esthita Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Καταρχιν ειμαι νεος στην παρεα οποτε συνχορεστεμε εαν κανω τπτ λαθει. δεν ξερω αν γραφω στο σωστο σειμειο. στο θεμα τωρα: μενω σε ενα χωριο της Πρεβεζας και θελω να φιαξω ενα ασιρματο δυκτιο για να περνουν internet απο μενα και αλλοι 3 φιλοι μου. . ; . . εκει που ειναι το ερωτιματικο εχω το ιντερνρτ και οι τελιες ειναι τα σπιτιτα που θα παρουν. οι αποστασεις ειναι περιπου 500μ απο το ερωτ στη πρωτη τελια και 500 απο την προτη τελια στις αλλες τι υλικα θα χριαστω για να το φιαξω και πως θα το φιαξω? συγνομι για τα ορθογραφικα εχω δισλεξια. εφχαριστω προκαταβολικά!
Αδμιν Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο που θες μοιαζει να ειναι το WWAN (Wireless Wide Area Network) Στο awmn.net εχουν καταφερει να δικτυωσουν ολη την Αθηνα ασυρματα. Δεν ξερω πως, αν τους ρωτησεις ομως σιγουρα θα σου πουν.
esthita Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 εφχαριστω φιλε μου. ανοιξα και εκει ενα θεμα. παντος αν καποιος ξερει κατι ας μου δοσει τις γνωσεις του -----Προστέθηκε 4/2/2009 στις 04 : 34 : 51----- Κανένας τιποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.