Προς το περιεχόμενο

MSN Scripts/Tricks/Bots

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για να κάνεις ένα λινκ μικρότερο πήγαινε στο http://tinyurl.com/

Πω πω φοβερό!!!

Τώρα ξέρετε τι άλλο θέλω??:o:o Θέλω για να ανοίγει αυτά τα link να βάλουν κωδικό ώστε να μην μπορούν να τα ανοίξουν όλοι!!Γίνετε αυτό????:rolleyes::rolleyes:

Πολλά ζητάω???:lol::lol::lol: Και υπάρχει κάτι τέτοιο ή στα όνειρα μου το βλέπω??:lol::mrgreen:

Δημοσ.
Κανείς ρε παιδιά???

Μήπως τότε ξέρετε εάν υπάρχει κάποιο script που να κάνει το μήνυμα σου στο πμ να το κάνει black ή να μικρύνει τα γράμματα??

Ή τουλάχιστον πείτε τότε τα script που σας αρέσουν περισσότερο!!!(για να τα βάλω και εγώ):X

Για να κανεις τα γραμματα bold απλα πατας [b ]"αυτο που θες να γραψεις"[/b]

(εννοειται πως πρεπει να βγαλεις το κενο). Και γενικα μπορεις να βαλεις χρωματα και να κανεις οτι αλλο θες στο pm με τα ιδια codes που βαζεις και στο name. Οσον αφορα τα μικρα γραμματα δεν νομιζω να γινεται ουτε εχω δει κανεναν να το κανει, και εξαλλου δεν υπαρχει καποιο code.

Ελπιζω να βοηθησα!

Δημοσ.
Για να κανεις τα γραμματα bold απλα πατας [b ]"αυτο που θες να γραψεις"[/b]

(εννοειται πως πρεπει να βγαλεις το κενο). Και γενικα μπορεις να βαλεις χρωματα και να κανεις οτι αλλο θες στο pm με τα ιδια codes που βαζεις και στο name. Οσον αφορα τα μικρα γραμματα δεν νομιζω να γινεται ουτε εχω δει κανεναν να το κανει, και εξαλλου δεν υπαρχει καποιο code.

Ελπιζω να βοηθησα!

Μπα δεν είναι έτσι!!Έχω κάποιο script που το κάνει αυτό (δηλαδή να αλλάζει το χρώμα του ονόματος και του πμ) αλλά το πμ δεν το αλλάζει βάζει δηλαδή τους codecs και αυτοί φαίνονται στις επαφές μου!!Μάλλον φταίει το ότι έχω το MSN 9!!:-(:-(

Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι script για να βαλεις χρωμα η να κανεις bold, italic και underlined το pm.

Εγω το κανω συνεχως. Μπορει εσενα να μην στο δειχνει οτι εχει χρωμα αλλα οι επαφες σου το βλεπουν.

Δημοσ.

Αυτό έχω ρε φίλε αλλά το όνομά μου μού το αλλάζει κανονικά αλλά το πμ μου δεν το αλλάζει και λέω μήπως φταίει το ότι έχω το MSN 9 και όχι το 8.5!!

Mihachris εσύ που το κάνεις συνεχώς, ποιο msn έχεις???

Τέσπα δεν πειράζει!!

Δημοσ.

ρε δεξια σου λεει name και πατας εκει και σου βγαζε μια λιστα οπου λεει τι να διαλεξεις <<personal message ή name>>

Δημοσ.

Το ξέρω αυτό αλλά σου λένε ότι μου γράφει τους codecs στο πμ μου δηλαδή εμφανίζεται έτσι ·@·#kati !Κατάλαβες???:P:p

Δημοσ.

Μα δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω??Πόσες φορές πρέπει να στο πω:mad:!!!Ξαναδιάβασε το γιατί βαριέμαι να γράφω!!!!!!:P:p:p

Σου λέω ότι μάλλον το script αυτό δεν υποστηρίζει και το pm(δηλαδή να το αλλάζει)

Όλες τις ερωτήσεις που έχεις κάνει έχουν απαντηθεί 2-3 post από πάνω από το δικό σου!!:P:p

!!

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...