αποθήκευση κομματιών"... Τα γράφω σε mp3 υψηλής ποιότητας και Ok! Αυτά τα γράφω μήπως τυχόν πάθει κάποιος το ίδιο με μένα και ψάχνει να βρεί λύση στο google όπως έκανα εγώ! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.