Προς το περιεχόμενο

αγορά κάρτας γραφικών

themis1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια κάρτα γραφικών

έχω την: NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB

και έκανα ένα test για να δω αν μπορώ να παίξω το gta 4 και μονο στη κάρτα γραφικών μου είπε ότι δεν είμαι το minimum. δηλαδή είμαι πιο κάτω....

επίσης αυτή η κάρτα από την έξω πλευρά της έχει ένα πραγματάκι σαν τσιπ και μου είπανε ότι μπορώ να βάλω και δεύτερη ταυτόχρονα...

γίνεται τέτοιο πράγμα όντως?

αφού από κάτω δεν έχει ίδια θύρα είναι που μπαίνουνε η κάρτες ήχου και δικτύου...

σας ευχαριστώ για το χρόνο σας....

-----Προστέθηκε 5/2/2009 στις 06 : 24 : 18-----

τίποτα κανεις?

Δημοσ.

Οτι ειπε ο phanispal με εμφαση στο τροφοδοτικο.

Αν και λογικα θα επρεπε να παιζει το gta iv η 7600gt(υποστηριζει shadder 3 και εχει 256mb ram και εχει σχεδων ιδιες επιδοσεις με 8600Gt) με μικρη αναλυση αλλα αξιοπρεπες Framerate.

Ψαξτο λιγο πρωτα...

Δημοσ.

δεν ξέρω ποιά είναι η τιμή στην Ελλάδα, αλλά εγώ πήρα με 30λίρες την geforce 9600 gt και το gta το παίζει τέλεια σε αναλύση 1680χ1050.

Δημοσ.
Πες μας από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα, σε τι αναλύσεις παίζεις και πόσα χρήματα διαθέτεις.

Antec NSK6500 Super Midi Tower Case - 430W PSU (CA

Asrock Conroe945G-DVI (Socket 775) PCI-Express DDR2 Motherboard (MB-004-AK)

Intel Pentium 4 820 Dual Core "LGA775 Smithfield" 2.8GHz (800FSB) - Retail (CP-102-IN)

BFG 3DFuzion GeForce 7600 GT 256MB GDDR3 TV-Out/DVI (PCI-Express) - Retail (GX-025-BG)

4 gb memory

-----Προστέθηκε 6/2/2009 στις 04 : 37 : 35-----

αυτή εδώ είναι καλή?

Δημοσ.

Νομιζω το προβλημα δεν ειναι τοσο το bottleneck αυτο καθε αυτο οσο οτι γενικως το συγκεκριμενο παιχνιδι θελει πολυ καλο επεξεργαστη. Οποτε και 4850 να βαλει δεν θα δει και τρομερες διαφορες. Αν οντως εισαι GTA IV φαν, τοτε μαλλον θες αναβαθμιση και στο cpu.

Δημοσ.

Eγω παλι θα ελεγα 4670 για φτηνη λυση.

Απο εκει κ πανω μπλεκεις κ με θεματα psu.

Μην ξεχναμε οτι οι pentium 8ΧΧ d ηταν αρκετα ενεργοβωροι(~130watt αν δεν κανω λαθος) και οτι το παιδι εχει 430αρη τροφοδοτικο(-antec ειναι?αν μπορεις να δωσεις και amper η κανενα λινκ για να το σιγουρεψουμε..).

H 9600gt ειναι λιγο καλυτερη απο 4670,αλλα για μενα δεν αξιζει να μπλεχτεις απο ebay αν την βρισκεις στην ιδια τιμη.

Υ.Γ Προσπαθησες να παιξεις το gta iv με το τωρινο setup σου?

Υ.Γ Ξερεις εαν η μητρικη σου υποστηριζει wolfdale cpu(π.χ e5200)?Πιστευω πως οχι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...