murcielago580 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εδω και λιγες μερες το καινουριο nfs αλλα εχω το εξης προβλημα.ενω παιζει κανονικα το παιχνιδι εννοω μπαινει στο μενου και στις πιστες σε τυχαιο χρονο μετα απο 2-10 λεπτα περιπου με πεταει στα windows και μου βγαζει το παραθυρακι με την αναφορα σφαλματος.γνωριζει κανεις τι προβλημα μπορει να υπαρχει?το pc ειναι p4 3 ghz 1gb ram ati 1650 pro.εχετε να προτεινεται καμια λυση?
pappous_soulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Κατ'αρχάς το PC σου μάλλον πασχίζει προκειμένου να το τρέξει μιας και είναι παλιό. Όσο για τα crashes,έλεγξε τις θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών με το Everest. (βαλ'το να τρέχει πριν ανοίξεις το NFS)
murcielago580 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ευτυχως το παιχνιδι παιζει μια χαρα σε αυτο το pc αν και ειχα πολλες αμφιβολιες αλλα τελικα τα βγαζει περα(και δεν εινια ολα στο low).τελως παντων για θερμοκρασια θα το κοιταξω αλλα ουτε αυτο νομιζω να ειναι αφου και το grid που παιζω δεν μου το κανει αυτο το οποιο ειναι εξισου αρκετα βαρυ παιχνιδι για το pc moy.στο προγραμμα που μου ειπες που βκεπω την θερμοκρασια???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.