Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Windows Driver Model Α ειναι το "αλλο" του WDM. Thanks Αρκετες φορες οι ΝΤ drivers κανουν & για 2000 Επισης τα ΝΤ (και τα ΜΕ) ειναι o.k. λειτουργικα [λογικα δε θα θες κατι "υπερβολικο" μαζι τους ] Μακαρι να εκαναν και τωρα Οχι, απλα να εχω ηχο θελω! Μετά απο αρκετό ψάξιμο, είδα πως έχουν κι άλλοι προσπαθήσει στο παρελθόν να χρησιμοποιήσουν την 82c931 με Win2K, αλλά κανένας δεν δείχνει να τα κατάφερε... Άν η μόνη σου απαίτηση είναι να λειτουργούν οι USB συσκευές, δεν σε καλύπτουν τα Win98 Second Edition ? Νομίζω πως υποστήριζαν USB κανονικά! Αρα δεν ειμαι ο μονος... Οχι τα Win98 μετα απο πολλεεεεες προσπαθειες μου ειχαν αναγνωρισει τον PCI -> Usb controller, αλλα ΟΛΕΣ οι συσκευες για να δουλεψουν θελαν εγκατασταση. Ακομα και USB flash disk να εβαζες... Ασε που οι περισσοτερες δεν δουλευαν εν τελει καν. οχι τα σκασμενα δεν υποστηριζουν...σε λιγες συσκευες μονο και αυτες με restart και αν... Ετσι οπως τα λες Anyway, θα δοκιμασω και αυτους τους drivers στο τελευταιο link, και εαν δεν... δε ξερω τι θα κανω -----Προστέθηκε 5/2/2009 στις 11 : 00 : 50----- Αυτή την κάρτα δεν κατάφερα ποτέ να την κάνω να δουλέψει σωστά... Στο τέλος την πέταξα και έβαλα μια PCI SB128 και βρήκα την υγεία μου.Ρίξε μια ματιά εδώ. Όλο και κάποιος θα σου κάνει δουλειά. (θέλει free registration μιας και το drivers/all έπαψε να λειτουργεί). Φιλε τωρα στο driversguide μου λεει οτι θελει fee 3S via paypal για να το κατεβασω... Και ειμαι μελος εδω και καιρο εκει..
Delirium Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε τωρα στο driversguide μου λεει οτι θελει fee 3S via paypal για να το κατεβασω... Και ειμαι μελος εδω και καιρο εκει.. Αυτο που σου ανεβασα στο rapidshare, το πηρα απο εκει, διχως fee Οποτε αν χρειαζεσαι καποιο αλλο, πες μου να δοκιμασω να το παρω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Πφφφφφφφ μολις περισσεψουν 10€ θα παρω μια PCI και τελος... ωχουυυ πολυ το σκοτισα!
anapourna Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Πες μου ένα mail να σου στείλω ένα αρχείο Opti drivers αλλά δεν θυμάμαι αν κάνει για xp.
vagpap Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε τωρα στο driversguide μου λεει οτι θελει fee 3S via paypal για να το κατεβασω...Και ειμαι μελος εδω και καιρο εκει.. Άλλαξαν το site' date=' αλλά αν κάνεις πρώτα login, και επιλέξεις download, υπάρχει και free download, αρκεί να ξεπεράσεις τις διαφημίσεις περί χρημάτων κλπ. Σε κάποια από τα πακέτα για 95, έχει και DRV οδηγούς πέρα από τους VxD. Δοκίμασε αυτό εδώ (unzip και από device manager κάνε αναβάθμιση οδηγών "δείχοντας" στο folder). Επίσης ρίξε και καμιά ματια στο "Χαρίζονται" topic, όλο και κάτι μπορεί να παίζει.
Achilles Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 GeorgeMan για δοκίμασε αυτό και αυτό. Δοκίμασε και πες, έχω και μερικά αρχεία ακόμα... Αν τα έχει ανεβάσει κάποιος άλλος τα συγκεκριμένα αρχεία, sorry
blacksuede Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 α ρε georgeman τι μου θυμησες , πριν κανα χρονο ειχα στησει ενα μηχανακι για γνωστο, και ειχε ενα παλιο πισι με μια creative isa!!! Δεν φανταζεσαι ποσο στεναχωρηθηκε οταν του ειπα οτι οι Mobo του 21ου δεν εχουν isa!!!χαχαχα!!! γιατι δεν παιρνεις καμια μτχ pci απο τις αγγελιες εδω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.