Προς το περιεχόμενο

MSN Scripts/Tricks/Bots

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello,

Έχω μερικά Scriptάκια στο MSN, που κάνουν τα γκλίνκι γκλίνγκι τους, κυρίως από το Discovery. Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε κανένα ξεχωριστό και καλό κολπάκι του MSN να βάλω? Οτιδήποτε που δεν έχει το κανονικό MSN Plus με ενδιαφέρει :-)

Ευχαριστώ, εκ των προτέρων! Να δούμε πόσο πειραχτήρια είναι οι Ινσομνίτες..

/Μαρία

Δημοσ.
Hello,

Να δούμε πόσο πειραχτήρια είναι οι Ινσομνίτες..

/Μαρία

Μάλλον δεν είναι πειραχτήρια!!!:P:p:p Θα με ενδιέφερε και εμένα αυτό αλλά από ότι βλέπω κανείς δεν ξέρει κανείς!!:X:X

Εγώ δεν είμαι Ινσομνίτες είμαι Insomniac:p:p

Δημοσ.

Ντάξ δεν είναι κάψημο λίγο πείραγμα.. και εγώ ακόμα περιμένω απάντηση! Δε μπορεί να μην έχει βάλει λίγο χεράκι κανείς στο MSN..!

/Μαρία

Δημοσ.
Πειραχτήρια ή καμμένοι;:P:p

Γιατί εσύ το θεωρείς κάψιμο να κάνεις μια πλακιτσα σε ένα φίλο σου ή φίλη σου!!:P:p:p

Δημοσ.

υπάρχει ένα μικρο-προγραμματάκι-σαν script που με αυτό προσθέτεις winks (περίπου 200). Επίσης παλαιότερα είχα χρησιμοποιήσει ένα script το οποίο λεγόταν msn Ηooper αν δεν κάνω λάθος. Νομίζω είναι plugin του plus! και λέγεται HooperLive.

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει κανένα script που να μπορείς να δεις εάν ο άλλος είναι offline???Δηλαδή υπάρχει τρόπος για να δεις εάν κάποιος είναι offline???

Δημοσ.
Μήπως υπάρχει κανένα script που να μπορείς να δεις εάν ο άλλος είναι offline???Δηλαδή υπάρχει τρόπος για να δεις εάν κάποιος είναι offline???

Ναι το Discovery, σου εμφανίζει πάνω δεξιά το όνομα του ατόμου που είναι Appear Offline.. αλλά θα πρέπει να σου μιλήσει..

Γενικά αυτό το add-on είναι ένα φοβερό Package πολλών και χρήσιμων script.

/Μαρία

Δημοσ.

Εγώ πάντως πρόσφατα έμαθα για ένα προγραμματάκι που χακάρει την κάμερα του άλλου και τον βλέπεις χωρίς αυτός να πέρνει χαμπάρι:mad: Και το έψαξα και μέσω youtube και έχει μερικά binteo με τέτοια χακαρίσματα:eek:

Δημοσ.
Εγώ πάντως πρόσφατα έμαθα για ένα προγραμματάκι που χακάρει την κάμερα του άλλου και τον βλέπεις χωρίς αυτός να πέρνει χαμπάρι:mad: Και το έψαξα και μέσω youtube και έχει μερικά binteo με τέτοια χακαρίσματα:eek:

Αυτό νομίζω το έχει αναφέρει πριν καιρό κάποιος στο insomnia αλλά ένας insomniac το είχε διαψεύσει!!Του είχε δείξει και βίντεο από youtube και του είπε νομίζω ότι ήταν πειραγμένο(και κάτι τέτοια)!!Το κάνεις με πρόγραμμα αυτό!!

Τώρα δεν ξέρω εάν γίνεται!!:-):-)

Να σου κάνω τώρα μια ερώτηση Μαρία εσύ που θα ξέρεις κάτι παραπάνω!!!Λοιπόν γιατί μου βγάζει αυτό το σφάλμα??dgbg0290ekf6122ogo1c.jpg

έχω το MSN 9 και μου το κάνει αυτό!!Από ότι λέει το site του Discovery λέει ότι είναι limited στο 9 ενώ στο 8.5 παίζει κανονικά!!

Πατάω το contacts για να δω εάν είναι κανείς offline(αυτό δεν κάνει??) και μου βγάζει αυτό το μήνυμα!!Όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά!!Εσένα στο παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα??

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφού εδώ πέρα λέμε για script μήπως υπάρχει κανένα script που να συμπιέζει τα link στο πμ γιατί θέλω να βάλω 3 link αλλά δεν με χωράει!!!Γίνετε αυτό???

Δημοσ.

Κανείς ρε παιδιά???

Μήπως τότε ξέρετε εάν υπάρχει κάποιο script που να κάνει το μήνυμα σου στο πμ να το κάνει black ή να μικρύνει τα γράμματα??

Ή τουλάχιστον πείτε τότε τα script που σας αρέσουν περισσότερο!!!(για να τα βάλω και εγώ):X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...