Axelfc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ωραίος και γρήγορος gtroza! Θα το κοιτάξω τώρα εγώ για τυχόν διορθώσεις και θα ανεβάσω εδώ το καθαρό κείμενο μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ευχαριστώ δείξτε κατανόηση όταν το διαβάσετε ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Έτοιμο το κείμενο. Το έβαλα στο Wiki του Insomnia [wiki]Fedora 10 HOWTO[/wiki] και στο Fedora 10 Installation Guide (in Greek). Μένει να γίνει η μορφοποίηση και να μπουν και οι φωτογραφίες. Τις έχω ανεβάσει εδώ http://rapidshare.com/files/217702599/Images.zip.html για την ώρα εάν τυχόν κάποιος μπορέσει να το κάνει πριν από εμένα. Υπάρχει η -sm.jpg και η .jpg που είναι σε μεγαλύτερο μέγεθος. @gtroza, soturin, Αδμίν Θα αναφέρω στο site μου πως εσείς κάνατε τη μετάφραση. Έχετε κάποιο πρόβλημα με αυτό; Προτιμάτε ψευδώνυμο ή κανονικό όνομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μα κανονικό είναι το soturin Πολύ ωραία λοιπόν. Ήδη έφτιαξα τα περιεχόμενα και κάτι λίγα πραγματάκια στο wiki. Θα συνεχίσω και με τις φωτογραφίες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:31 ---------- Πέρασα και τις φωτογραφίες. Ό,τι διορθώσεις και αλλαγές θέλει (επειδή πλέον μιλάμε για άρθρο, η μετάφραση έγ-ΥΑΥ-ινε) μπορούμε να τις συζητήσουμε εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.