Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Το παιχνίδι μου φαίνεται μία τεράστια παρωδία. Ο χείρισμος είναι χειρότερος απο του 4, και μαντέψτε τι, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ/ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!! Ασε που η Sheva είναι τοσο σπαστική που πρέπει να την βοηθάς συνέχεια. Πραγματικά η Capcom με απαγοήτευσε τόσο πολύ, που δεν θα μπώ κάν στο κόπο να νοικιάσω το παιχνίδι.
Whiteyez Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί σε ποιο Resident evil μπορούσες να σημαδεύεις και να περπατάς?
KleKoR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ αντιθέτως άκουσα ότι το AI της γκόμενας που είναι στο ντέμο μαζί σου είναι φοβερό... πρέπει να το κατεβάσω κάποια στιγμή...
anamenos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Aν και το παιχνίδι στο τεχνικό τομέα διαπρέπει (γραφικά καλύτερα και απο GEARS2) θα συμφωνήσω με τον Tilemaxx, ότι είναι πολύ δύσκολος ο χειρισμός. Δηλ το παιχνίδι απευθύνεται αποκλειστικά στους fans της σειράς που έχουν συνηθίσει . Τι τους χαλούσε δλδ να προσαρμόσουν το χειρισμό περίπου σαν τα υπόλοιπα FPS και TPS, με λαμπρό παράδειγμα το GOW2?????
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί σε ποιο Resident evil μπορούσες να σημαδεύεις και να περπατάς? Σε κανένα, αλλά στο 5 φαίνεται ακόμα πιο σπάστικο και δύσχρηστο.
klainmaingr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί μετά θα είχαμε 30 ίδια παιχνίδια με διαφορετικά ονόματα..
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί μετά θα είχαμε 30 ίδια παιχνίδια με διαφορετικά ονόματα.. Σωστό, αλλά το gameplay θα μπορούσε να είναι καλύτερο.
anamenos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί μετά θα είχαμε 30 ίδια παιχνίδια με διαφορετικά ονόματα.. έλα ρε Klainmaingr αν σου αρέσει αυτός ο χειρισμός, σε βλέπω να το παίζεις μόνος σου...
klainmaingr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ναι όντως θα το παίξω μόνος μου Αυτό που θέλω πάντως να πω είναι οτι το κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιοτροπίες του... Σίγουρα θα μπορούσε να έχει τον χειρισμό του gears πχ αλλα δεν θα ήταν το ίδιο παιχνίδι... Ο χειρισμός είναι αυτός που διαφοροποιεί γενικά τα παιχνίδια και ευτυχώς που δεν είναι ο ίδιος σε όλα.. Aλλιώς το κάθε genre θα είχε το ίδιο στύλ και το ίδιο button layout και θα παίζαμε το ίδιο παιχνίδι με άλλους χαρακτήρες/σκηνικά.
tasoskont Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί μετά θα είχαμε 30 ίδια παιχνίδια με διαφορετικά ονόματα.. ακριβως το Resident ειναι παιχνιδι classic αν μπορουσες να πυροβολας και να περπατας θα ηταν σαν ολα τα αλλα παιχνιδια τετιου τυπου δηλαδη μια απο τα ιδια. το Resident ειναι παιχνιδι με ταυτοτητα και αυτο το κανει να ξεχωριζει απο τα αλλα.
unlit Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ειμαι φαν του ειδους και του RS5 οταν ακουσα οτι θα βγει στην κυκλοφορια ενθουσιαστικα δυστυχως οταν κατεβασα το demo απογοητευτικα γιατι τον λογο που λετε ειναι πολυ σπαστικος ο τροπος σκοπευσης κανονικα θα επρεπε να πατας ενα κουμπι και να σκοπευει αυτοματα, τι να πω απογοητευτικα πληρως γιατι περιμενα αρκετο καιρο την εκδοση το RE5
tasoskont Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ειμαι φαν του ειδους και του RS5 οταν ακουσα οτι θα βγει στην κυκλοφορια ενθουσιαστικα δυστυχως οταν κατεβασα το demo απογοητευτικα γιατι τον λογο που λετε ειναι πολυ σπαστικος ο τροπος σκοπευσης κανονικα θα επρεπε να πατας ενα κουμπι και να σκοπευει αυτοματα, τι να πω απογοητευτικα πληρως γιατι περιμενα αρκετο καιρο την εκδοση το RE5 καλα πλακα κανουμε τωρα να σκοπευει αυτοματα????μηπως να εχει και auto healing????παρε και δες την ταινεια καλυτερα δεν θα χρειαστει να κανεις τιποτα
neovdr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά κάντε ένα search στο google πρώτα! Έχει ειπωθεί από την CAPCOM ότι το ΤΕΛΙΚΟ παιχνίδι θα έχει πολλαπλά control schemes. Δηλαδή όποιος θέλει θα παίζει με το κλασικό RE χειρισμό και όποιος θέλει θα παίζει GoW style...
darksoho33 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 το παιχνιδι με απογοητευσε και εμενα πλεον εχει χασει την ταυτοτητα του. χιλιες φορες να το εβγαζαν οπως τα κλασικα. ο χειρισμος απο το 4 και το 5 δυσκολος. και μονο που δεν εχει γριφους με χαλαει. υπερβολικα αργο το παιχνιδι. θα το παιξω και θα το τελειωσω αλλα δε νομιζω να το ξαναεπαιζα. ακομα παιζω το 1-3 στο Psp και δεν προκειται να τα βαρεθω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.