axaxouxas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερουδια .... Ανοιγω αυτο το τοπικ μιας εχουμε μπει στην εποχη του high definition Καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να φτιαχτει μια ταινια με το ts muxer και ποσο ακομη πιο δυσκολο να αποκτηθει ..... Ειπα λοιπον να φτιαχτει ενας οδηγος που να καθοδηγει τους χρηστες στο ποια αρχεια ματροσκα βγαζουν ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΠΑΡΑ αναλογικα με την αναλυση της οθονης τους Ωστε να γλιτωνουν τον μεγαλο κοπο της αποκτησης αχρηστων αρχειων..... Τηλεορασεις (1366x720) 720p σε συνδυασμο με ενα blu-ray player Παιζουν με μετατροπη στο συγκεκριμενο προγραμμα αρχεια 1280χ720 απροβληματιστα αν υπαρχουν κι αλλες αναλυσεις ας τις πουν τα μελη του φορουμ Τηλεορασεις (1920x1080) 1080p σε συνδυασμο με ενα blu-ray player Παιζουν με μετατροπη στο συγκεκριμενο προγραμμα αρχεια 1920χ800 απροβληματιστα και μαλιστα με μαυρες μπαρες πανω κατω και κρυσταλινη εικονα !!!! αν υπαρχουν κι αλλες αναλυσεις ας τις πουν τα μελη του φορουμ Ολα αυτα φυσικα μεσω καλωδιου HDMI .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Υγ. Αν το παρον θρεντ ειναι ''παρανομο'' ας διαγραφτει απο τους ΜΟΝΤΕΡΕ'Ι'ΤΟΡΣ
gpapai Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερουδια .... Ανοιγω αυτο το τοπικ μιας εχουμε μπει στην εποχη του high definition Καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να φτιαχτει μια ταινια με το ts muxer και ποσο ακομη πιο δυσκολο να αποκτηθει ..... Ειπα λοιπον να φτιαχτει ενας οδηγος που να καθοδηγει τους χρηστες στο ποια αρχεια ματροσκα βγαζουν ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΠΑΡΑ αναλογικα με την αναλυση της οθονης τους Ωστε να γλιτωνουν τον μεγαλο κοπο της αποκτησης αχρηστων αρχειων..... Τηλεορασεις (1366x720) 720p σε συνδυασμο με ενα blu-ray player Παιζουν με μετατροπη στο συγκεκριμενο προγραμμα αρχεια 1280χ720 απροβληματιστα αν υπαρχουν κι αλλες αναλυσεις ας τις πουν τα μελη του φορουμ Τηλεορασεις (1920x1080) 1080p σε συνδυασμο με ενα blu-ray player Παιζουν με μετατροπη στο συγκεκριμενο προγραμμα αρχεια 1920χ800 απροβληματιστα και μαλιστα με μαυρες μπαρες πανω κατω και κρυσταλινη εικονα !!!! αν υπαρχουν κι αλλες αναλυσεις ας τις πουν τα μελη του φορουμ Ολα αυτα φυσικα μεσω καλωδιου HDMI .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Υγ. Αν το παρον θρεντ ειναι ''παρανομο'' ας διαγραφτει απο τους ΜΟΝΤΕΡΕ'Ι'ΤΟΡΣ Φίλε μου Μία είναι η λύση το mkv2vob, για οτιδήποτε κάδρο και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό, μιλάμε βέβαια για μετατροπή αρχείων mkv.
axaxouxas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μουΜία είναι η λύση το mkv2vob, για οτιδήποτε κάδρο και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό, μιλάμε βέβαια για μετατροπή αρχείων mkv. Αν μιλας για PS3 ναι ..... αν ομως μιλας για blu-ray player δεν το εχω δοκιμασει ..... ενδιαφερον ακουγεται ..... αν και δεν εχει τσαπτερς αλλα πρεπει να το δεις το εργο μονοκομματα ομως τωρα τελευταια στα βιστα δεν δουλευει το προγραμματακι και το εχω ξεχασει τελειως (εχω μηνες ολοκληρους να το δουλεψω)
gpapai Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ρίξε μια ματιά και στην καινουργια version, έχει νομίζω επιλογή για avchd που μπορεί να αναπαραχθεί και από άλλα blu-ray players. Τώρα για vista δεν το γνωρίζω, εγώ έχω τα xp, επίτηδες δεν έβαλα τα vista επειδή δεν είναι συμβατά με πολλά προγράμματα.
axaxouxas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 χμμμμμμ Θα το δοκιμασω κι αυτο απο εβδομαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.