Προς το περιεχόμενο

Προσωρινη αναβαθμιση Καρτας γραφικων ??

RayAllen_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και λεω προσωρινη γιατι μεχρι το καλοκαιρι θα εχω στα χερια μια 4870χ2:-D Αυτη την στιγμη εχω μια 2900xt και παρουσιαζει το εξης μικρο προβλημα μερικες φορες η καρτα σταματαει κατα την διαρκεια του παιχνιδιου για κανα 3 λεπτο μαυρη οθονη και μετα επανερχεται σε λειτουργια και ολα μια χαρα !!! Για να μην πολυλογω θα ηθελα μια καρτα η οποια να ειναι σαφως λιγο ανωτερη απο την 2900xt αλλα οχι τοσο ακριβη <150€ καμια προταση??? Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιες προτασεις απαντησεις!!

Δημοσ.

παρε κατι μεταχειρισμενο ισως απο τις αγγελιες ειτε (δεν ξερω αν η καρτα σου ειναι pci-e) παρε μια 4670 που μετα την χρησιμοποιεις σε 2ο pc...

Δημοσ.
παρε κατι μεταχειρισμενο ισως απο τις αγγελιες ειτε (δεν ξερω αν η καρτα σου ειναι pci-e) παρε μια 4670 που μετα την χρησιμοποιεις σε 2ο pc...

Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να αγορασω κατι μεταχειρισμενο !!! Και ναι η καρτα μου ειναι PCI-E!!

Δημοσ.

<150 οτι καλυτερο μπορεις να παρεις ειναι η 4850.Παρε την απλη sapphire με 127 και το καλοκαιρι την πουλας.H 4670 δεν ειναι πιο γρηγορη απο την 2900xt.

Δημοσ.

κ απο μενα 4830...8α την βρεις αρκετα φτηνα (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513374) ενα

. Ειναι σε εφαμιλες επιδοσεις με την 4850...και μεχρι το καλοκαιρι σε κραταει αρκετα καλα.

στο gta 4 με settings medium και high πιανω αξιοπρεπεστατα 25-35 fps.

πες μας κ το υπολοιπο συστημα σου...

Δημοσ.

Aπο μενα να πας σε 4850, με ~127ευρω την βρισκεις και μιας και ηδη εχεις αξιοπρεπη καρτα ας πας σε κατι που θα σου δειξει αρκετη διαφορα.

Τωρα για τις καλοκαιριατικες 4870χ2 μην μπαινεις καν στο κοπο να το σκεφτεσαι..Μεχρι τοτε αλλαζουν πολλα.

Υ.Γ Εχεις προσπαθησει να επισκευασεις την 2900χτ?Πιθανοτατα απλα να τα εχει παιξει το ανεμιστηρακι της.Απο θερμοκρασιες πως πας?

Δημοσ.
Και εγώ 4850 θα έλεγα αλλά αν δεν πεις όλο το setup ...δεν λέω τίποτα :-)

Παιδια sorry για την καθυστεριμενη απαντηση λοιπον

CPU: AMD Atlhon 64 x2 6000+

M/B: Asus M2N32 SLI DELUXE

TΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: Chieftec 620W (το μοντελο δεν το θυμαμαι ακριβως

RAM: 4χ1GB CORSAIR XMS2 DDR2 PC6400 (800MHZ) BLACK

Αυτα τα ολιγα βεβαια μεχρι το καλοκαιρι θα γινει ολοκληρωτικη αναβαθμιση αλλα προς το παρων η καρτα γραφικων ειναι το προβλημα ασε που παιζει σε τρελες θερμοκρασιες 88 βαθμους εχει φτασει και 92:shock: Ελεος !!!

Δημοσ.

αποκλειετε να σ ειχε παει τοσο η 8ερμοκρασια,αν ηταν ετσι 8α σ ειχε καει.

την καρτα που 8α παρεις τωρα την 8ες κ για το pc που 8α παρεις το καλοκαιρι?

Δημοσ.

Οι κάρτες γραφικών έχουν συνήθως die temperatures 120C+. Με 90άρες δεν παθαίνουν τίποτα...

Δημοσ.

Oποτε θα παρω την 4850 ελπιζω να ειναι λιγο μικροτερη απο την 2900xt γιατι ο χωρος στο κουτι ειναι περιορισμενος ! Anyway παιδια χιλια ευχαριστω για την βοηθεια !!!

Δημοσ.

την καρτα που 8α παρεις τωρα την 8ες κ για το pc που 8α παρεις το καλοκαιρι?

Είχα εγώ κάρτα που 90άριζε και δεν καταλάβαινε τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...