Antwni Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Και πάμε στο επόμενο θέμα που είναι για την μουσική!!(παλιά είχα αναφέρει για το βίντεο!!) Λοιπόν πείτε κανένα site για να ανεβάσω μουσική και να παίζει(δηλαδή να μην χρειάζεται να κατεβεί,το λέω αυτό γιατί μερικοί θα μου λέγατε πάλι το rapidshare)!! Σαν το Vimeo (που μου είχε προτείνει ο parsifal, πολύ καλό site) ας πούμε αλλά να ανεβάζει μουσική και οι άλλοι να μπορούν να την ακούσουν(όχι αναγκαστικά να το κατεβάσουν)!!!Μήπως ξέρετε κανένα τέτοιο site???:-)
cassidy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δες το soundclick.com All of our standard services are free. This includes » your own band page » upload your songs in mp3 format » upload as many songs as you like » sell songs in our MP3 Store, without a monthly or sign-up fee » your own mailing list » daily stats » song placement in the charts » ...and much more
Antwni Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!Πολύ καλά και τα δυο site!!!:-)
Antwni Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ τον nick γιατί το site του είναι καταπληκτικό!! Παιδιά υπάρχει τρόπος να κόψω την μουσική (δηλαδή να μην φαίνονται τα υπόλοιπα διαφημιστικά και οι πληροφορίες για εμένα που γράφει) και να το δείχνει μόνο το κομματάκι που παίζει!!! Γίνεται αυτό???
nick#18 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 δεν καταλαβα...οταν παιζει το τραγουδι στον player του imeem βγαζει διαφιμισεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.