Προς το περιεχόμενο

Πτυχίο αγγλικών από το internet !!

ratatouis28

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω περάσει την Έ Lower (1996) αλλά δεν κατάφερα να παρω το Lower και απο την απογοήτευση μου δεν ξαναπροσπάθησα να το δώσω . Τώρα και περισσότερο για λόγους επαγγελματικής εξέλιξης θέλω να πάρω πτυχίο πιστοποίησης γλωσσομάθειας αλλά επειδή δεν εχω χρόνο θέλω αν γίνετε να το κάνω μέσω ιντερνετ. Γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες για αυτο ή καποιο καλο site με απόδοση και ποιότητα στις σπουδές ??!!!!

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Έχω περάσει την Έ Lower (1996) αλλά δεν κατάφερα να παρω το Lower και απο την απογοήτευση μου δεν ξαναπροσπάθησα να το δώσω . Τώρα και περισσότερο για λόγους επαγγελματικής εξέλιξης θέλω να πάρω πτυχίο πιστοποίησης γλωσσομάθειας αλλά επειδή δεν εχω χρόνο θέλω αν γίνετε να το κάνω μέσω ιντερνετ. Γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες για αυτο ή καποιο καλο site με απόδοση και ποιότητα στις σπουδές ??!!!!

Ευχαριστώ πολύ.

Έχεις σκεφτεί να δώσεις το TOEIC; Άτομα που ξέρω που δεν είχαν καταφέρει να το πάρουν δώσανε το TOEIC (μία γενικά ιδέα μπορείς να πάρεις στο site: http://www.hau.gr/?i=hau.el.exams_toeic )Γενικά αν ψαχτείς στο Internet πλέον ότι θες βρίσκεις, υπάρχουν e-books για grammar, vocabulary ανάλογα με το επίπεδο που θες ,αγοράζεις και το βιβλίο που έχει τα Test εξάσκησης και πάς και δίνεις.

Δημοσ.

To TOEIC ειναι μονο για το δημοσιο ή κανω λαθος;;; Παντως ειναι πιο ευκολο γιατι εχει μονο πολλαπλης επιλογης και δεν εχει speaking.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...